Yeğenim başka adamdanmış!

Bana da ürkütücü geldi ama aldığım duyum bu maalesef.

Büyük konuşmayayım ama eşimin böyle bir şey yaptığını duysam 1 dakika evli kalmam.
Ne demek ya bana güvenmeyen adam benimle evli kalmasın bir zahmet.

Konu sahibi ne denir ki böyle bir durumda bilemedim
Dram içinde dram resmen.
Ama sizi takdir ettim doğrusu.
Bir de her insan evlilik insanı değildir sizin ablanız gibi.
Ama toplumdaki evlen klişelerinden zorla yapılan evlilikler ve ortaya çıkan sonuçlar.
Her insan evlilik insanı olmadığı gibi her insan anne baba da olamaz.

çocukları yurda verirse, ve siz teyzesi olarak korucuyucu aile olabiliyorsunuz. çocuk için ayda 500 TL gibi bir rakam alabiliyorsunuz.
eğer maddi gücünüz yok ise bunu deneyebilirsiniz anlamında söylemek istedim.

İnanın para pul hic gözümde değil. Sadece bu çocukların başları eğilmesin kimseye karşı tek derdim o...

Dünyanın çivisi cıkmış.çok üzüldüm hem cocuk için hem aileniz için. Allah cıkış yolu göstersin
Enişteniz cok iyi biriymiş.haberlerde kadın cinayetleri goruyoruz hep enişteniz olayı öğrenir öğrenmez boyle bir sey yapabilirdi Allah korusun

babayı anladım da anne nasıl anne çıkmıyor?
Beynim error verdi şu an
Gectiğimiz aylarda haberde cıkmıştı adam cocugu kendisine benzemediği için dna testi yaptırıyor test sonucu cocugun babası ve annesi olmadıgı anlasılıyor.
Cocuk hastanede karısmıs meger.diğer öz cocugu buluyolar ama o aile hem cocugu vermiyor hemde kendi cocuklarını istiyor
Olabiliyor yani..

Çocukların yanında boyle şeyler konusmuyoruz. Hatta onlar anne veya babasına laf etse anne baba hakki herşeyden üstündür siz evlatsınız saygılı olmak zorundasınız der sustururuz ama onlar da herşeyin farkındalar. Özellikle büyük olan yegenim bebek nasıl yapılır bildiği için çok büyük nefret besliyor annesine karşı zaten.. kucukler de er geç bunu öğrenecekler...

Büyük konuşmayayım ama eşimin böyle bir şey yaptığını duysam 1 dakika evli kalmam.
Ne demek ya bana güvenmeyen adam benimle evli kalmasın bir zahmet.
Yapan zaten karısının ruhu dahi duymadan yapıyor. Başımıza gelse haberimiz olmaz yani

Nasıl yani enişten ortada yok derken
çalışmak için yurt dısında değil mi? Ben öyle anladım.
O da mı sorumsuzluğundan günlerce ortadan kaybolan bir tip.

Aynen öyle yurt dışına gider arada internetten çoluk çocuk nasıl diye sorar arada bir de üç beş kuruş para gönderir ( onun parasına ihtiyaç olduğundan demiyorum, ne kadar sorumluluk sahibi! olduğunu görün diye diyorum.) öyle de baba olunduğunu zanneder işte... Çocuklarının başında dur dediğimizde ben çocuklarımın rızkı için ordayım der.

Oğlanın kendi çocuğu olmadığını öğrendiğinde de her zaman yaptığı gibi çareyi kaçmakta buldu zaten. Anneme İlk söylediği şey "ben yurt dışına gideceğim" olmuş.

Bakin o donemde de boyle sıkıntılar vardı başımızda. eniştemle ablam zaten evlendi evleneli bu boşanma lafı hep ağızlarındadır. Kızkardeşim bu mesajı yazdığında da yine bu dertlerle uğraşıyorduk ama o dönemlerde şimdiki kadar güçlü değildik daha yeni babamızı kaybetmiştik ve mesleğimiz yoktu.. Yine mesajın yazildigi sene de ablamla enistem boşanacaklardı güya ama ablam hamile olduğunu söyleyince hele de eniştem erkek olduğunu duyunca bebegin hatırına vazgeçtiler işte... benim fikrime gore ya ablam bile bebegin hangi adamdan olduğunu bilmiyordu o yüzden boyle birşey yaptı. Ya da obur adamdan olduğunu biliyordu ama adam ablamın hamile olduğunu öğrenince sorumluluktan kaçtığı için çocuğu resmi nikahlı kocasına yamadi.

Her iki durumda da benim yeğenlerimin hiç bir günahı yok.. keske gerçekten haketmeyen insanlar çocuk sahibi olamasalardi...

Bu insanların yasadiklarina mi şok olayım uzuleyim yoksa sırf meraklı ve fesat bi kaç insan buraya toplanıp saçma sapan terbiyesizce sorularini sorma cesaretinde bulunup sorduklarina mi şok olayım insanlık Yardımlaşma nereye gitmiş kadincagiz fikir istiyor bilgi sahibi olanlardan yada başına böyle bir olay gelenlerden sizin gibi ablasının niye bunu yaptigini merak edip sorun die deqil enistenin psikljk durumunu sorn die değil rahmetli babasının neden vefat ettiqini annecinin maaşının ne kadar olduqunu diğer cocuklarn kimden oldqnu ablasının ne kadar iyi yada kötü masum ya da değil insan yada insanlık dışı biri olduqunu sorun sorqulayin demiyor yazık bunları merak edip soranlara yazıklar olsun.. her fırsatta kendinize konsck Merk edck bişeyler bulyrsnz bu sordklrnizi iyilik olarak değil meraknizi gidermek için sorysnz...arkadsm allah yardımcınız olsun Rabbim sabır ve quc versin bi psikolg bi avukat sağlıklı bilgiler verir inşallah doğru yolda ilerlersnz kalbinze yureginize insanlignza sağlık Rabbim size ve annecinize güç kuvvet versin o yavrucklara güç kuvvet versin allahım sizi ii insnlrla karsilstrsnz inşallah

Durumunuz gercekten cok zor. Rabbim kimseyi bu durumlara dusurmesin. Ama bence cocugu nufusunuza almayin. Sizden kaynaklı söylemiyorum bunlari. Ilerde belki esiniz bu durumdan soguyabilir, cocugu istemeyebilir. Bence iyi düşünün.

O bebeğin günahı ne eniştene hala babam diye sarılıyor Allahım ne büyük acı kıyamam anası gitmiş babası bildiği istemiyor erkekler ne kadar acımasız o kadar zaman çocuğu bildiğini bi anda silebiliyor çok üzüldüm yavruya ya

Cocuklari anasiz babasiz birakmayin.
Madem baban da vefat etti ablan gelsin annenle beraber baksin cocuklarina. Kocasindan da bosansin.
Etmis bir buyuk hata ama bu hatanin bedelini sadece cocuklar ve anneniz odeyecek.
Gelsin cocuklarinin basinda dursun.

Tam müge anli olayı. Çoğaldı boyle seyler Allahim sen koru sasirtma bizleri. Dusmanima verme Rabbim

Sunu dediniz ya inanın ben müge anli ya bile mesaj attim 1-2 yıl once. Hani hep müge der ya bunların olacağı beliymiş peki siz olana kadar nerdeydiniz neden önlem almadınız diye ben de Ablamın bu şekilde sorumsuz davranışları yüzünden onun ya da çocukların başına birsey gelecek diye çok korkuyordum. Mesajın son cümlesi hatta aynen suydu " ben yarin obur gün programınıza çıkıp ablam veya yeğenlerimin bu olaylar yuzunden kaçırılırsa nerde olduklarını veya öldükleri için katillerini aramak istemiyorum ama bu işin sonucu oraya doğru gidiyor. Lütfen boyle birsey olmadan yardim edin."
Cevap filan gelmedi malesef. Belki onlar da kaçırma ya da ölüm olmadığı için önemsemediler. Ya da sahte bir hikaye anlattığımı dusunduler...

Ablanız hep mi böyleydi ? Evlenmeden önce nasıldı evlenince mi değişti ?

Ay ne desem bilemedim, sok oldum.. Aslinda erkek kadin fark etmiyor ama nedense kadin yapinca daha bi garip bi durum oluyor. Keske hak hukukla ilgili bi bilgim olsa. Eger oyle cocugu evlat edinme gibi bi durumunuz varsa ve kendi cocugunuzdan ayirt etmeyecekseniz evlatlik alin. Ablan icinde denilecek fazla bisey yok Allah akil fikir versin!

Ablanız hep mi böyleydi ? Evlenmeden önce nasıldı evlenince mi değişti ?

Hic bir zaman anne babama layık bir evlat olmadi. Bir ailenin çocuklarının toplam yaramazlık hakkini o kullandı diyebilirim :) Her zaman hatalar yaptı ama hatalarını kabul etmeyip hep annemi babamı suçlardı. Tabi annem babam bugunlere kadar gelebileceğimizi tahmin edemezlerdi heralde.. hep cocukluktur gençliktir diye görmezden geldiler.
İlk gelen görücüye aşık olmasından anlaşılmıştır herhalde ne kadar çocuk olduğu... annem babam da evlenince belki durulur diye düşündüler herhalde razı oldular. 2 yıl nişanlı kalmak üzere anlaşmışlardı aslında buyukler ama ablam illa evlenmek istedi 6 ayda evlendiler. Sonra hemen 1 ay sonra ilk bebeğine hamile kaldı ona da annelik etmedi akli hep havadaydı. Evliliği evcilik sandı sorumluluğunu kaldıramadı. Benim yanında bile kaç kere internette erkeklerle konusurdu. O yasta doğru yanlış muhakemesi yapamıyordum bana da sen benim sırdaşımsin derdi beni alet ederdi. 3 yıl sonra da 2. Kızını dünyaya getirdi ama yine ona da annelik etmedi. Abim 2. bebek daha küçücükken ablamın internetten bir adamla konuşmalarını yakalamış (cinsel içerikli) abim daha 19 yaşındaydı onun da birsey yapmaya gücü yetmedi. Annem babam üzülmesin diye hep sir dedik sakladık onların bildiği gördüğü şeyler elbette vardı ama olayların hepsini bilmiyorlardi. Yıllarca birikti birikti en sonunda bir gün patladim ve anneme herşeyi anlattım. (Üç harflilerle ilgili mesele olduğunda) ama sonra çok pişman oldum çünkü babam bu olayı öğrenince kanser oldu ve 8 ay sonra vefat etti..

Babam öldükten sonra sülalemiz ablama düşman oldu çünkü babamin hastalığında asla ziyarete gelmediği gibi bir de kızlarını annemin başına yollardı. Ama annem herşeye kulaklarini kapadı ve ablami yanina aldı babam ölünce. Ablam annemin yanındayken de 3.ye hamile olduğunu öğrendik. Annem diyor ki ben o donem ona sordum senin kocan yurt dışında,şehir disinda çalışıyor bu çocuk kimden dedim o bana yeminler etti anne ben öyle şey yapar miyim dedi ben de sustum inandım dedi. Zaten eniştem de kabul etmişti cocugu...
Ablam sorumsuzluğuna aynen devam etti. Çocuklarını bir kere bile okula gondermemistir kıyafetleriyle yeme icmeleriyle ilgilenmemistir. Kocası eve geldiğinde bile geç saatlere kadar eve gelmemiştir. (Geç derken gece 12den sonrasını kastediyorum.)
Kısacası evlenince değişen tek şey anne babama ekstra yüklenen 3 çocuk sorumluluğu olmuştur. Bir de ablamın her seferinde dozu artan olayları olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…