Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kendi benden beter öpüyor yapiyor adeta ama benimki dokunuyor bilemedim

Kadının kendi cocugu yahu ne demek bu?
İstediği gibi sever oper kendi taşıdı kendi büyüttü besledi
Neyin inadı bu? O çocuğun üzerinde anne baba dışında kimsenin yaptırımı olamaz ancak anne baba istediği kadar yaklaşırsın

Çok üzerinize alınmayın bence. İlk yeğenim doğduğunda babam kimsenin öpmesine izin vermezdi, sürekli uyarırdı hepimizi. İkinci yeğenimde de aynı oldu. Kızım doğdu yine aynı. Ona göre çocukların başını koklamak yeterli :) Şimdi son torun olarak oğlum var. Bu kez babamlar öpmek istiyor ama oğlum öptürmüyor :) İnsan yeğenini öpmek, sarılmak ister elbette, anlıyorum sizi ama anne istemiyorsa yapacak bir şey yok.

Elalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem
Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.
Neticede çocuk sizin değil kardeşinizin ve yengenizin.
En doğal hakkım ne demek?
Başkasının çocuğu üzerinde hak iddia etmeye çalışan insanlara da ayar oluyorum.

Kardeşinizin eşi Yani yengeniz.
Ama bu erkek kardeşleri olanlar illa ki bir görümcelik yapacak ya…
Yenge bile demeyip gelin diye bahsediyorsunuz.
Sizin tabirinizle Gelinin niye yaklaşmanızı istemediği belli oluyor zaten.

Kimse çocuğunu başkaları şapşup öpüp bütün tükürüklerini onun suratında bıraksın diye doğurmaz.

Şahsen bende kimsenin çocuğumu öpsün istemem sevmiyorum. Ben kendimden eminim sizden değilim neden çocuğumu öptürüyüm şu virüs zamanında ki olmasa bile mikroplar bakteriler herşey var neden yani

Ben de görümcem çocukları kucağına aldı mi deli oluyorum .Covid de hemşire bir de hastalık riski taşımasını geçtim bir sağlıkçı yenidoğan bir bebeğin sap sup opulmemesi gerektiğini bilmeli ya .Ben 1 yaşına kadar hiç opmedim .Zaten minnacık oluyorlar .Diğer kızım hastanelik olmuştu o gelince.Onun öptüğü yerler isilik olmuştu .Ben de laf çarptım artık
Bazı insanlar bebeği sevmeyi bilmiyor opuyorlar ya dedim.Hemen üstüne alindi zaten ama o benim canım diyor .Hemen tırnaklarını cikardi .Bu gelip gittiğinde de whatsup da durum paylaştım bilgilendirici .Artık ne yapayım bilmiyorum .

Herkes size çok yüklenmiş. Ben sizin sevginizin yoğunluğunu anlayabiliyorum. Benim teyzem sizin gibidir. Hiç evlenmedi, şu an altmışlarına geldi. Dayımi erken kaybettik, kendini yeğenlerine adadi, evlenmedi. Şimdi yeğenleri kayinvalide olacaklar neredeyse. Canları isterse ararlar, istemezse aramazlar. Bende bir halayim. 12 yaşımda hala oldum. Canımı verecek kadar severdim yeğenlerimi. Şimdi kocaman oldular, evlendiler. Hep çok verici ve sevgi dolu bir hala oldum ama gun geldi kendimi boşa paralamişim dediğim vefasizliklıkları oldu. Yegen candır tabi ama size ısrarla tavsiyem kendi hayatınıza yogunlasin. Insallah ve dilerim (mutlaka) kendi yuvanız kurun. Caninizi verecek kadar sevdiginiz yegeninizin size sevgisi annesinin iki dudağı arasında, emin olun. Dilerim anne olur, kendi evladınızla doya doya yaşarsınız sevginizi. Kesinlikle uzaktan sevin.

Gercekten seven bu dönemde hic opmez ya birde öperim diye ısrar kıyamet annesi dua edin yüzünüze bakiyor
Kartal bebeği hiç duymadınız mı?
1 haftalikken grip bulastirdilar kalp nakli yaşadı ne acılar çekti

Bir de arkadaşlar salgın falan diyorsunuz eyvallah ama babası işten gelip hiç mi öpmüyor bu çocuğu? Sebep asla bu değildir bence. Ama sevmiyor olabilir , kıskanmış olabilir , zaten takıntılıynmış kadın. Üstüne gitme bu konuda bence, çünkü üzülen sen olursun.

Senin intikamını almak için gelinlere bebeğimi öptürmicem :D bununla rahatlarsın belki biraz :D

Herkes size çok yüklenmiş. Ben sizin sevginizin yoğunluğunu anlayabiliyorum. Benim teyzem sizin gibidir. Hiç evlenmedi, şu an altmışlarına geldi. Dayımi erken kaybettik, kendini yeğenlerine adadi, evlenmedi. Şimdi yeğenleri kayinvalide olacaklar neredeyse. Canları isterse ararlar, istemezse aramazlar. Bende bir halayim. 12 yaşımda hala oldum. Canımı verecek kadar severdim yeğenlerimi. Şimdi kocaman oldular, evlendiler. Hep çok verici ve sevgi dolu bir hala oldum ama gun geldi kendimi boşa paralamişim dediğim vefasizliklıkları oldu. Yegen candır tabi ama size ısrarla tavsiyem kendi hayatınıza yogunlasin. Insallah ve dilerim (mutlaka) kendi yuvanız kurun. Caninizi verecek kadar sevdiginiz yegeninizin size sevgisi annesinin iki dudağı arasında, emin olun. Dilerim anne olur, kendi evladınızla doya doya yaşarsınız sevginizi. Kesinlikle uzaktan sevin.
Zaten Sevip sevilecegim bir iki senem var büyüyünce zaten uzaklaşiriz zaten tadını çıkarmak istiyorum ama burnumdan geliyor kendi evladım olmadığı ve olmayacağı için bukadar düşkünüm kendimi maddi ve manevi adamak gibi bir durumum yok ta ileriye dönük sadece gelince bana gösterdiği sevgiye karşılik vermek istiyorum

Bir de arkadaşlar salgın falan diyorsunuz eyvallah ama babası işten gelip hiç mi öpmüyor bu çocuğu? Sebep asla bu değildir bence. Ama sevmiyor olabilir , kıskanmış olabilir , zaten takıntılıynmış kadın. Üstüne gitme bu konuda bence, çünkü üzülen sen olursun.

Senin intikamını almak için gelinlere bebeğimi öptürmicem :KK70: bununla rahatlarsın belki biraz :KK70:
Bncede öpturme intikamımı al🤣genel olarak çok takıntıli bir insan kıskançlıgida var çocuğun bni sahiplenmesini kıskanıyor

Su virus ortamında sap sup opmeyin lutfen . Annesi korkuyordur doğal olarak çocuklar hastalanınca ckk üzücü oluyor.

Pandemi dolayısıyla izin vermiyorsa haklı olabilir

Yeni doğan bebeği öpmeye bende karşıyım ki Yiğenim 4 aylık şuanda sadece kokluyorum🙈🙈

Ama onun dışında halasısın yani öpeceksin de seveceksin de kuduracaksın da bunda tuhaf olan ne var anlamıyorum

Kendi gezmeye giderken size bırakıyor ama 😆😆gelin görümce ikinizin de karakterini aranızdaki bağı bilemem ama bir daha gezme için size bıraktığında işimiz var deyin bakalım tepkisi ne olacak

Hııı annenizin de sen öpüyorsun kızımda öpecek lafı da bence abartı👍

Pandemi dolayısıyla izin vermiyorsa haklı olabilir

Yeni doğan bebeği öpmeye bende karşıyım ki Yiğenim 4 aylık şuanda sadece kokluyorum🙈🙈

Ama onun dışında halasısın yani öpeceksin de seveceksin de kuduracaksın da bunda tuhaf olan ne var anlamıyorum

Kendi gezmeye giderken size bırakıyor ama 😆😆gelin görümce ikinizin de karakterini aranızdaki bağı bilemem ama bir daha gezme için size bıraktığında işimiz var deyin bakalım tepkisi ne olacak

Hııı annenizin de sen öpüyorsun kızımda öpecek lafı da bence abartı👍
Yigenim 3 buçuk yaşında uzak durucam bakalım ne olacak

Valla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı
Siz çok garipsiniz. O çocuğun annesi ister öper ister döver ister başka kural koyar istediğini yapar yani kıyaslamak nedir ? Deli oluyormuş siz dua edince her hafta geliyormuş gelin. Edebinizle sevin çocuğuda bence öpmeye siz alıştırmışsınız. “Halacım bu kadar samimiyet dozunda hijyen için dikkat edelim” diyin ne olcak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X