yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Bende yeğenime çok düşkünüm, teyze anne yarısıdır zaten ama
Eşimle ya da evliliğimle kıyasa girmem

Gerçi hani eşimde bana bu çocuk senin mi demez
Bilemiyorum tam olarak yaşayan sizsiniz
Sinir anında inada binip o çocuk için herşeyimi feda ederim de demiş olabilir, annesi ve babası da bu kadar ilgisizken
Ya da sizin dediğiniz ihtimal söz konusu olabilir

Zaten bu yüzden ben test yapın diyorum
Demişsiniz açıkça bu çocuk kimin diye, bari iddialar kalksın ortadan
Kimin olduğu o zaman belli olur

Ben bile merak ettim
Yaparsa da yazsın bize

Şimdi merak edip bir siteye baktım. İki tip belge varmış. Biri yasal olarak mahkemede kullanılabilen, bir de yasal olarak yaptırımı olmayan. Bence bu ikinci seçeneği üçüncü şahışlar da yaptırabiliyor manasına geliyor. Pahalı diye duymuştum.

eltinizin annesi annenize eşinizin ailesini şikayet etmiş böyle bir şey olsa onu da söylerdi diye düşünüyorum, madem kadınla konuşabiliyorsunuz onun ağzını arayın biraz daha

Sadece esimin kan grubunu biliyorum. Diğerleriyle oyle bir konu geçmedi hic..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk işin onu öğrenmek olsun.
ordan bile çıkartabilirsin.
mesela yenge ve kocası 0 grubudur,çocuk belki başka kan grubudur.o zaman o çocuğun onlara ait olmadığından emin olabilirsin.
test yaptırmana bile gerek kalmaz.
geçenlerde biri konu açmştı burda DNA testinin 1.400 lira olduğunu söylüyordu,masraflı iş.

Ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu ,öyle olsa asıl anne baba kenara çekilir bizene derlerdi ,yinede haftanın 1 -2 günü de olsa gidiyorlarmış ,göstermelik sevgi işte ,kendi çocukları olmasa hiç gitmezler ki birde kadın hasta ,hiç uğraşmaz yani,bence eşin merhametten yapıyor ,biraz fazla abartmış sadece ,yani evliliğim biter diyecek kadar ,bunlarda sizi şüpheye düşürmüş ,
eniştem kardeşinin kızına acayip düşkündü ,eve gelmeden önce oraya giderdi ,deli gibi saatlerce onunla oynar öyle gelirdi eve ,sonra kendi çocuğu oldu ,herşey değişti ,uğramaz aramaz sormaz oldu ,bence sizin bebeğiniz olunca değişecek herşey biraz sabır.

eltinizin annesi annenize eşinizin ailesini şikayet etmiş böyle bir şey olsa onu da söylerdi diye düşünüyorum, madem kadınla konuşabiliyorsunuz onun ağzını arayın biraz daha

Çok şey biliyorum ama anlatsam sorun çıkar gibi de milleti iyice kuşkulandırıyor eltinin annesi

Hadi bunları dediğini es geçiyorum. Evlenmeden evvel sizden ne denli büyük bir şey saklamış. Bu size yapılmış en büyük haksızlık.
Sizden kocaman bir ÇOCUK saklamış ya hu bu adam! Bu ne haksızlıktır, bu nasıl bir yalandır. Evliliği yalan üzerine kurmuş daha ötesi var mı derdim arkadaşım. Tepki bu olurdu ve affetmezdim.
Sanki çocuğum var dese ne olacaktı ki? Ne olacağını ben söyleyeyim, siz belki çocuklu bir adamla evlenmek istemeyecektiniz, yani her kadın istemez. Ama seçme şansınız olacaktı. Eğer çocuk eşinizdense, seçme şansını sizden çalışmış oldu, sizi kandırdı. Bu çok ağır bir şey bence.
He bu arada eltinin annesi bence sinyal vermiş, sırf bunun için bile şüpheye düşmekte haklısın. Hiç ama hiç normal değil. Analı babalı çocuğa babalık etmek eşinize mi kaldı? Amcalık başka babalık çok başka. Eşiniz babası gibi davranıyor, yani sizden bile vazgeçebiliyor onun uğruna. Benim amcam da beni severdi, hastalandığımda hastaneye götürürdü. Ama benim uğruma yengemi de boşamazdı yani. Bazı arkadaşlar ne var ki seviyor falan demişte, bu kadar da olmaz yani bence fazla.
Siz gidin bir test yaptırın özel klinikler yapıyor bildiğim kadarıyla, biraz tuzlu olabilir ama aklınızdan şüphesi kalkar. Sizin yerinizde olsam böyle yaşayamazdım. Gerçeği bilmek hakkınız.

Eltimin annesi bizim dugunde demis onlari. Baska gormedim ki kadini. Ama sır cikmaz gercekten de. Agzi sıkıdr kayinvalidemin. Herkesi de sindirmeyi bilir. Ben en kisa zamanda kan gruplarini bir ogreneyim. 1400tlm yok malesef.. cocugum icin biriktirmem lazım...

Gercekten beni anlamissiniz.. com teşekkür ediyorum... ben de aynen böyle dusunuyorum iste...

Kan kesin çözüm değil bence
Abisi ile eşinin kanı aynı ise, çocukta aynı olabilir ?

Gerçekten sizde vicdan kırıntısı yok. Kalp yerine taş taşıyor olmalısınız.

Sorumsuz babasının, hasta annesinin yerini amcası dolduruyor diye bu kadar insafsız düşünebilmenizi aklım almıyor.

Her şeyi geçtim "evliliğimi bile silerim" lafı yeterr !!!

Kendimize değer verelim birazcık, rabbim kadınları elin oğullarının gönlünü yapmak için yaratmadı!!

Kan grubunu bir ogreneyim de ben... dna testi sart oldu.
Kalp yerine taş tasimiyorum. Vicdanim cok sizladi benim de sizin gibi disaridan bakinca. Ama işin icine girince hic de oyle olmadigini goruyorum. Sorumsuz babasi kardesi babalik yapsin diye mi cocuk sahibi olmus ozaman.

Ya Allah aşkına sen bu adama bıktım bu cocuktan bu cocuk kimden bıdı bıdı derse adam da senden vazgecerim ondan gecmem der. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

Gercekten beni anlamissiniz.. com teşekkür ediyorum... ben de aynen böyle dusunuyorum iste...

Rica ederim, sizin yerinize koydum kendimi ve ben de siz gibi hareket ederdim. Yani hanımlar ılımlı yaklaşmaya çalışmış ama başına gelince hiç öyle olmuyor maalesef.
Yani siz bilseydiniz baştan, bu çocuk eşinizden, yani diyelim öyle. Bence evlenmeden durur düşünürdünüz. Yani çocuklu evlilikler, biraz farklı oluyor. Nasıl desem yani, hayatı baştan 3 kişiye endeksliyorsun. Ve çocuk senin bile değil, her ne kadar sevsen de bazen sana ayrılması gereken vakit ona ayrılıyor, senin çocuğun olduğunda ilgi hep onda olması gerekirken bölünüyor falan derken hiç istemesen de yavaş yavaş çözülmeler başlayabilir yani. O yüzden bunları hiç yaşamadan, yani evlilik öncesinde kararı senin vermen gerekirdi. Ve bu da en büyük hakkınızdı diye düşünüyorum.
Eşiniz de çok akıllı değilmiş vesselam, bu yalanın ömür boyu süreceğini falan mı düşünmüş acaba? Yani yalan söylediyse. Elbet ortaya çıkacaktır yani, öyle olaylar oluyor ki, mesela organ nakli, kan nakli gibi olaylarda pat diye seneler sonra insanlar üvey olduklarını öğreniyorlar.
Eğer böyle bir yalan varsa ortada tüm sülale işin içinde demektir canım. Yoksa mümkünatı yok saklayamazlardı. Ve bence böylesine bir riske girdiklerine göre, yani bir çok kişi yalana ortak olduysa bu risk demektir. Bir sırrı iki kişi bile çok zor taşıyabiliyor yeri geldiğinde, bu sırrı kaç kişiyi taşıyor Tanrı bilir. Yani böyle bir riske girdiklerine göre kapatılması gereken çok büyük bir skandal var demektir. Yani işin altından çok büyük bir şey çıkacak, hiç iyi kokular gelmiyor burnuma nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…