Yaşı küçük ondan yenge demiyorum ismiyle hitap ediyorum ondan öyle yazdım4 tane yengem var. İllaki seneler içinde sorun yaşadığımız da olmuştur. Ama daha bir gün birine anlatırken gelin diye bahsetmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşı küçük ondan yenge demiyorum ismiyle hitap ediyorum ondan öyle yazdım4 tane yengem var. İllaki seneler içinde sorun yaşadığımız da olmuştur. Ama daha bir gün birine anlatırken gelin diye bahsetmedim.
Belki de size bu kadar sık gelmek istemiyordur abiniz/erkek kardeşiniz zorluyordur.Keşke olmus olsa bir kavgamız vs gam yemem bn hep susup idare ettigimden hiç bişi olmadı ona rağmen böyle deli oluyorum
Benim yanımda sapur şupur öpüp kendi ailesine serbest kilip bni kisitlamasi deli ediyor olay buÇocuk onun çocuğu, yengem yeğenimi öpme dese kırılmam bile. Halasıyım diye bende mikrop bakteri olmayacak değil, annesi bilir annesi kural koyar. Kendi çocuğum olunca da benim için geçerli olacak yani bu.
Özür diliyorum ama size pek inanmıyorum.Bnde sıkıldım ama gerçekten bayılcam artık sevgi saygı göstermek dışında yaptığım birşey yok ama yine yaranamadık
Çok sık gelmiyorlar iki haftada bir bazen haftada bir oluyor bazen 3_4 haftaya da çıkabiliyor hasta olursak birimiz gelmeyin diyoruz onlar hasta olursa koşa koşa gelip bulaştırırlar o ayrı konuBelki de size bu kadar sık gelmek istemiyordur abiniz/erkek kardeşiniz zorluyordur.
Valla ben bu olayda iki tarafında melek olduğunu sanmıyorum. Zaten bende şunu yaptım diyen olmuyor hep karşı taraf suçlu![]()
Valla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmamÖzür diliyorum ama size pek inanmıyorum.
Valla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmamÖzür diliyorum ama size pek inanmıyorum.
Ya bnde kıskançlık duygusu yok hiç kimseye karşı çok şükür hiç bir zaman hazimsiz kıskanclik yapmadim hiç kimseye karşı sadece yigenimi sevip ilgilenmek istiyorum bunun kıskanılmamasini istiyorum olay buAmma taktınız kadına. Yenge temalı kaçıncı konunuz? Kıskançlık mı sizinki?
O zaman çokta idare edilmeyecek durum değil yiğeninizi öpmeyinde gelince hadi şunu oynayalım falan diye kandırın illa kaçmanıza tartışmanıza gerek yok.Çok sık gelmiyorlar iki haftada bir bazen haftada bir oluyor bazen 3_4 haftaya da çıkabiliyor hasta olursak birimiz gelmeyin diyoruz onlar hasta olursa koşa koşa gelip bulaştırırlar o ayrı konu
Bak şimdi ben sana kendi durumumdan örnek vereyim . Benim oğlan 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım o zaman içimde bir nefret oluştu hiç istemedim öpmesini. Daha sonra sürekli öpüyorlar ( herkes için geçerli sadece Kv için değil ) çocuğun eli yüzü milletinin tükürüğü kokuyor sürekli el yüz yıkatıyorum. Oğlum çok sosyal ve girişken. Eşimin tüm arkadaşlarına koşup sarılır . Ama olay Kv filan gelince asla istemiyor gitmiyor Kv zorla çekip öpüyor hastayken bile öptü o yüzden hiç istemiyorum. Birşey demiyorum ama el yüz yıkayıp duruyorum . Kendi ailem bu durumumu bildikleri için gerçekten öyle yapmıyorlar eğer rahatsız olsam onları da uyarırdım . Sizin gelin kesin birşeye gıcık oluyordur istemiyordur aynı benim gibiValla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmam
Kesinlikle tek taraflı ve bu bizi çok yoruyor ailesi çok şımartmis okumuş kültürlü diye hep haklısın denmiş evi o yönetmiş şimdi bizede aynı şeyi yapmaya çalışıyor bir de çingeneligi var annem ameliyat oldu geçmiş olsun çiçeği geldi arkadaşından onu almak istiyor neymiş çok beğenmiş bnde bişi görüyor almak istiyor gözü aç doyuramadik annem bana bişi alsa ona da alır ama yinede yetmez doyumsuz aç ruhu
Kaç yaşındasıniz.Valla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı
34Kaç yaşındasıniz.
Birşey diyemiyorum bni tanımadığınız böyle yorumlamaniz normal istediğinizi düşünebilirsinizKim kimi kıskanıyor. Şu mesajda sizin kıskandığınız belli. Kadın hakkında bir kere de konuşmamayı tercih etseniz
Onlara bir şey demiyor size diyorsa sorun sizdeValla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı
Valla dudaktan opmekten nefret ederim öpene de uyus olurum haklısınız asla tüküruklu öpmem ses çıkabilir o ayrı konuBak şimdi ben sana kendi durumumdan örnek vereyim . Benim oğlan 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım o zaman içimde bir nefret oluştu hiç istemedim öpmesini. Daha sonra sürekli öpüyorlar ( herkes için geçerli sadece Kv için değil ) çocuğun eli yüzü milletinin tükürüğü kokuyor sürekli el yüz yıkatıyorum. Oğlum çok sosyal ve girişken. Eşimin tüm arkadaşlarına koşup sarılır . Ama olay Kv filan gelince asla istemiyor gitmiyor Kv zorla çekip öpüyor hastayken bile öptü o yüzden hiç istemiyorum. Birşey demiyorum ama el yüz yıkayıp duruyorum . Kendi ailem bu durumumu bildikleri için gerçekten öyle yapmıyorlar eğer rahatsız olsam onları da uyarırdım . Sizin gelin kesin birşeye gıcık oluyordur istemiyordur aynı benim gibi