anladım.Ablamın komşularından bazı şeyler öğrendik bebek olduğu dönem eve girip çıkan bir adam varmış. Hatta kızlara da babanızla boşancam onla evlencem diyormuş. Bence adam hamile olduğunu öğrenince buna tekmeyi bastı o da kocasına yamandı
üzücü bir aile dramı gerçekten ya.
ablan çalışmıyormuydu.işi yok o zaman sabit gelip gittiği
bi de bu oğlunun babası illaki bellidir.belki adam bilse üzerine almak ister.
muhtemelen ablan eşi gibi o adamı da kandırmıştır.
öz babasını bulmayı düşünmezmisiniz.
Mahkeme binalarımizin biliyorum hanimefendi..konu sahibine sordum ben..koca konu içinde o kısma takılma size saçma geldi anlıyorum ama ben konu sahibine soruyorum.sebebsiz değil emin olun
Demek ki ,ötekilerinden de şüphesi var.Enişten de adam değil
2 çocuğunu bile sahiplenmeyip tazminat peşine mi düşmüş
Terbiyesiz
Babaanne nerde ? O bari sahip çıksa 2 torununa
Senin annen de diğer ufaklığa bakardı..
anladım.
profil olarak ipe sapa gelmez bi adam olma ihtimali yüksek galiba.
ablana denecek bişey yok.ahlaki olarak zayıf bir insan olduğu belli.
çocuklarının yanına başka adamları alan bi kadına denebilecek bişey yok.
Allah sizlere güç kuvvet versin.anlaşılıyo ki hepsine siz bakacaksınız.
yazık yavrulara.
DNA testini onlar içinde yaptırsınDemek ki ,ötekilerinden de şüphesi var.
ama ileride büyüyünce öz babasını soracaktır bulmak isteyecektir illa ki.Yeğenlerimin üçünü de ne annesine ne babasına vermeyi düşünmeyiz. En küçüğün biyolojik babası da çocuğu isterse bile asla vermeyiz. Baba olmak demek hamile bırakmak demek değildir. Kendi cinsel zevkleri için O çocuğun hayatını karartmaya hakları yok
Özel değilse baban vefat etmiş, annenin geliri nedir ?Şimdiye kadar baktık şimdiden sonra da bakarız Allahın izniyle yeter ki anne babaları gibi insanlara dönüşmesinler iyi insanlar olsunlar...
siz istemeyebilrsiniz ancak hukuk ve yasalar öyle demeyebilir.yani çocukların öz annesi yani ablanız gelip almak isterse çocuklarını hiçbirşey yapamazsınız.bence ablanız ortalığın durulmasını bekliyor gelmek için.evet yaptığı büyük ahlaksızlık ancak anneliği konusa birşey diyemem.çocuklarına düşkün ilgili bir anne midir?Yeğenlerimin üçünü de ne annesine ne babasına vermeyi düşünmeyiz. En küçüğün biyolojik babası da çocuğu isterse bile asla vermeyiz. Baba olmak demek hamile bırakmak demek değildir. Kendi cinsel zevkleri için O çocuğun hayatını karartmaya hakları yok
Eniştem 2 adamla görüştüğünü tespit etti yani tecavüz olamaz. Kocası yurt dışında diye böyle birşey yaptı yani. Düşündükçe beynimden vurulmuşa dönüyorum. Öyle ahlaksız bir kadının ne yeğenlerime ne aileme yaklaşmasına asla müsaade edemem. Ablamla ilgili tek endişem bir çocuk daha yapıp kapımıza bırakması..
Demek ki ,ötekilerinden de şüphesi var.
siz istemeyebilrsiniz ancak hukuk ve yasalar öyle demeyebilir.yani çocukların öz annesi yani ablanız gelip almak isterse çocuklarını hiçbirşey yapamazsınız.bence ablanız ortalığın durulmasını bekliyor gelmek için.evet yaptığı büyük ahlaksızlık ancak anneliği konusa birşey diyemem.çocuklarına düşkün ilgili bir anne midir?
Evet babam ölüm döşeğindeyken yapmış demiştinAsla öyle bir anne olmadı. Babam kanser hastasıydı kızları annemin başına gönderirdi meğer başka adamla buluşmak içinmiş. Küçük yeğenimi de sütten kesmeye çalışıyordu anneme bırakmak için. Tek korkum onları koz olarak kullanması çünkü biliyor ne kadar düşkün olduğumuzu. Çocuklar yanında olursa ne derse yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?