- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Sizin durumunuzun mantıklı bir açıklaması var çocuğun anne babası ayrı... o yüzden zaten eşiniz evli değilken dayısı olarak sahip çıkıp ilgilenmiş babalık yapmıştır bir nevi.. bu çok ta anormal değil sonuçta
Konu sahibinin durumunda çocuğun ana babası dururken amcanın ilgilenmesi söz konusu
O zaman köye gitmişler
Hepsi orda kalmış
O yüzden..
Normal de ayrı evde yaşıyorlar
Bende elestirenleri anlayamiyorum. Kimse esinin baskasindan olan, ustelik de gizlenmis cocuguna bakmak zorunda degil. Zaten babaanne o kadar duskunse vermez kimseye.Hamilelgimi daha ailelere soylemedik. Dr bekleyin dedi.
Eltimi gorursem sorarim artik. Davet bile etmiyorlar diyorum ya...
Bana cocuga dis bilemis diyen arkadaslar tuzunuz kuru dimi. Esiniz sizi el ustunde tutuyor.. Allah daim etsin ne diyeyim.
Yalnizca empati diyorum...
Ne kadar saçma sapan düşüncelerle kendinizi meşgul ediyorsunuz peki kimden olacak bu çocuk bir düşünün mantıklı bir açıklamanız var mı. Eltinle mi birlikte oldu eşiniz bu mümkün mü mümkün olsa herhalde ki boşardı ağabey onu kardeşinin de yüzüne bakmazdı. O çocuğa da oğlum demezdi.
Diyelim ki eşiniz başkasıyla birlikte oldu çocuk eşinizin neden kaynınız gidip oğlum desin elin çocuğunaa gerçek annesi de öyle böyle ortaya çıkardı ele tutulur tarafı yok haa kandırdılar kimsenin haberi yoktur belki eltimle birlikteliklerinden diyorsanız tek sizin mi dikkatinizi çekiyor yakınlıkları ne taraftan baksanız saçma yani.
Ayrıca bu çocuğun babası belli ki uzakta olduğu için oğluyla bağ kuramamış yakınlaşamamış belki de eşinin bu duruma gelmesinde de oğlunu sorumlu tutuyordur. Erkekler zaten zor bağ kurarlar benim annem babam bir arada olduğu halde babam sorumluluk sahibi değildi sonra ayrıldılar ama dayım bizimle kalıyordu ve küçük erkek kardeşim için ölüyordu resmen.
Askere gittiğinde bir avuç jeton alırmış konuşmak ve sadece çat pat konuşmasını dinlemek için düşünün. Eşiniz acıyor haline ana yok baba sahip çıkmıyor yeğeni ne yapsın dışlasın mı ona baba sevgisini aratmamaya çalışıyor dna testi yaptırırsanız evliliğinizin de biteceğini hesaba katın pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Benim annem A babam B kardeşim 0 olabılıyor yanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Böyle çok örnekler var. Halamın bir kızı evlendi eşinin bir kız kardeşi var o lisedeyken başından birşey geçmiş doğurmuş ama kimse bilmiyor, çocuk anne anne ve dedenin üzerine yazılmış. Bunu tabii eşiyle evlendikten çok sonraları öğreniyor, küçük kaynı sandığı çocuk, eşinin yeğeni aslında... lise kazası işte diyorlarmış. Kız başkasıyla evlenmiş gitmiş üstelik eşi biliyor mu kim bilir...
Konu sahibi yerden göğe kadar haklı şüphelenmekte.
Ayrıca ben olsam ben de bakmazdım o çocuğa
Bu kadar yalanla dolanla kandıracaklar bir de üstüne ah cicim vah cicim diyeceğim
Peh
Bir an evvel öğrenmen lazım konu sahibi bir tuhaflık var bu işte
kim kocanın çocuğu ise bak diyor da sürekli bu cümşleler kuruluyor anlamadım.hiç öyle bir cümle okumadım:26:
konu sahibi bakmam öyle olursa çünkü yalan dolan arasında kalmış olurum demiş bazıları da çocuk sevmemesine falan bağlıyor vicdansızlığa :26:
bu durumun gerçekliğini öğrenip de adamla evli kalırsa daha saçma değil mi,ee evli kalmayınca da bakması gerekmez.konu sahibi eşine söz geçiremeyince küçücük çocuğa kinleniyor ne kadar doğru bu
küçücük çocuğa diş bilemekle bu sorun çözülür mü,madem bu kadar şüphen var herkesin olduğu bir ortamda sor,sonra sonuca bakarsın
ben de sabahtan beri konuyu sessiz takip ediyorum. bu ihtimali hiç düşünmemiştim yaa..
Tuhaf bir şeyler var bu ailede. Bu tuhaflık eşinle ilgili olmayabilir. Acaba çocuk eltinin değil de başka birinin olabilir mi? Bu hayatta neler duyuyoruz. Eşinin abisi birini hamile bırakmıştır, kadın doğurunca babasına bırakmıştır. Eltinde istemeyince kayınvalide bakıyordur. Kendi aralarında kabul etmişlerdir bu durumu, aile itibarları bozulmasın diye çevreye de öyle bir hikaye uydurmuşlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?