yeğenim bizde kalacakmış

Keşke dediğiniz gibi olsa ama küsme ihtimali bile var

Yok bu kadar sert değil :)
Sanırım eşimin ve benim büyük bir mutlulukla kabul edeceğimizi düşündü.

sizin için durum çok zorlayıcı olur zaten 2 küçük bebek onlarla ilgilenmek filan.hele birde eşinize sormak lazım.adam zaten gündüz çalışıp akşam eve geliyor.dinleneceği h.sonu evde yabancı bir erkek.ki çocukta sayılmaz yani evin içinde ne olup bittiğini gayet rahat anlayabilir.siz 2 bebekle rahat ilglenemessiniz.eşiniz rahat edemez.eşinizle yakınlaşacak olsanız eşşek kadar adam evin içinde dolanıyor.

ben şahsen doğru bulmuyorum.bu tarz olayları.arada bir gelip gider yemeğe gelir muhabbete gelir ama kalmaya izin veremem ben.belki ben karakter olarak rahatımdır ev içinde rahat olmak isterim.

eşimin kardeşi yok ama benim erkek kardeşim var onun bile gelip kalmasını istemem şahsen.

1 hafta kendi ailemde kaldık eşimle onda bile sıkıldık.

yeğeniniz ters bir harekette bulunsa eşinizin gözüne batar.veya eşiniz size yanaşmaya çekinir.
2 taraflı düşünmek lazım.
ki yaşça hem eşinden hemde sen ufak oturup ne konuşacaksınız saatlerce.biyerden sonra eşin sıkılır bu sefer aile huzurun kaçar.başta kabul edip sonradan ablana gelmesin dersen bu sefer ablanda bozulur.sonradan kötü olmaktansa başta biraz kırgınlık olur o da zamanla konuşarak geçer.

zaten ulaşım imkanı varmış.öğlen gelse eşinizle muhabbet eder akşam yemeğini yer geri evine döner.

Sizin bu dürüstlüğünüze bayılıyorum ya. Ben olamıyorum ama sorun orda.

Sizin bu dürüstlüğünüze bayılıyorum ya. Ben olamıyorum ama sorun orda.

Ama cekilmiyor yani,., Kaynim yeni evliyken haftada 1 gelmeyi adet edinmisti bi ara aksamlara kadar otururdu onu bile cekemiyordum. Esimi boşayasim gelmisti. Gelmise git denmiyor, her zaman istemiyorum denmiyor ama ona bile rahatsizligimi belli etmistim sonunda da kesmişti. Kendi ailem bile en uzun 1 hafta kalir uzagiz cunku.

Ama öyle uzun uzadiya kalacak olsa biri "istemiyorum" denir bence bir bahane olmasa bile cunku herkesin bir duzeni var evinde bu misafirlige de benzemez digal olarak istemiyorum demek ayip olmaz.

Eşim vardiyalı çalışıyor.
İkimizinde sakin ve çekingen yapımız var. Sadece o değil ben bile rahat hareket edemem yeğenim bile olsa.
Yazdıklarınız da çok haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum.

Çok haklısınız. Bende ne başka yerde ne de başkasının yanında rahat edemem.
Ablam bu ihtimalin farkında değil sanırım.

Çok haklısınız. Bende ne başka yerde ne de başkasının yanında rahat edemem.
Ablam bu ihtimalin farkında değil sanırım.

Aynen evde biri varken insan eşiyle konusacagini bile rahat konuşamiyor, rahat oturup kakilmiyor. O kadar uzun süreli kalınmaz. 1-2 hafta olsa ikina ikina geçer hadi cok mecburi birsey olsa ama aynı şey degil o yüzden çekinmeyin. Ayip olan sizin istememeniz değil su durumda, ablaniz ayip yapiyor. Insallah halledersiniz.

17 yaşında ailesinden ayrı şehir de işe başlıyor ama idrar kaçırma sorunu var.ablanıza söyleyin önce ebeveyn lık görevini yerine getirip iyi bir üroloğa götürsün evladını.o yaşta normal mi bu durum

Ben de buna deginecektim. Genç adam olmuş artık. Ayrıca sürekli aynı evde olmaz. 1.5 saat eğer ulaşım imkanları çok iyiyse normal bir süre artık işe ulaşmak için. Ayrıca hayata bu kadar erken atılacak ne vardı

Zaten çocuklardan fırsat zor bulup bi güzel oturulmuyor bile. Benim ufaklıklar hemen kıskanıp kucağıma atlıyorlar kısa bi süre de değil ki. Sadece hafta sonu evine gidecekmiş.
Teşekkürler inşAllah halledebilirim.

Evet normal değil. Tedavi de gördü aslında ama daha tam olarak geçmedi. Arada oluyor yine nedenini bulamadılar.

Evet normal değil. Tedavi de gördü aslında ama daha tam olarak geçmedi. Arada oluyor yine nedenini bulamadılar.
farklı doktorlara gitsinler psikolojik mi fizyolojik mi bilinsin ona göre tedavi olsun.o gence de üzüldüm şimdi ama sizin evd e de kalmasın çok sorun yaşarsınız küçük çocuklarınız da varmış hayatınız çok zorlaşır baştan kabul etmeyin

Altına kaçıran erkek çocuklarının babayla iletişim sorunundan dolayı olabildiğini biliyorum. Ailemde birinde de vardı askerde bile altına kaçırıyordu. Psikolog babasıyla arasındaki sorunların yol açtığını söylemişti.

Evet babasıyla çok sorunları var.
Sonra düzelmiş mi?

Evet babasıyla çok sorunları var.
Tedavi olması lazım canım, hem terapi hem de ilaç. Bizimki 1 senelik tedavinin sonunda düzeldi çok şükür. En büyük etken de babasıymış zaten . Çok üzücü bir durum, sizinki de askere gitmeden tedavi olup düzelmeli yoksa çok daha kötüye gidiyor psikolojileri canım.

Tedavi fazla bi etki yapmadı. Sonra da zaten yeğenim gitmek istemedi.

Teşekkürler bu konuyu ablama anlatıcam. İnşAllah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…