- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Aslında durumumu anlatmama gerek yok çünkü herşeyimi biliyor. Çocukların zor zamanları durmadıklarını da biliyor.Ablaniz olduğuna göre müsait olmadığınızı söyleyin. Sonuçta iki küçük çocuklara şu amda yeterli kadar stresiniz var. Devamli orda calisacaksa zaten kendisine yer ayarlanmasi en dogrusu. Ama baskanin evinin icinde değil
Ben de aynı soruyu soracatım ki siz zaten sormuşsunuz.Daha yaşı küçük değil mi?17 yaşında nasıl çalışabiliyor ben ona takıldım.
Ben de aynı soruyu soracatım ki siz zaten sormuşsunuz.Daha yaşı küçük değil mi?
Yakında 18 i dolduracak. Okulu kendi isteğiyle bıraktı.17 yaşında nasıl çalışabiliyor ben ona takıldım.
Daha ona söyleyemedim. Büyük ihtimalle istemeyecektin ama eşim yumuşak görünür o yüzden benim başımın altından kalktığını anlar bence ablamEşinizi bahane edin.
Evet bana sormadı. Ne kadar zorlandığımı biliyor aslında. Bikaç gün olsa zaten sorun değil ama sürekli düşünüyor.Sürekli mi kalacak sizde yani ablanız oyle mi düşünüyor? Eğer öyleyse çocuklardan dolayı zaten zor idare ettiğinizi söyleyebilirsiniz ama size sormadan bu kalma fikrine varmış ablanız ne deseniz alınacaktır.
Aynen yeğenler zirvedeBu ara kayinvalidelerin tahtini salladi bu yegenler.
Durumunuz musait degilse guzel bir dille soyleyebilirsiniz. Her zaman olmasa da bazen agirlamak da hos olur tabi.
Evet çok değil ve yolculuk kısmen rahat. Herkes öyle gidip geliyor işe.1,5 saat uzun bir yol değil, metroyla direk gidebiliyormus üstelik. Başka bir yer de kalması gerekmez. Ablaniza bu sekilde söyleyin. Anlar sizi.
Benim 1,5-2 saatlik yoldan derse gelen arkadaşlarım vardı her gün . Ki yeğen çalışacakmis. Daha da kolay bir durum.
O zaman arada gelip kalsın ama sürekli kalmasının şuan için sizi zorlayacağını söyleyin açık açıkEvet bana sormadı. Ne kadar zorlandığımı biliyor aslında. Bikaç gün olsa zaten sorun değil ama sürekli düşünüyor.
Hayata erken atılmaya karar verdiyse zorluklarla mücadele etmeyide öğrensin bence.Bir sürü insan saatlerce yol sıkıntısı çekiyor işe gidip gelmek için.Ablanıza açıkça söyleyin sürekli kalmasını uygun görmediğinizi arada sırada kalabileceğini.Ablanız da düşünceli biriyse size kırılmak yerine haklı olduğunuzu anlar zatenYakında 18 i dolduracak. Okulu kendi isteğiyle bıraktı.
Evet bende öyle düşünüyorum ama işte bu şekilde söylersem kırılabilir sankiYoruldugu zaman arada gelsin kalsin ama surekli kalmasin deyin ugrasamazsiniz 3. Cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?