Keşke ablanızi bir psikolaga göturseydiniz zamaninda. Bu sekilde normal bir insan gibi davranmadigina gore akli basinda degildi demekkk. Bazi insanlarda hastalik boyjtunda olabiliyormus bu tur aldatma cinsellige duskunluk vs.
Allah hidayet versin karalamak kötulemek kolay kimse kimseninniçinde nenyaşadıgini bilemez ablaniz da olsa.
klasik hasta olduğunu kabullenmeyen hasta davranışı sürekli yanında olsanız yemeğine karıştırın o ilaçları derdim2 defa gitti ikisinde de asıl delinin doktor olduğunu söyledi, verdiği ilaçları direkt çöpe attı...
klasik hasta olduğunu kabullenmeyen hasta davranışı sürekli yanında olsanız yemeğine karıştırın o ilaçları derdim
bu tip hastalar hasta olduğunu kabullenmez etrafında ki herkesi hasta eder
peki şimdi o sevgilisyle mi birlikte
yine de üzülüyor insan ablanıza değil size ve çocuklarına üzüldümŞuan nerede olduğunu bilmiyoruz. İlk gittiğinde polise kayıp olduğunu bildirdik polisler araştırdı bi tanıdığına ulaştılar o da ablama polis seni arıyor demiş. Ablam polise iyi olduğunu kayıp olmadığını, kocasına ve bize karşı can güvenliği olmadığı için gelmediğini söylemiş ama herhangi bi sığınma veya koruma talep etmemiş.
Bir de geçen aylarda eniştem yakınlarda bir yerde ablamı gördüğünü söyledi. Akşam saatlerinde buz gibi soğukta dışarda antika eşya satışı yapıyormuş öyle söyledi.
Dikkat et Can'ım hemen eleştiri okları vicdan yapanlara dönüyor buradaGünahı büyük. . Ama ecel gelmedikce insanin sınavı devam eder . Islemis bi günah isin icinden cikamamis. Keske dediginiz gibi evlatlarinin hatırına el atilsa. O evlatlardan biri affetmese biri affedebilir annesini. Ve bu günah yüzünden o evlatlarin anne kokusundan sevgisinden mahrum kalmasina deger mi bilmiyorum. Burada ki ihanet ese yapilmis. Cocuklari annelerinden ayirmak anneyi reddedip yaklastirmamak kolay. Cok üzücü Allah o çocuklarin hatrina anneleriyle bundan sonra hayirli güzel bi hayat nasip etsin. Düşene tekme atmak her kisinin isi, el uzatmak islah etmek er kisinin işi olsa gerek.
Bakın tüm mesajları okudum üzüldüm biz de yaşadık bunu ailede. yakın akrabalarım . biz de çocuklar akrabamdandı. ama ben yine de üzülürüm yengeye. asla bir sebep değil ama mutsuzdu evliliğinde . asla da kınamadım. yaptığı yanlış ama ne olur yine de kardeşiniz. ne yaşadı bilinmez. ne oldu hiç bilinmez. belki bir tecavuzdu belki şantajdı ne bileyim. dinimizde sukunet vardır. efendimiz(s.a.v) en büyük günahkarları bile dinlerdi hatta affederdi. affedin demem ama ya hastalığı varsa ya korunmasızsa. çocuga gelınce bakın vermeyin zor olacak ama olacak. yakın tarıhte eşimin yengesi intihar etti. kızı kaldı bizlere bakıyoruz çok şukur.Ekleme: Çoğunlukla çocuğu sen değil annen baban üstüne alsın diyen oldu, malesef babamı kaybettik o yüzden öyle bir ihtimal yok...
Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
Arkadaşım Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ama yavrulara ve ablanın 4. Hamile olmasına daha çok üzüldüm.
Ablanizin akli fikri yerinde degil. Cikardigim tek sonuc bu. Kimse durup dururken hayatini bu hale sokmaz. Yani sokmamali.
Sadece kendi hayatını mahvetse buyursun istediğini yapsın ama bu çocuklar ne olacak? Delirmek üzereyim..
Diger cocugu hala siz de degil mi?
Kizlar şuan kalbim öyle atıyor ki boğulacak gibi hissediyorum... Daha önce ablamın annemi aradığı, annemin de benim senin gibi kızım yok dediği bir numaradan bahsetmiştim belki hatırlarsınız. Nerden kafama estiyse geçen annemin telefonda engellenen numaralardan o numarayı telefonuma ekleyip baktım whatsapp kullanıyor mu diye kontrol ettim. (Whatsapp yoktu) Sonra silmeyi unutmuşum. Bu sabah whatsapp kişi listeme bakarken birden o hesabın profil fotoğrafında ablamın karnı burnunda resmini gördüm!!! Kim bilir kimden bir çocuk daha yaptı Allahım ya çıldırmak üzereyim. Fotoğrafın yeni olduğuna eminim yani önceki yeğenlerimin hamileliğinden kalma olamaz. Hatta karnı aşırı derecede büyük görünüyor belki de ikiz bile olabilir.
Offf ya bir günahsızın daha hayatını mahvedecek ya daha kocasıyla resmi olarak boşanmadı bile. İkinci duruşma Kasımda olacak. Bunu da onun üstüne kaydettirecek Allah bilir...
Evet diğer 3 çocuk hala annemle yaşıyor. Eniştem ilk mahkemede en küçüğü reddetmedi. Bunu duyunca ne yapacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?