yeğenim bizde kalacakmış

Sadecebirisiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
3.106
9.722
123
37
İyi akşamlar bayanlar.
Bugün ablamla konuştuk. Yeğenimin benim yaşadığım yerde işe başlayacağını söyledi.hastaymış,hasta olmasaydı gelir kalırdı sizde dedi. Benim iki küçük çocuğum var.
Bi akrabamızla konuşmuş. Ablama oğlun gidip kalmaz. Zaten ne gerek var akşam dönüp gelir evine demiş. Ablamda ne olacak kalır cumartesi pazar da evine gelir demiş.
1.5 saat yol sürüyor evine giderse. Metro olduğu için çok zor değil yani direk gidebiliyor.
Benim çocuklarım küçük ve gece uykuları yok. Sabah eşim bile alarm kurup gidiyor artık ben çoğu zaman duymuyorum bile. Yani yeğenimi hersabah kaldırmam mümkün değil, ayrıca uykusu da çok ağır annesi bile zor uyandırıyor bildiğim kadarıyla.
Bide yaşı 17 ama altına kaçırma sorunu var.
Sizce ben ablama kırılmadan kalmasını istemediğimi nasıl söyleyebilirim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Aslında durumumu anlatmama gerek yok çünkü herşeyimi biliyor. Çocukların zor zamanları durmadıklarını da biliyor.
Yaşından ve kiralardan dolayı bi yer tutacaklarını sanmıyorum.
Kırmadan nasıl söylerim bilmiyorum.

Sürekli mi kalacak sizde yani ablanız oyle mi düşünüyor? Eğer öyleyse çocuklardan dolayı zaten zor idare ettiğinizi söyleyebilirsiniz ama size sormadan bu kalma fikrine varmış ablanız ne deseniz alınacaktır.

1,5 saat uzun bir yol değil, metroyla direk gidebiliyormus üstelik. Başka bir yer de kalması gerekmez. Ablaniza bu sekilde söyleyin. Anlar sizi.

Benim 1,5-2 saatlik yoldan derse gelen arkadaşlarım vardı her gün . Ki yeğen çalışacakmis. Daha da kolay bir durum.

Evet bana sormadı. Ne kadar zorlandığımı biliyor aslında. Bikaç gün olsa zaten sorun değil ama sürekli düşünüyor.

Bu ara kayinvalidelerin tahtini salladi bu yegenler.

Durumunuz musait degilse guzel bir dille soyleyebilirsiniz. Her zaman olmasa da bazen agirlamak da hos olur tabi.
Aynen yeğenler zirvede Arada olur zaten o sorun değil ama ablam sürekli olarak düşünüyor.

Evet çok değil ve yolculuk kısmen rahat. Herkes öyle gidip geliyor işe.

Yakında 18 i dolduracak. Okulu kendi isteğiyle bıraktı.
Hayata erken atılmaya karar verdiyse zorluklarla mücadele etmeyide öğrensin bence.Bir sürü insan saatlerce yol sıkıntısı çekiyor işe gidip gelmek için.Ablanıza açıkça söyleyin sürekli kalmasını uygun görmediğinizi arada sırada kalabileceğini.Ablanız da düşünceli biriyse size kırılmak yerine haklı olduğunuzu anlar zaten

Ablanizin sizin fikrinizi almadan kendi kafasina gore Boyle bir karar almasi cok kaba. Esinizin rizasi olacak mi, 2 cocugunuz var, baska birinin cocugunun sorumlulugunu almayi Kabul ediyor musunuz hic sormadan olur mu? O madem Boyle dusuncesizce davranmis, kirilacak endisesi tasimadan direk kabul edemeyeceginizi soyleyin. Boyle dusuncesiz birisininde ablanizda olsa alinmasina aldirmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…