yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Benim mesaim bitmek üzere
Ve 1 hafta izne çıkıyorum
Bu konuyu çok merak edeceğim
İyi akşamlar herkese

Himm annesi akil hastasi deyince anne yok baba var oda ilgilwnmiyor diye dusundum ben.. Ama yinede oyle bir turk filmi olacagini dusunmuyorum nasil saklanabilir ki boyle bir durum? Sakladilarsada pesss dogrusu...

bazı arkadaşlar niye kaynıyla eltisi çocuğu kabul etsin falan die sormuşlar kendi çocukları olmuyo olabilir bizim öyle bi komşumuz vardı mesela :26:

tabi illa öyledir die demiyorumda şu hayatta da olmaz olmaz die bişey yok

bu da kimsenin aklına gelmemiş size bi fikir olsun istedim konu sahibi inşallah tez zaman da ne olduğu çıkar

Bende elestirenleri anlayamiyorum. Kimse esinin baskasindan olan, ustelik de gizlenmis cocuguna bakmak zorunda degil. Zaten babaanne o kadar duskunse vermez kimseye.

Düşüncelerinize aynen katılıyorum burda arkadaşlar yeşilçam senaryoları yazmışlar ama durum büyük ihtimalle anne baba çocuk arasında ki kurulamayan bağ sonucunda gelişti...

Allahım kimsenin başına vermesin böyle şeyler ama bu tür şeyleri saklamak çok korkunç geliyo bana. eğer bu konu sahibinin sandığı gibi çıkarsa olaylar bu kızcağız artık kocasına nasıl güvensin bundan sonra

küçücük çocuğa diş bilemekle bu sorun çözülür mü,madem bu kadar şüphen var herkesin olduğu bir ortamda sor,sonra sonuca bakarsın

Konu sahibi yerden göğe kadar haklı şüphelenmekte.
Ayrıca ben olsam ben de bakmazdım o çocuğa
Bu kadar yalanla dolanla kandıracaklar bir de üstüne ah cicim vah cicim diyeceğim
Peh
Bir an evvel öğrenmen lazım konu sahibi bir tuhaflık var bu işte

kim kocanın çocuğu ise bak diyor da sürekli bu cümşleler kuruluyor anlamadım.hiç öyle bir cümle okumadım:26:

kim kocanın çocuğu ise bak diyor da sürekli bu cümşleler kuruluyor anlamadım.hiç öyle bir cümle okumadım:26:

konu sahibi bakmam öyle olursa çünkü yalan dolan arasında kalmış olurum demiş bazıları da çocuk sevmemesine falan bağlıyor vicdansızlığa :26:

konu sahibi bakmam öyle olursa çünkü yalan dolan arasında kalmış olurum demiş bazıları da çocuk sevmemesine falan bağlıyor vicdansızlığa :26:

bu durumun gerçekliğini öğrenip de adamla evli kalırsa daha saçma değil mi,ee evli kalmayınca da bakması gerekmez.konu sahibi eşine söz geçiremeyince küçücük çocuğa kinleniyor ne kadar doğru bu

bu durumun gerçekliğini öğrenip de adamla evli kalırsa daha saçma değil mi,ee evli kalmayınca da bakması gerekmez.konu sahibi eşine söz geçiremeyince küçücük çocuğa kinleniyor ne kadar doğru bu

bence çocuğa değil eşine kinleniyor. böyle bir yalanın ortasında olduğumdan şüphelensem ben de kinlenirim. ben hiç çocuğa kinlenmesiyle ilgili bir yorum görmedim

Okuz altinda buzagi ariyorsunuz
1- cadi kaynananiz var cocugu anneye vermiyor
2- eltiniz cok cekmis demekki normal bile olmadigina gore kaynana sindirmis cesaret edemiyor cocugu almaya
3- eltinin annesi tabi oyle soyle iki universite mezunu kizi ne hale gelmis kaynana sayesinde
4-burda bir cok konuda okuyoruz kv cocuguma kendine anne demesini istiyor benden bebegimi kiskaniyor diye senin kaynananda bunlardan biri
5- cocuk anne babadan ilgi gormemis haliyle amcasindan ilgi gorunce ona kosuyor 4 yasindaki cocuk bilincli olarak bende aranizda yaticam demez sizi kiskaniyor ilgisi bolundugu icin
6- esiniz cocuga sahip cikiyor anne babasi varla yok arasi eee kv kp de yaslilar kim sahip cikacak tabiki bu sorumlulugu ustune almis
7- siz cocuktan rahatsiz oldugunuzu her firsatta dile getirdiginiz icin esiniz resti cekmis gayet normal sizin hamile olusunuzda ustune eklenince kuruntu yapmissiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de sabahtan beri konuyu sessiz takip ediyorum. bu ihtimali hiç düşünmemiştim yaa..

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…