- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
İnsallah canım insallah Rabbim yardımcınız olsun.Teşekkürler bu konuyu ablama anlatıcam. İnşAllah geçer
Amin sagolun :)İnsallah canım insallah Rabbim yardımcınız olsun.
Öyle durumlarda tabi kalabilir sorun etmem. Ama sürekli kalacak gibi düşünülmüş hemde bana sormadan.18e az kalmis, isterse kendine ayri ev acabilir bile, veya apart veya arkadaslari ile ortak ev olayi olabilir. Yoksa da gidip gelebilir o yolu. Otobusu kacirir, mesaisi olur vs o zaman da sizde kalir teyzesi olarak. Daha fazlasi suyunu cikarmak olur. Soylemenize bile gerek yok bence.
Eşimin yeğenleri de daha çok küçükAbla. Eşimin yeğeni x bizde kalacaktı geçen sene. Ama ben 2 çocukla zor ugrasiyorum. Ayrıca biriyle daha ugrasamam diye reddettim. Kardeşi eşime darıldı .
Şimdi benim yegenimin gelmesi sıkıntı olur eşimle aramda. Ama arada gelsin tabi dilan diyebilirsiniz.
İyi akşamlar bayanlar.
Bugün ablamla konuştuk. Yeğenimin benim yaşadığım yerde işe başlayacağını söyledi.hastaymış,hasta olmasaydı gelir kalırdı sizde dedi. Benim iki küçük çocuğum var.
Bi akrabamızla konuşmuş. Ablama oğlun gidip kalmaz. Zaten ne gerek var akşam dönüp gelir evine demiş. Ablamda ne olacak kalır cumartesi pazar da evine gelir demiş.
1.5 saat yol sürüyor evine giderse. Metro olduğu için çok zor değil yani direk gidebiliyor.
Benim çocuklarım küçük ve gece uykuları yok. Sabah eşim bile alarm kurup gidiyor artık ben çoğu zaman duymuyorum bile. Yani yeğenimi hersabah kaldırmam mümkün değil, ayrıca uykusu da çok ağır annesi bile zor uyandırıyor bildiğim kadarıyla.
Bide yaşı 17 ama altına kaçırma sorunu var.
Sizce ben ablama kırılmadan kalmasını istemediğimi nasıl söyleyebilirim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yani işte kendi durumunuza göre kişiler ve şartlarda değişiklik yapın. Benim amacım bir senaryo üretmek. Allah işinizi rast getirsin. :)Eşimin yeğenleri de daha çok küçükama bu konu üzerinde düşünebilirim sagolun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?