Yeğenimin beni yakışı

telefonunuzun markasi modeli ne? uygulamalari gorunmez yapin veya sifre koyun.

Yanlış anlamayın da yegeninizin bir sıkıntısı mi var.
Çünkü 8 yaşında çocuk böyle şeyler yapmaz.
4 5 bile yapmaz, uyarınca anlar da.
8 yaş bilemedim..
Zor..

[/QUOTE]
Huawei p9 lite bakalım bir uygulama indirdim kilit koydum şimdi

Yanlış anlamayın da yegeninizin bir sıkıntısı mi var.
Çünkü 8 yaşında çocuk böyle şeyler yapmaz.
4 5 bile yapmaz, uyarınca anlar da.
8 yaş bilemedim..
Zor..
çok şımarık birşey konuşmaya çalışsam bile parmağıyla kulağını tıkıyor duymak istemiyor.

Çıkmıyor işte sorunda orda herkes çocuga bu kadar yüz vermişken onun her dediğini yapınca Bn tek başıma bunu değiştiremiyorum.
Telefonunuzda gizlemek istediğiniz uygulamalara şifre koyun, sizden başka kimse bakamaz. Dolap içinde çocuğun ulaşamayacağı noktalara çocuk kilidi takın. Bazı çocuk kilitleri çok zor açılıyor. Bizde çocuk için taktık birkaç dolaba biz açarken bile zorlanıyoruz. Ayrıca yok o kırılır bu darılır düşüncesini aşın. Yada yok ben bunların hiç birini yapamam diyorsanız tamamen şeffaf bir hayat yaşayın.

Huawei p9 lite bakalım bir uygulama indirdim kilit koydum şimdi
[/QUOTE]
Huawei için ayrı kilit uygulamasına gerek yok. Çünkü kendi içinde var zaten böyle bir güvenlik sistemi. Bende huawei kullanıyorum ve eşim girmesin diye kk uygulamasına şifre koydum.

valla benim de aşşşırı şımarık küçük kuzenlerim var.herkesin her şeyine saldırırlar ama ben eşyalarımı sehpaya bıraksam bile onun benim olduğunu anladıklarında hoopp orda dururlar.ay canım canım yapma demekle olmaz o iş.ciddileşip , elinden alıp "hayır! / dışarı çık" diyeceksin.kim alınırsa alınsın, sınır denen kavramı öğrensinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…