Yeğenim başka adamdanmış!

Ablan kafayi yemis.

En son aralık ayında görmüştüm yani karnı burnunda olması için gider gitmez hamile kalması lazım...

Eskilerden kalmıştır inşallah ya, bence eski. Ne kadar süredir görüşmüyorsunuz ki ablanızla? Hemen karnı burnuna gelmiş

boyle bi tanidigi taniyorum 3 cocuk baskasindan 2si baskasindan duydumki bi daha hamileymis nikahsiz birliktelikler ortada cocuklar.. cocuklar devlet de evlatlik verilmis orda burda madem bi nane yapiyorsun korun bari.

Bizim yeğenlerin şansı annem ve biz varız ortada bırakmayız ama şimdi bu doğacak çocuğun geleceği ne olacak düşünmekten delirebilirim...

oha yani.. demekki ailesini kaybetmek falan hic umrunda olmamis dogurmaya devam etmis..
nerde kaliyor peki suan

Peki cocuklarini arayip sormadan nasil duruyor ya. Madem cocuk meraklisi degil yeniden niye hamile? Allah akil fikir versin.

Ya daha da 33 yaşında böyle giderse 4- 5 çocuk daha doğurur menopoza kadar... millet yıllarca uğraşır çocuğu olmaz bu maşallah her önüne gelenden hamile kalıyor!

oha yani.. demekki ailesini kaybetmek falan hic umrunda olmamis dogurmaya devam etmis..
nerde kaliyor peki suan

Hiç bir fikrim yok. Aylardır çocuklarını bir kere bile arayıp sormadı... Bir de kasıla kasıla sırıtmış fotoğrafı bir görseniz. Sabahtan beri midem bulanıyor gözümün önünden gitmiyor...

Bizim yeğenlerin şansı annem ve biz varız ortada bırakmayız ama şimdi bu doğacak çocuğun geleceği ne olacak düşünmekten delirebilirim...
hayir delirme bebegine odaklan lutfen o sizi dusundu mu bunlari yaparken en kotusu devlete verilir ona uzul buna uzul bakmisiz yaslaniyoruz yipraniyoruz.lutfen cocugununun annesinde gormek istedigi guleryuzu mutlulugu ondan calma..daha oncede yazdim cocuklari devlete verip koruma aile adi altinda tekrar alip bakana ve cocuklara maas baglanir onlarin gelecegi de var..

Çocuk eniştenizden olabilir mi? Giderken hamiledir belki. .

Tamam şimdi daha iyiyim bir duş aldım biraz daha kafamı toparladım.. maddi olarak sıkıntımız yok şükür. Sadece psikolojileri ve gelecekleri için endişeliyim. Özellikle 4 numara nasıl bir ortamda doğup büyüyecek...

Tamam şimdi daha iyiyim bir duş aldım biraz daha kafamı toparladım.. maddi olarak sıkıntımız yok şükür. Sadece psikolojileri ve gelecekleri için endişeliyim. Özellikle 4 numara nasıl bir ortamda doğup büyüyecek...
Ablani kisirlastirmak lazim hem su an yaninizdaki yigenlerinizin hem de dogacak olan yigenlerinizin hayrina. Sizde uzulmeyin hersey yolunu bulur bir sekilde.

Evet kesinlikle kısırlaştırılması lazım inşallah kendi düşünüp bağlatır tüplerini bu sefer..

Ablanın akli melekeleri yerinde değil mi önce ona baktırın. Gerekirse vasi tayin ettirin anneni ve mutlaka kısırlaştırın.

Ablanın akli melekeleri yerinde değil mi önce ona baktırın. Gerekirse vasi tayin ettirin anneni ve mutlaka kısırlaştırın.

Bir adım atmadan önce eniştemin mahkemede ne yapacağını gözlemlemek istemiştim. Nitekim tahmin ettiğim gibi çocuğu reddedemedi. (Kızlarından daha çok düşkündü zaten) şimdi hala nikahlı olduklari için bu çocuk yine mecbur eniştemin üzerine kaydolacak. Eniştem de bu olayı duyunca belki bu sefer çocukların ikisini birden reddedecek bilmiyorum. O durumda cocuklara vasi olmak için başvururum. Şuan kafam çok karışık. Anneme nasıl söyleyeceğim. En sonunda kalpten gidecek kadın...

Çocuklara vasi tayin ettirin o başka. Ben ablan için vasi dedim. Başka türlü tüplerini bağlatamazsınız.

Ben ablanizin bu son olaydan sonra akli basinda normal bir insan oldugunu dusunmuyorum ... bu zamana kadar kotu bir kadin kotu bir anne diye dusunmustum ama yanilmisim ablaniz bence hasta ... ve siz ona sonuclari ne olursa olsun bi sekilde sahip cikmalisiniz .

Ablaniz su anda nerde?Kiminle yasiyor? Cocugun babasiyla belki yasiyordur.Cok iyi niyetli dusunuyorum sanirim.

Ablanizi affedin çocuklarına sahip çıkması için ona bir şans verin. Sebebi siz olmayın. O istemem derse o zaman kendi vicdan eksikliğidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…