- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Maalesef kendime ait bir odam yok.Laftan anlamayan cocuk 8 yasında.
4 degıl.
Odanızın kapısını kilitleyin.
Kendine ait bir odanın olması hıcbıseyı degıstırmez aslında. Laftan anlamayan cocuk laftan anlayacak yasta.Maalesef kendime ait bir odam yok.
O zamanda annesi bozuluyor cani hala durumuna düşüyorum8 yasinda cocuk soyleneni anlayamayacak yaşta degil. Siz asiri pasif birisiniz, minicik cocukla da başa cikamamanin caresi nedir bilemedim. Benim de kucuk kuzenlerim vs oldu ama asla birseyimi karistiramazlardi, o kadar yüz vermiyordum.
Gerekirse hafif hirpaliyordum
E ozaman biz napalım.O zamanda annesi bozuluyor cani hala durumuna düşüyorum
O zamanda annesi bozuluyor cani hala durumuna düşüyorum
Çıkmıyor işte sorunda orda herkes çocuga bu kadar yüz vermişken onun her dediğini yapınca Bn tek başıma bunu değiştiremiyorum.Bozulursa bozulsun yahu, cocuguna sahip ciksin.
Birşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorumE ozaman biz napalım.
Gelıp cocugun kulağını mı cekelım.
Ne desek ne onersek oyle yapamam diyorsunuz?
Duzeltmek zorunda degilsiniz. Siz yegeninizle kendi iliskinizi duzenleyin kafiBirşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorum
Bütün kötü huylarını duzeltmenize gerek yok.Ama sizin esyalarinizi karistirmamasini sağlayabilirsiniz.Telefonunuzda ekran kilidi yok mu,nasıl açabiliyor? Özel eşyalarınız için de küçük kilitli bir kutu alabilirsiniz.Birşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorum
Duzeltmek zorunda degilsiniz. Siz yegeninizle kendi iliskinizi duzenleyin kafi
Duzeltebılırsın. Mesela telefonunu vermeyerek, dolabını karıstırırken esyalarımı hemen bırak diyerek.Birşey yapın demiyorum hanım efendi sadece sinirlerim bozuldu onu yazdım bu çocuk çok şımartılıyor ondan dert yanıyorum halası olarak tek başıma bunu düzeltemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?