- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
Küçükte değilsiniz ..sevmeyin istemiyorsa.Sebebini sorarlarsa annesi öyle münasip gordu dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükte değilsiniz ..sevmeyin istemiyorsa.Sebebini sorarlarsa annesi öyle münasip gordu dersiniz
Pandemiden dolayı olabilir mi . O değilse bile bende istemem sürekli şap şup kendim bile öpmüyorum çocuğumu yanaklardan . Bunların hiç biri değilse siz bir şey yapmışsınızdır muhakkak .3 buçuk yaşında yigenim var sevmek öpmek sarilmak istiyorum çocukta bni çok seviyor karşılik veriyor kendi gelip öpüyor bni öpmeden gitmez bize gelince boynuma atlar bu ara bn hep öptükçe laf ediyor öpmesin yavaş öpsün falan odama Çekiliyorum uzak olmak için yigenim gene geliyor sarılıyor öpüyor karşılık versen bir Türlu vermesen iki türlü haftada bir defa geliyor lar özlüyoruZ birbirimizi haliyle annem en sonunda dediki sen öpüyorsun sarılıyorsun kızım da yapacak tabi dedi o andada sarılıyorduk birbirimize öpmuyorduk ama 3 buçuk yildir sesi çıkmayan bu ara her geldiğinde laf çakıyor deli olcam artık yani
Soz konusu yetişkin birey değil bir 3 yaşında ki çocuk annesine kızıp ondan sevgimi ilgimi eksik etmek istemiyorum bize geldiğinde mutlaka bni öper bnm opmemi ister giderken de halam bni öpsün der opmesek unutsak geri dönmek ister öpturur öyle bir yavru bnmkiSizin olay inada binmiş bunu kabul edin.Sanırım ben çok gururluyum birisi bana öpme diyecek ben öpeceğim.Agzim yere düşse öpmem.
İstemiyor sizi sevmiyor çok belli zorlamayın artıkValla dudaktan opmekten nefret ederim öpene de uyus olurum haklısınız asla tüküruklu öpmem ses çıkabilir o ayrı konu
Yalnız çocuk sizin değil annesinin yavrusu.Siz kendinizi fazla kaptırmışsiniz.Soz konusu yetişkin birey değil bir 3 yaşında ki çocuk annesine kızıp ondan sevgimi ilgimi eksik etmek istemiyorum bize geldiğinde mutlaka bni öper bnm opmemi ister giderken de halam bni öpsün der opmesek unutsak geri dönmek ister öpturur öyle bir yavru bnmki
Bir üstte yazdım aynı fikirdeyim .Konu sahibi çocuğu fazla sahiplenmis yengeden nefret ediyor.Bence kendini geri çekmeli.Benim yeğenim de bebekken yüzünden ve elinden öpmek yasakti (pandemi yokken) , ayaklarından , göbeğinden falan öperdik. Şimdi büyüdü ama virüs kol geziyor, ben de sapur şupur öpmüyorum açıkçası. Böyle seylerde anne ne derse onu yapma taraftarıyım.
Ayrıca sizin geçen konunuza da yazmıştım. Yeğeninizle sarılıp uyumanız, canım feda ona tavırlarınız falan çok abartı. O sizin değil o kadın ve kardeşinizin çocuğu. Bu yaptıklarınız anne tarafından hoş karsilanmaz. Bence sebep bu
Valla olanı anlatıyorum bni tanımadığınız için inanmamaniz normal kırılmam
Ya bnde kıskançlık duygusu yok hiç kimseye karşı çok şükür hiç bir zaman hazimsiz kıskanclik yapmadim hiç kimseye karşı sadece yigenimi sevip ilgilenmek istiyorum bunun kıskanılmamasini istiyorum olay bu
Iyy midem bulandı. Çocuğu dudağından öpmek ne ya?Bak şimdi ben sana kendi durumumdan örnek vereyim . Benim oğlan 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım o zaman içimde bir nefret oluştu hiç istemedim öpmesini. Daha sonra sürekli öpüyorlar ( herkes için geçerli sadece Kv için değil ) çocuğun eli yüzü milletinin tükürüğü kokuyor sürekli el yüz yıkatıyorum. Oğlum çok sosyal ve girişken. Eşimin tüm arkadaşlarına koşup sarılır . Ama olay Kv filan gelince asla istemiyor gitmiyor Kv zorla çekip öpüyor hastayken bile öptü o yüzden hiç istemiyorum. Birşey demiyorum ama el yüz yıkayıp duruyorum . Kendi ailem bu durumumu bildikleri için gerçekten öyle yapmıyorlar eğer rahatsız olsam onları da uyarırdım . Sizin gelin kesin birşeye gıcık oluyordur istemiyordur aynı benim gibi
Oo yavru benim kafasına gelmişsiniz. Bu tarzı anneye de söylüyorsanız kıskansa da haklı. Yavru sizin yavru değil. Benim de yeğenim var sizin gibi yavrularım kafadında değilim. AbartmayınSoz konusu yetişkin birey değil bir 3 yaşında ki çocuk annesine kızıp ondan sevgimi ilgimi eksik etmek istemiyorum bize geldiğinde mutlaka bni öper bnm opmemi ister giderken de halam bni öpsün der opmesek unutsak geri dönmek ister öpturur öyle bir yavru bnmki
Çocuğu öpmek en doğal hakkınız değil yalnız. Ben de çocuğumun öpülmesini istemiyorum.Elalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem
O yavru sizin değil. Bukadar sahiplendiğiniz için annesi kıskanıyor olabilir.Soz konusu yetişkin birey değil bir 3 yaşında ki çocuk annesine kızıp ondan sevgimi ilgimi eksik etmek istemiyorum bize geldiğinde mutlaka bni öper bnm opmemi ister giderken de halam bni öpsün der opmesek unutsak geri dönmek ister öpturur öyle bir yavru bnmki
Hoşlanmadigindan kiskandigindan yapıyor bnce çünkü geçerli bir açıklaması yokNe gelinmiş be Sebbo anlat anlat bitmedi.
Oğlumda sever öpmeyi,sarılmayı, halasiyla sarılıp birbirlerini öptüler diye lafını etmem ama gelin senden hoşlanmıyor, kendince haklı sebepleri de olabilir yani konularından anlaşılan o.
İiyyy Allah korusun evlerden ırakIyy midem bulandı. Çocuğu dudağından öpmek ne ya?