- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
eee düsmez kalkmaz bi allah cnm sen ablanı nasıl silersin ki sonucta o cocugun canın yarısı ablandan hata yapabilir insanlar annenler eski kafalı olur ama sen kız kardes olarak yanında olman lazımdıHerkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
merhaba,
siz ne kadar mükemmel bi kardeşlersiniz böle Rabbim sizlerede sizin gibi evlat nasip etsin inşallah.size akıl vermek haddime değil ama ben bi olsam yiğenlerim hatrına bi kereliğine bile olsa ablamla görüşürdüm alır karşıma konuşurdum en azından yapmak istediklerini bilirsiniz belki yaptıklarından utanır yavrucağı size verir ikna edersiz istediği hayatı sürer arada sırada evlatlarını görür iyi düşünelim iyi olsun inşallah yada utanmaz sizi daha da üzmeye kalkışırsa önlem alırsınız şimdiden bir avukatınız olsun belki tutmanız gereken evraklar şahit olunması gereken resmileştirilmesi gereken durumlarınız olabilir bunlar ilerde işinize yarayabilir.ufak bebeğin babası kapıya dayanırsa şahet resmi belgeleriniz olur.sizde hamilesiniz 15 aylık bi kızım var inanın çocuk büyütmek çok zor bi an önce yiğenlerinizin akibetini belli edin yoksa doğum ve yeni doğmuş bir bebekle bunlarla uğraşmanız mümkün değil siz 2 tane mükemmel eğitimci insanlarınız yazdıklarının her kelimesi beni çok üzdü dualarımızı sizden esirgememekten başka bir şey gelse keşke elimden en kısa sürede iyi bir avukat ve psikolog size yol gösterecektir.öncelikle Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Kafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldıHerkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
OhaKafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldı
çok zor benceO başka adam illaki bulunacak
Kafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldı
Kafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldı
Senin ve ailenin adına üzüldüm ama ablan için namussuz kelimesi gerçekten yanlış yapmış bi hata herşey insanlar için unutmayalım yargılarken biraz daha düşünelim derim
Ona sorsan şimdi bunları yaşamak istemezdi eminim
Ablanı bulun ve konuşun babası kimse söyler mutlaka
Eşinizin bukadar anlayışlı olması çok güzel ama ilerisini düşünün bakın evladınız olacak Allahın izniyle
Aralarındaki ufacık adaletsizlik büyük vebal
Allah yardımcınız olsun çok zor.[/QUO Katiliyorum
Senin ve ailenin adına üzüldüm ama ablan için namussuz kelimesi gerçekten yanlış yapmış bi hata herşey insanlar için unutmayalım yargılarken biraz daha düşünelim derim
Ona sorsan şimdi bunları yaşamak istemezdi eminim
Ablanı bulun ve konuşun babası kimse söyler mutlaka
Eşinizin bukadar anlayışlı olması çok güzel ama ilerisini düşünün bakın evladınız olacak Allahın izniyle
Aralarındaki ufacık adaletsizlik büyük vebal
Allah yardımcınız olsun çok zor.
İnan haklısınız sonuna kadar evliyim deÖncelikle evli misiniz bilmiyorum ama bekarsanız bu olayı yapmış bir hata olarak basit görebilmenizi anlayabilirim. Çünkü ara sayfalarda dediğim gibi ben de evlenmeden önce ablamın internette erkeklerle konuştuğunu ya da buluştuğunu biliyordum ama bunun muhakemesini yapamıyordum. İnsan evlenince bunun ne denli iğrenç ve korkunç olduğunu çok daha iyi anlıyor.
Bizim yaşadıklarımızı yasamadiniz, ablam hata hakkini çoktan tüketti. Biz onu affettikce de katlanarak devam etti. Sorsaniz ona böyle bir hayat istemezdi demissiniz, ona sorsak emin olun gene bizi suçlar. Annemle 3 yildir beraber yaşıyorlar 3 yıl boyunca annem ona ve çocuklarına çamaşır ütü bulaşık yemek aklınıza gelecek her şekilde baktığı halde bu kadın anneme sen bana karışıyorsun, sen her yaptigima kızıyorsun diyerek anneme düşmanca davranırdı. Annemin karıştığı seyse onun geç saatlere kadar eve gelmemesi (hatta bazen günlerce) gittiğinde nerde olduğunu ne yaptigini haber vermemesi hatta telefonunu bile kapatmasiydi. Bekar bir insan bile bu kadar başına buyruk olmamalıyken bu kadın 33 yaşında 3 çocuklu evli bir kadın... hatta size sunu da söyleyeyim bir defa annem yine boyle gecenin 3unde telefonları kapatıp habersiz gittiginde (emen bebeği de bırakıp) sabah 8de geldi diye annem kendisine nerdesin sen diyerek bağırdığı için annemi sarsip yatağa mi koltuğa mi ne fırlatmış annemin her yeri morarmıştı.
Affetmedigimiz için kinadiginiz kadın iste boyle bir kadın...
Onun yapmış bir hata diyerek küçük gördüğünüz hatasi yüzünden başta kendi ailesi, ayrıca baba evimiz, abimin ailesi, benim ailem ve kızkardeşimin ailesi perişan oldu. Hepimiz mutluluğumuzu acilarimizi bıraktık hayatımızı sadece ona odakladık bugüne kadar. Onun yapmış bir hata dediginiz hataları yüzünden benim 3 yeğenimin hayati karardı. O cocuklar bir gün bile gün yüzü görmedi anne-babalarının hataları yüzünden. Hele ki en küçük yeğenimin geleceğini tamamen bitirdi.. Madem bizim gösterdiğimiz yolda yürümeyi kabul etmiyor, biz de onun yürüdüğü yolu asla tasvip etmiyor ve kabul etmiyoruz artik bu saatten sonra. Bugüne kadar hep çocukların hatırına yuttuk herseyi, sustuk ve ona kucak açtık ama onun cocuklara zararı faydasından çok olmaya başladı artik... onların daha fazla zarar görmemesi için annelerini ornek almamaları için uzak tutmak zorundayiz.
İnan haklısınız sonuna kadar evliyim de
anlayabiliyorum herkesin ailesinde bu tarz
birileri oluyo bizde yaşadık babamda ama
nebiliyim anne baba yahut abla sonuçta
kanından şimdi ablan gitse annen affeder
atamaz el değil ki düşmanlık da edilmez
inşallah doğru yolu bulur hata diye küçük
görmüyorum inan iğrenç hatta rezil bi durum
ama ithamları ağır buldum sadece yoksa
affedilir hazmedilir bi yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?