Yeğenim başka adamdanmış!

Çocuklara vasi tayin ettirin o başka. Ben ablan için vasi dedim. Başka türlü tüplerini bağlatamazsınız.

Ben ablama vasi olabilir miyim? Annem bu islerle uğraşamaz çünkü 3 çocukla.

Ablaniz su anda nerde?Kiminle yasiyor? Cocugun babasiyla belki yasiyordur.Cok iyi niyetli dusunuyorum sanirim.

Belki çocuğun kimden olduğunu kendi bile bilmiyordur. Nerede yaşıyor bilmiyorum haberdar değilim. O elimdeki numarayı arasam öğrenirim buyuk ihtimal ama ona da cesaretim yok

Okudukça kalbim sıkıştı resmen.. siz ne durumdasiniz tahmin edemiyorum zaten, enisteniz vicdanlı adammış.. ablanizda daha önce bir takim gariplikler var mıydı ya? Bana da pek aklı yerinde gibi gelmedi. Kedi gibi doğurup sokağa atmayi, başkalarına baktirmayi annelik saniyor.. çok uzgunum o sabilere, insan yavrularını merak etmez mi? Bir de karnında var şimdi. Annenize söyleyin desem bir turlu söylemeyin desem bir turlu, nasıl kaldıracak bunca yükü.. çok zor keşke elimden birşey gelse Allah yar ve yardımcınız olsun..

Sagolun dualarınız için. Elden birşey gelmiyor. Her zaman anormallikleri vardı ama zamanla katlanarak arttı. Ne zaman daha ötesini yapamaz desem hep daha kötü birşeyle geldi karşımıza. Babam da zaten onun dertlerinden kanser oldu gitti. Şimdi de sıra bizde. Fotoğrafı görsen gayet keyifle sırıtmış hepimizin hayatını bitirdi kendi gayet mutlu...

bunlar gerçek mi inanasım gelmedi.

Ablanıza bir operasyon yaptırıp tekrar hamile kalmasını engellemek lazım. Bu ne yahu. Doğur doğur at.

Baskasi yapsa bizene kendi hayati der geceriz. Ama kardes oldu mu zor iste. Resmen kabus gibi birsey yaşıyorsunuz. Olan gunahsiz çocuklara oluyor. Bence bir arayip konuşmayı deneseniz hazir numarasi varken?

Eski konuymuş.Güncellemeyi okuduktan sonra daha da üzüldüm.Ablanıza da yazık .Hiç bir aklı başında kadın bunları bilerek,isteyerek yapmaz.Belli ki normal değil.
Kayıp ilamıyla buldurup tedavi olmasını sağlayın.Kısırlaştırma ameliyatı yaptırın.Yazık günah başına daha da kötü şeyler gelebilir.
Allah size ve annenize de sabır versin.Gerçekten çok üzüldüm.

Herkes kadına yüklenmiş ama göz ardı edilen şeyler de var.
Enişten kocalık yapmamış ki ablana?Kadın senelerce tek kalmış,koca mı var eş mi var..
Aldatması hata ama bu hatayı yaptıranların hiç mi suçu yok.
Sordunuz mu olayın aslı ne?
Aralarında ne geçti bilmiyorsunuz bile,
Ablan da kalkıp savunamıyor bile kendini..Tepkilerden korktuğu için ortaya çıkamıyor.
Kardeşisiniz yapmayın,annen de senin gibi evladım yok demiş koparmış bağını..
Aynı durum da ablam olsa,kenara çekilmezdim ben.
Her şey yapabilir ablam,yaptığı şey benim ablam olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Annenin yaptığı da annelik değil..
Alıp karşınıza dinlediniz mi??
Tecavüz müydü,rızası dışında mı oldu bilginiz var mı??Tehdit edildi de susmak zorunda mı kaldı??
Kim biliyor bu olayın gerçek yüzünü??
Kusura bakmayın ama kardeşiniz ne yaparsa yapsın,bedelini kendi öder.
Sizi onun kardeşi olmaktan ,annenizi de onun annesi olma gerçeğinden soyutlamaz.

Olayın aslını polislerden öğrendik hanımefendi. Ablam 3 sene önce eniştemin kirasını ödediği evde 6 ay birlikte yaşamış hemde babam ölüm döşeğindeyken. Daha sonra muhtemelen o adamdan hamile kalıp tekmeyi yiyip çocuğu enişteme yamadı. Üstüne aradan 2 sene geçtikten sonra da başka bir adamla ev tutup yaşamış. Polis o adamın da ifadesini aldı. Bu son çocuk kimden onu da bilmiyorum. Ablam gayet rızası dahilinde yaptı çünkü ilk kaybolduğunda polise kayıp ihbarı yaptık. Polis onu bulunca ifadesinde reşitim kayıp değilim demiş. Sığınma filan talep etmemiş.

Ne olursa olsun arayın ilerde daha kötü sonuçlar almaktansa en azından haberdar olun hayatından ben 3.numara olan çocuğun babası ile beraber olduğunu sanmıyorum çünkü adam oğlunu almak isterdi muhtemelen başka biri ile beraber

Ne olursa olsun arayın ilerde daha kötü sonuçlar almaktansa en azından haberdar olun hayatından ben 3.numara olan çocuğun babası ile beraber olduğunu sanmıyorum çünkü adam oğlunu almak isterdi muhtemelen başka biri ile beraber

En az iki sevgilisini zaten polislerden öğrendik belki bu da 3. Sevgilisi. Profil resminde yanında yaşlı bir de adam var belki de evli barklı bir adamın ikinci karısı oldu.

Benim merak ettiğim bu olaylar olurken siz nerdeydiniz?Neler yaşadığını onun ağzından hiç dinlememişsiniz.
Muhabbetiniz var mıydı?

Bana bağları kopuk bir aile gibi geldiniz..6 ay başka biri ile yaşıyor haberiniz yok.2 sene sonra başka bir adamla ev tutuyor yaşıyor ,yine sizin hiç haberiniz yok.Evine oturmaya hiç gitmediniz mi yahu??Hiç mi yiğenlerinle konuşmadınız,en azından babası dışında bir adamı gördüğünü söylerdi..Çoçuk bu..

Allah şaşırtmasın herkes hata yapar,ama olay geçti gitti bitti öyle ortaya çıkmış gibisiniz.

Ablandan bir haber yaşamış gibi duruyorsun.

8.sınıfa giden kız yeğeniniz anlamamış olması imkansız beraber yaşamışlar çünkü .kız yeğenleriniz ile güzelce bir konuşun kötü bir olaya maruz kalmasınlar iyice psikolojileri bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…