Yeğenim başka adamdanmış!

Bu konu benim aklımı aldı.
Allah yardımcınız olsun.

Olan masum yavrulara oldu yine

Ablanızda karakter, ahlak yok anladık.
Ama enişte bey de acısının ardına sığınarak tüm yavruları atıyor kenara iyiyim sanmasın.
Bir de böyleleri inadına bir doğurgan oluyor ne hikmetse

eee düsmez kalkmaz bi allah cnm sen ablanı nasıl silersin ki sonucta o cocugun canın yarısı ablandan hata yapabilir insanlar annenler eski kafalı olur ama sen kız kardes olarak yanında olman lazımdı

ablan kactı korkudan kactı kocası öldürmesin diye kactı sen ar acmı tokmu daha fazla pislige bulasmasın ablanı öldürseler daha mı iyi yanii

Enisten neden suphelenmiste dna testi yaptırmış. Ablan 3 yıl saklamayı başarmış.

çocugun velayetini alabilirsiniz.eniştenizle görüşün onun da onayı olmalı. dna da var sonucta elinizde.

Güzel yorumlariniz, dualarınız ve desteğiniz için gerçekten çok tesekkur ederim.. bugün kafami iyice toparladim, ilk andaki sinirle ablam karşıma çıksa akli selim davranamayabilirdim ama şuan sanırım daha farklı olur durum.

Öncelikli olarak kızları psikolog veya gerekirse psikiyatr a götürüp ikinci olarak (başarabilirsem) ablama ulaşmaya çalışacağım. Ablama güzellikle çocukların vesayeti veya velayetini (mahkeme hangisini uygun görürse) bize vermesini, bunun hepimiz için en hayırlısı olacağını, çocukları almak için diretirse her turlu pisliği ortaya dokmek zorunda kalacagimi boşu boşuna hepimizin rezil olacağını açıklayacağım. Ayrıca kısırlaştırma ile ilgili bir operasyon geçirmeyi düşünürse kendisine maddi anlamda yardim edeceğimi, başka bir adamdan daha çocuk yapıp başımıza bırakmasını istemedigimizi söyleyeceğim.. konuşmanın gidişatına gore de bir avukatla görüşüp ne yapacağımıza dair son kararimi vereceğim.. suanki planım bu sekilde

yani bu kadının üç çocuğu var ve dördüncüsü bile olabilir yani öyle mi
insanlar ne kadar uğraşır bir bebekleri olsun diye olmaz bu tipin üç çocuğu var
değil iyi anne olmak çocuklarına bir ömür boyu ezikliğini ve öfkesini yaşayacakları kara bir leke bırakmış
o çocuklardan uzak dursa keşke
enişte bile almasa çocukları adam kendi çocuklarına babalık yapmıyor anladığım ilk iki kız ondan

Kafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldı

Kafanızı karıştırmak istemem kesinlikle fakat ablanızın sizin eşinizle arası nasıldı

Biz eşimle nişanlandığımızda bebek doğmuştu. 1 buçuk 2 aylıktı. Nişandan önce ailemle eşimin bir samimiyeti yoktu sadece tanıştırma amaçlı birkaç defa ablamla, birkaç defa da kız kardeşimle dışarda bir yerde ortak görüşmemiz olmuştu.

Ne ima ettiğinizi anladım ama en büyük yeğenimin de anlattığına göre bebek dünyaya gelmeden önce onlarla aynı evde kalan bir adam varmış. Ablamın o dönem kiracı olarak oturduğu ev sahibi de bunu onayladı, 6 ay kadar yabancı bir adam eve girdi çıktı dedi. O dönem ablam petshop işletiyordu, o şahsi bize elemanım diye tanıtmıştı. Hatta bebek doğunca refakatçi olarak ben ablamla kalıyordum bu adam da ziyarete gelmisti ben de adını soyadını biliyorum yani... Sonuç olarak baba olduğuna dair baş şüpheli o kişi şuanda.
Eşimin hemen böyle birşey kabul etmesini şüpheli bulduysanız o bana kızları bile üzerimize almayı teklif etti. 2 yıldır o da tıpkı bizim gibi bu çocukların her ihtiyacına koştu. Anne babaları ortada yokken çocukların veli toplantısına bile gitti. Allah razı olsun ondan... Evlenmeden önce en büyük korkum ablamın hatalarından dolayı eşim veya ailesi tarafından yargılanmaktı. Çok şükür hepsi benim kendi sülalemden bile anlayışlı ve destekleyici oldular...

Allah'im sen bizi sasirtma yolumuzdan.. ALlah kolay gecirsin bu zor gunlerinizi bide boyle ni esiniz oldugu.icin cok sanslisiniz baska bi erkek olsa bunu seninle de bagdastira bilirdi birak cocuklari seni.bile istemeye bilirdi bravoo

Senin ve ailenin adına üzüldüm ama ablan için namussuz kelimesi gerçekten yanlış yapmış bi hata herşey insanlar için unutmayalım yargılarken biraz daha düşünelim derim
Ona sorsan şimdi bunları yaşamak istemezdi eminim
Ablanı bulun ve konuşun babası kimse söyler mutlaka
Eşinizin bukadar anlayışlı olması çok güzel ama ilerisini düşünün bakın evladınız olacak Allahın izniyle
Aralarındaki ufacık adaletsizlik büyük vebal
Allah yardımcınız olsun çok zor.

Katiliyorum ger

Öncelikle evli misiniz bilmiyorum ama bekarsanız bu olayı yapmış bir hata olarak basit görebilmenizi anlayabilirim. Çünkü ara sayfalarda dediğim gibi ben de evlenmeden önce ablamın internette erkeklerle konuştuğunu ya da buluştuğunu biliyordum ama bunun muhakemesini yapamıyordum. İnsan evlenince bunun ne denli iğrenç ve korkunç olduğunu çok daha iyi anlıyor.
Bizim yaşadıklarımızı yasamadiniz, ablam hata hakkini çoktan tüketti. Biz onu affettikce de katlanarak devam etti. Sorsaniz ona böyle bir hayat istemezdi demissiniz, ona sorsak emin olun gene bizi suçlar. Annemle 3 yildir beraber yaşıyorlar 3 yıl boyunca annem ona ve çocuklarına çamaşır ütü bulaşık yemek aklınıza gelecek her şekilde baktığı halde bu kadın anneme sen bana karışıyorsun, sen her yaptigima kızıyorsun diyerek anneme düşmanca davranırdı. Annemin karıştığı seyse onun geç saatlere kadar eve gelmemesi (hatta bazen günlerce) gittiğinde nerde olduğunu ne yaptigini haber vermemesi hatta telefonunu bile kapatmasiydi. Bekar bir insan bile bu kadar başına buyruk olmamalıyken bu kadın 33 yaşında 3 çocuklu evli bir kadın... hatta size sunu da söyleyeyim bir defa annem yine boyle gecenin 3unde telefonları kapatıp habersiz gittiginde (emen bebeği de bırakıp) sabah 8de geldi diye annem kendisine nerdesin sen diyerek bağırdığı için annemi sarsip yatağa mi koltuğa mi ne fırlatmış annemin her yeri morarmıştı.
Affetmedigimiz için kinadiginiz kadın iste boyle bir kadın...

Onun yapmış bir hata diyerek küçük gördüğünüz hatasi yüzünden başta kendi ailesi, ayrıca baba evimiz, abimin ailesi, benim ailem ve kızkardeşimin ailesi perişan oldu. Hepimiz mutluluğumuzu acilarimizi bıraktık hayatımızı sadece ona odakladık bugüne kadar. Onun yapmış bir hata dediginiz hataları yüzünden benim 3 yeğenimin hayati karardı. O cocuklar bir gün bile gün yüzü görmedi anne-babalarının hataları yüzünden. Hele ki en küçük yeğenimin geleceğini tamamen bitirdi.. Madem bizim gösterdiğimiz yolda yürümeyi kabul etmiyor, biz de onun yürüdüğü yolu asla tasvip etmiyor ve kabul etmiyoruz artik bu saatten sonra. Bugüne kadar hep çocukların hatırına yuttuk herseyi, sustuk ve ona kucak açtık ama onun cocuklara zararı faydasından çok olmaya başladı artik... onların daha fazla zarar görmemesi için annelerini ornek almamaları için uzak tutmak zorundayiz.

İnan haklısınız sonuna kadar evliyim de
anlayabiliyorum herkesin ailesinde bu tarz
birileri oluyo bizde yaşadık babamda ama
nebiliyim anne baba yahut abla sonuçta
kanından şimdi ablan gitse annen affeder
atamaz el değil ki düşmanlık da edilmez
inşallah doğru yolu bulur hata diye küçük
görmüyorum inan iğrenç hatta rezil bi durum
ama ithamları ağır buldum sadece yoksa
affedilir hazmedilir bi yanı yok

Emin olun başka bir kadın bu olayın kahramani olsa ona sen ne ahlaksız namussuz kadınsın demem. Günahı kendi boynuna der geçerim. Ama bu kadın benim öz ablam. Kendi hayatimdan vazgeçip onun için varımı yogumu harcadığım insan. Doğduğumdan beri idol olarak gördüğüm hayrani olduğum ABLAM...
Bana ve aileme yaptığı şeyi hazmedemiyorum. Babam kanserle mücadele ederken ölüm döşeğinde kıvranırken kendi cinsel zevklerinin pesinde koşmasını hazmedemiyorum. Kendi mutluluğu, zevkleri için hepimizin hayatini mahvetmesini hazmedemiyorum. Ben de 2 sene çocuk sahibi olamadim bir suru tedavi oldum. Onun hic zorlanmadan 3 tane birbirinden güzel birbirinden akilli çocuğu olmasına rağmen kıymet bitmemesini hatta onu da geç biz o çocukların psikolojisi bozulmasın aman iyi yetişsinler diye uğraşırken onun evlatlarını hic dusunmemesini hazmedemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…