yeğenim

Eşinle nasılsın gelinlerce düzeldi mi durumlar ailesiyle falan?

ahh begonfil biliyorsundur kp vefat etti ve eşimin ailesi beni sorumlu tuttu. hiç kimseyle görüşmüyorum, herkesi sosyal medyadan ve telefonumdan sildim. eşimin de benim ailemle görüşmesini istemiyorum.
onun ailesi uzak durduğu için çok mutluyuz :)

öğretmen genel olarak olayları kabul ediyor ama bir nokta da hangisi yalan söylüyor anlamıyoruz.
mesela yeğenim diyor ki beni sınıfta unutmuşlar ben de aslan ve kaplanla oynadım ( hayvan hastasıyız)
öğretmen diyor ki ben yanındaydım.. şimdi hangisine inanalım?

Ablaniz gidecek ve konusacak, cocuk boyle boyle diyor diyecek. Ogretmen yapmadim dese bile diyecek ki o zaman neden boyle vir sey uyduruyir, hic huyu degil. Destek isteyecek. Okulun pedagogu yoksa bile merkezden bir pedagog destegi isteyecek. Sonucta her iki durumda da mudahale gerekiyor. Cocuk yalan soyluyorsa bile ortada bir sorun var ki bu yolu seciyor.

ahh begonfil biliyorsundur kp vefat etti ve eşimin ailesi beni sorumlu tuttu. hiç kimseyle görüşmüyorum, herkesi sosyal medyadan ve telefonumdan sildim. eşimin de benim ailemle görüşmesini istemiyorum.
onun ailesi uzak durduğu için çok mutluyuz :)
Sorma biz de benzer problemlerle görüşmeyi kesmiştik. Benimki de kalp krizi geçirdi. Nasıl korktum bişey olacakta sebebi sensin denicek diye. Vallahi benimkiler de derdi. Neyse ki bir şey olmadı. Ben 8 saat uzakta görev yapıyorum. Eşim memlekette. Ben çocuklarıda aldım gittim. İlk gün pek iyiydiler falan. Sonraki gün suratları düştü Bi hayırlı yolculuk bile demediler. Lan ben gecenin Bi vakti uçak bulamamıştım otobüsle iki çocukla 12 saat yol yapmışım gelmişim Bi sağol diyin de mi yok vallahi ha seninkiler ha benimkiler.

Ablaniz gidecek ve konusacak, cocuk boyle boyle diyor diyecek. Ogretmen yapmadim dese bile diyecek ki o zaman neden boyle vir sey uyduruyir, hic huyu degil. Destek isteyecek. Okulun pedagogu yoksa bile merkezden bir pedagog destegi isteyecek. Sonucta her iki durumda da mudahale gerekiyor. Cocuk yalan soyluyorsa bile ortada bir sorun var ki bu yolu seciyor.

orada pedagog var mıdır bilmiyorum hiç ama bende dedim türkiyeye geldiğiniz de bir pedagog yardımı alın diye. dediğiniz gibi iki türlü de müdahale gerekiyor ve ağaç yaşken eğilir

Sorma biz de benzer problemlerle görüşmeyi kesmiştik. Benimki de kalp krizi geçirdi. Nasıl korktum bişey olacakta sebebi sensin denicek diye. Vallahi benimkiler de derdi. Neyse ki bir şey olmadı. Ben 8 saat uzakta görev yapıyorum. Eşim memlekette. Ben çocuklarıda aldım gittim. İlk gün pek iyiydiler falan. Sonraki gün suratları düştü Bi hayırlı yolculuk bile demediler. Lan ben gecenin Bi vakti uçak bulamamıştım otobüsle iki çocukla 12 saat yol yapmışım gelmişim Bi sağol diyin de mi yok vallahi ha seninkiler ha benimkiler.

babası hastanedeyken eşime kaç defa yanında olmak istiyorum geleyim mi dedim kabul etmedi burada sana bir şey derler daha çok canım sıkılır diye. babası vefat etti dayımlar baş sağlığına gittiğinde görümcelerimden birisi ne yüzle geldin gelinlerce yüzünden babamız vefat etti demiş dayımlar bunu bize anlatmadılar bile ben çok farklı şekilde öğrendim ama tabi ki eşimin ailesi kabul etmemiş.
hafta sonu mezarlığa gittik ben kendi babamı ziyaret ettim sonra kp mezarına gidildi ben hiç mezarına gitmedim. hep içime oturdu begonfil, en son eşime çemkirdim. ben 15 yıl boyunca kimseye baba dememişken siz zorla babanıza baba dedirttiniz, alıştım 4 yıl boyunca babana baba dedim sonra o adam öldü ve ben baba dediğim adamın cenazesine gelemedim dedim eşim gelseydin! dedi inanabiliyor musun? mesajları açtım gösterdim. siz biraz insan olsaydınız da baban rahatsızken gelinlerce gel deseydiniz dedim. ailesine hala toz kondurmuyor :) benimle ilgili hastane, ölüm, doğum gibi durumlarda senin ailen gelmeyecek nasıl beni düşündüğün için gelme dediysen Allah çocuk nasip ettiğinde de ailene sizi düşünüyorum gelinlerce bir şey der gelmeyin diyeceksin dedim.

Back
X