• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napiyim hic ilgilenmiyin mi yanima gelince kovuyum mu bu sefer de kavga eder çocuğuma kötü davranıyorsun diye
Niye kovacaksiniz ben çocukları öpmem başkasının çocuğunu çünkü kendim de opulmeyi sevmem madem anne raahtsiz sizde opmeyeceksiniz çok basit

Sürekli gelinle ilgili konu açıyorsunuz. Kendinizi de onu da bir rahat bıraksanız artık nasıl olur?
Hayat böyle küçük konuları dert etmeyecek kadar kısa ve yorucu zaten.

Belki yanakları hassastır yara oluyordur gibi gibi. Siz de az öpün sorun etmeyin madem. Sebebi vardır illa ki .
Valla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı

Çocuk onun çocuğu, yengem yeğenimi öpme dese kırılmam bile. Halasıyım diye bende mikrop bakteri olmayacak değil, annesi bilir annesi kural koyar. Kendi çocuğum olunca da benim için geçerli olacak yani bu.

3 buçuk yaşında yigenim var sevmek öpmek sarilmak istiyorum çocukta bni çok seviyor karşılik veriyor kendi gelip öpüyor bni öpmeden gitmez bize gelince boynuma atlar bu ara bn hep öptükçe laf ediyor öpmesin yavaş öpsün falan odama Çekiliyorum uzak olmak için yigenim gene geliyor sarılıyor öpüyor karşılık versen bir Türlu vermesen iki türlü haftada bir defa geliyor lar özlüyoruZ birbirimizi haliyle annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi o andada sarılıyorduk birbirimize öpmuyorduk ama 3 buçuk yildir sesi çıkmayan bu ara her geldiğinde laf çakıyor deli olcam artık yani
Belki kovid var diye diyodur öpmesin diye. Ben de öpmüyorum yeğenimi mesela allah korusun nolur nolmaz. Ben de öptürmem kimseye mesela şu zamanda çocuğumu

Kendi de ise gidip geliyor bnde ise gidip geliyorum kendi dahil tum ailem domuz gribi korona oldu bn olmadim kendimi korurum Elimden geleni yaparım düşünün yani
Yani bugüne kadar kıskanmayıp şimdi öyle yaptığı için aklıma bu sebep geldi ama annesi sonuçta istemediği şeyi yapmayın siz de. Sarılıp öpmeden de sevebilirsiniz yeğeninizi :)

Sürekli gelinle ilgili konu açıyorsunuz. Kendinizi de onu da bir rahat bıraksanız artık nasıl olur?
Hayat böyle küçük konuları dert etmeyecek kadar kısa ve yorucu zaten.
Valla bnmde bir sürü derdim varken takılmiyim diyorum ama ailem bu insanlar atsam atamıyorum ömrümün sonuna kadar Görcem yani

Belki kovid var diye diyodur öpmesin diye. Ben de öpmüyorum yeğenimi mesela allah korusun nolur nolmaz. Ben de öptürmem kimseye mesela şu zamanda çocuğumu
Hepsini korona domuz gribi oldu bnm ailemde tek bn olmadim temizliğime dikkat ederim sevgi görüyorum karşılık vermek istiyorum hepsi bu yani

Hepsini korona domuz gribi oldu bnm ailemde tek bn olmadim temizliğime dikkat ederim sevgi görüyorum karşılık vermek istiyorum hepsi bu yani
Olabilir ben de oldum onlar olmadılar ama yine de öpmem. Anamı babamı öpmüyorum ben 2 yıldır korkumdan. Küçücük çocuk öpmeyiverin sevginizi öpmeden de gösterebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X