• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 tane yengem var. İllaki seneler içinde sorun yaşadığımız da olmuştur. Ama daha bir gün birine anlatırken gelin diye bahsetmedim.
Yaşı küçük ondan yenge demiyorum ismiyle hitap ediyorum ondan öyle yazdım

Keşke olmus olsa bir kavgamız vs gam yemem bn hep susup idare ettigimden hiç bişi olmadı ona rağmen böyle deli oluyorum
Belki de size bu kadar sık gelmek istemiyordur abiniz/erkek kardeşiniz zorluyordur.
Valla ben bu olayda iki tarafında melek olduğunu sanmıyorum. Zaten bende şunu yaptım diyen olmuyor hep karşı taraf suçlu 🙄

Çocuk onun çocuğu, yengem yeğenimi öpme dese kırılmam bile. Halasıyım diye bende mikrop bakteri olmayacak değil, annesi bilir annesi kural koyar. Kendi çocuğum olunca da benim için geçerli olacak yani bu.
Benim yanımda sapur şupur öpüp kendi ailesine serbest kilip bni kisitlamasi deli ediyor olay bu

Belki de size bu kadar sık gelmek istemiyordur abiniz/erkek kardeşiniz zorluyordur.
Valla ben bu olayda iki tarafında melek olduğunu sanmıyorum. Zaten bende şunu yaptım diyen olmuyor hep karşı taraf suçlu 🙄
Çok sık gelmiyorlar iki haftada bir bazen haftada bir oluyor bazen 3_4 haftaya da çıkabiliyor hasta olursak birimiz gelmeyin diyoruz onlar hasta olursa koşa koşa gelip bulaştırırlar o ayrı konu

Özür diliyorum ama size pek inanmıyorum.
Valla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmam
Amma taktınız kadına. Yenge temalı kaçıncı konunuz? Kıskançlık mı sizinki?
Ya bnde kıskançlık duygusu yok hiç kimseye karşı çok şükür hiç bir zaman hazimsiz kıskanclik yapmadim hiç kimseye karşı sadece yigenimi sevip ilgilenmek istiyorum bunun kıskanılmamasini istiyorum olay bu

Toplamda 11 yegenim var. 2'si abimin cocugu. Ben oyle opmeleri seven birisi degilim, daha cok sarilirim kucaklarim. Abimin buyuk kizi dogdugunda yengem benim cocugu kucagima almami pek istemezdi. Opmekte degilde kucagimda sevecek olsam bile bak sen de hep agliyor bu cocuk, hic cocuklari sevmesini bilmiyorsun diye bana laf carpar dururdu. Bu lafi ikinci soyleyisinden sonra bir daha asla kizini kucagima almadim, sevmedim. Kiz simdi 9 yasinda hala oyle devam ediyor malesef..Ne diyebilirsin ki.. Kendim uzaklastim. Diger yegenlerimin sevgisi bana yetiyor.Sizin konunuz biraz daha farkli tabi..

Yani istemiyorsa ben inadina yapmazdim. Cocuk onlarin cocugu. Insanlarla ugrasmaya degmez.

Çok sık gelmiyorlar iki haftada bir bazen haftada bir oluyor bazen 3_4 haftaya da çıkabiliyor hasta olursak birimiz gelmeyin diyoruz onlar hasta olursa koşa koşa gelip bulaştırırlar o ayrı konu
O zaman çokta idare edilmeyecek durum değil yiğeninizi öpmeyinde gelince hadi şunu oynayalım falan diye kandırın illa kaçmanıza tartışmanıza gerek yok.
Yani bakın burda bile her mesajınız ben harikayım tarzında bana itici geldi ne yalan söyleyeyim 🤷‍♀️

Bende istemem kızımı halası carp curp öpsün. Ama ben halasından pek hoşlanmadığım için. Gelininiz de sizi sevmiyor olabilir

Valla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmam
Bak şimdi ben sana kendi durumumdan örnek vereyim . Benim oğlan 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım o zaman içimde bir nefret oluştu hiç istemedim öpmesini. Daha sonra sürekli öpüyorlar ( herkes için geçerli sadece Kv için değil ) çocuğun eli yüzü milletinin tükürüğü kokuyor sürekli el yüz yıkatıyorum. Oğlum çok sosyal ve girişken. Eşimin tüm arkadaşlarına koşup sarılır . Ama olay Kv filan gelince asla istemiyor gitmiyor Kv zorla çekip öpüyor hastayken bile öptü o yüzden hiç istemiyorum. Birşey demiyorum ama el yüz yıkayıp duruyorum . Kendi ailem bu durumumu bildikleri için gerçekten öyle yapmıyorlar eğer rahatsız olsam onları da uyarırdım . Sizin gelin kesin birşeye gıcık oluyordur istemiyordur aynı benim gibi

Kim kimi kıskanıyor. Şu mesajda sizin kıskandığınız belli. Kadın hakkında bir kere de konuşmamayı tercih etseniz

Kesinlikle tek taraflı ve bu bizi çok yoruyor ailesi çok şımartmis okumuş kültürlü diye hep haklısın denmiş evi o yönetmiş şimdi bizede aynı şeyi yapmaya çalışıyor bir de çingeneligi var annem ameliyat oldu geçmiş olsun çiçeği geldi arkadaşından onu almak istiyor neymiş çok beğenmiş bnde bişi görüyor almak istiyor gözü aç doyuramadik annem bana bişi alsa ona da alır ama yinede yetmez doyumsuz aç ruhu

Valla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı
Kaç yaşındasıniz.

Kim kimi kıskanıyor. Şu mesajda sizin kıskandığınız belli. Kadın hakkında bir kere de konuşmamayı tercih etseniz
Birşey diyemiyorum bni tanımadığınız böyle yorumlamaniz normal istediğinizi düşünebilirsiniz

Bak şimdi ben sana kendi durumumdan örnek vereyim . Benim oğlan 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım o zaman içimde bir nefret oluştu hiç istemedim öpmesini. Daha sonra sürekli öpüyorlar ( herkes için geçerli sadece Kv için değil ) çocuğun eli yüzü milletinin tükürüğü kokuyor sürekli el yüz yıkatıyorum. Oğlum çok sosyal ve girişken. Eşimin tüm arkadaşlarına koşup sarılır . Ama olay Kv filan gelince asla istemiyor gitmiyor Kv zorla çekip öpüyor hastayken bile öptü o yüzden hiç istemiyorum. Birşey demiyorum ama el yüz yıkayıp duruyorum . Kendi ailem bu durumumu bildikleri için gerçekten öyle yapmıyorlar eğer rahatsız olsam onları da uyarırdım . Sizin gelin kesin birşeye gıcık oluyordur istemiyordur aynı benim gibi
Valla dudaktan opmekten nefret ederim öpene de uyus olurum haklısınız asla tüküruklu öpmem ses çıkabilir o ayrı konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X