günaydın hanımlar
valla sorunsuz gün geçiremez olduk..
ablamlar yurt dışında yaşıyorlar 40 aylık ve 18 aylık 2 erkek yeğenim var. büyük olan 2-3 ay önce kreşe başladı, her sabah gitmek istemiyorum diye ağlamalar klasik bilirsiniz :)
kreşle ilgili ilk sorunumuz, yeğenimin kolunda akıllı saat vardı annesini arıyor diye çıkartmışlar. o gün parka çıkılacağı sırada yeğenim montunu giymemiş ve öğretmenler sınıfta yalnız bırakıp gitmişler. yeğenim eve gelir gelmez bu olayları anlatıyor ablam ve eniştem ertesi gün okula gidiyorlar öğretmen olayı doğruluyor ama yanında ben vardım diyor, yeğenim inatla yoktu dedi. bu konuyu geçtik
defalarca yeğenim anne çocuklar bana vuruyor diye anlattı biri önden biri arkadan vuruyormuş, arkadaşının biri kafasına oyuncak vurmuş ama o yanlışlıkla oldu diyor. bunlar çocuktur ona sesimizi çıkartamayız ama şöyle bir sorun yaşandı;
bir çocuk benim yeğenimi itince yeğenimde onu itmiş öğretmen yeğenime bağırmış kolunu sıkmış, yine yeğenim eve gelir gelmez anlatıyor. öğretmen kol sıkma hariç hepsini doğruluyor. diğer çocuğa da kızdığını söylemiş öğretmen. ablam da bir daha benim çocuğuma hiç bir şekilde dokunma diye kadını uyardı.
en son dün yeğenim gelip anne öğretmen bana vurdu demiş. ablam ilk başta inanmamış, genel de oğlum bak bana doğruyu söylemezsen seni koruyamam dediği zaman yeğenim yalan söylüyorsa şaka yaptım anne şaka yaptım der ama inatla anne ben doğru söylüyorum demiş. ablam küçüğe yemek yedirirken yalancı çoban hikayesi var bileniniz vardır, onu anlatıyormuş yeğenim gidip anne ben sana doğru söylüyorum demiş ablam da biliyorum oğlum kardeşin küçük ben ona öğretiyorum demiş. biraz zaman geçmiş ablam yeğenime, yarın okula geleceğim kim yalan söylüyorsa polis onu alsın götürsün demiş yeğenim yine ben doğru söylüyorum demiş amaaaa gelelim asıl soruna gece yatacakları zaman yalan söylediğini itiraf etmiş

şimdi sevgili bdv üyeleri bu çocuk neden böyle bir şey uydurmuş? bir dediği iki olmaz. biz ne yapalım ne edelim? hepimiz üstüne titreriz.. yoksa bu olanlar da 3-4 yaş sendromumu?