- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
ya kızlar sorun kıyafetinin olmaması yada durumlarının kötü olması değil,ama tabii istediği zaman alışveriş yapabilen biri değil,
ama biraz fazla rahat,geçen hafta sonu ablamdaydım,eşofman alırken baktım yeğenimin dolabı dolu dedim abla neden bunları almıyor yanına,
yani çorap ve eşofman dahil benden giyiniyor,kendine ait bir tane eşofmanı var bizde,ama kendi evlerinde dolu,sonuçta haftasonu ziyaretine gelmedi bana bu 4. yılı bizde geçirdiği,ve hafta sonlarına bende,
inanın dün 10 çift çorap aldım,çorabım kalmamış artık,bir kere eşofman konusunda uyardım yine yeni aldığım bi eşofmanı evde giyiyordu bende dedim bu ve bunun gibileri evde giyme ben onları dışarı çıkarken giyiyorum diye,
hatta birgün istanbula gidecektim,öncesinde kıyafetlerimi yıkayıp astım sabah alıp çıkacağım,oda evine gidecekti ben evde olmayacağım için,bi baktım yanıma almayı düşündüğüm kıyafetlerin bazıları yok,o alıp gitmiş,
yani baya bi sorun oldu bu kıyafet olayı,nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum
kandırılabileceğinizi zannetmem eğer böyle bişey yaparsanız anlar,rahatsız olucağınızı kendisi düşünmesi lazım aslında,annesi babası yokmu ihtiyaçlarını karşılıyacak
işiniz zor valla,açık açık konuşmaktan yada odanızın kapısını kitlemekten başka çare yok...çoraba kadar almak neden anlamadım,hadi kıyafette özeniyor beğeniyor vs..ama 10 tane çorap nası bitmiş,çorabıdamı yok
var tabii allah uzun ömürler versin,ya tam anormal zamanlarında beraber mağaza gezeriz hiçbirşey beğenmez almaz,tuhaf bi durum
ya kızlar sorun kıyafetinin olmaması yada durumlarının kötü olması değil,ama tabii istediği zaman alışveriş yapabilen biri değil,
ama biraz fazla rahat,geçen hafta sonu ablamdaydım,eşofman alırken baktım yeğenimin dolabı dolu dedim abla neden bunları almıyor yanına,
yani çorap ve eşofman dahil benden giyiniyor,kendine ait bir tane eşofmanı var bizde,ama kendi evlerinde dolu,sonuçta haftasonu ziyaretine gelmedi bana bu 4. yılı bizde geçirdiği,ve hafta sonlarına bende,
inanın dün 10 çift çorap aldım,çorabım kalmamış artık,bir kere eşofman konusunda uyardım yine yeni aldığım bi eşofmanı evde giyiyordu bende dedim bu ve bunun gibileri evde giyme ben onları dışarı çıkarken giyiyorum diye,
hatta birgün istanbula gidecektim,öncesinde kıyafetlerimi yıkayıp astım sabah alıp çıkacağım,oda evine gidecekti ben evde olmayacağım için,bi baktım yanıma almayı düşündüğüm kıyafetlerin bazıları yok,o alıp gitmiş,
yani baya bi sorun oldu bu kıyafet olayı,nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum
şimdi ben tam anlamadım4 yıldır sizle yaşıyor ve dolabında kıyafet m,i yok..
ayrıca ne demek akşam sizin haberiniz olmadan dolaptan kıyafet almak? ya eşiniz orda olsa,giyiniyo olsa ne olacak??
bence çok garip ve hastalıklı bir durum bu..
kaç on tane çorap bitmiş,çekmecede neredeyse hiç çorap kalmamış,ben 10 tane ekledim,şükür iç çamaşırlarını almış yanına :)
ablanız ne dedi peki?? bunları neden yanına almıyo diyince?
şimdi ben tam anlamadım4 yıldır sizle yaşıyor ve dolabında kıyafet m,i yok..
ayrıca ne demek akşam sizin haberiniz olmadan dolaptan kıyafet almak? ya eşiniz orda olsa,giyiniyo olsa ne olacak??
bence çok garip ve hastalıklı bir durum bu..
bilmem alır herhalde bunlar genelde yazlık kıyafetleri dedi,
ve ben bu konuyu annesi olan ablama,küçük ablama ve annemede söyledim,çok rahatsız oluyorum artık siz bari söyleyin diye,
ama tabii söyledilermi söylemedilermi bilemiyorum,hatta küçük ablamda çok kızdı duyunca o ne demek açık açık konuş sende diye bana kızdı hatta,
ayy ne bileyim çokmu yumuşak davranıyorum bilemiyorum
arkadaşlar dert değil çok şükür de,bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var,
benim yeğenim lise öğrencisi,ve liseye başladığından beri bizde kalıyor şehir merkezinde oturduğum için,
neyse sorun bu değil tabii,
yeğenim bu yıl dershaneye de başladı,ve benim kıyafetlerimi çok fazla kullanıyor,
eskiden böyle bi sorun yoktu sadece ihtiyacı olduğunda kullanıyordu ve bu beni rahatsız etmiyordu,
şimdi hem dershanede sivil giyinmesi hemde artık iyice gençkız olduğundan galiba sürekli benim dolabımda,
yani genç kız heves ediyor filan diyorum ama,ama artık giymeyi düşündüğüm şeyi onda görünce yada kirli sepetinde çok kızıyorum ( tabii kendi kendime kızıyorum )
inanın abartmıyorum yeni aldığım birkaç şey var benden çok o giymiştir,
bu durum beni iyice rahatsız ediyor artık,ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum,çokta alıngandır kendisi,
nasıl yaklaşmalıyım nerden başlamalıyım sizce ?
siz çok anlayışlı bir teyzesiniz,4 yıldır sizinleyse anne de sayılırsınız hatta..
şunları söyleyin bence:
bak canım ,4 yıldır beraber yaşıyoruz,herşeyimizi paylaşıyoruz,çok da mutluyum ama seninle açıkça konuşmam gereken bir sıkıntım var ve bu kadar zamandır seni üzmemek adına konuşmadım.ama sen imalarımdan anlamadın. kıyafet konusu beni rahatsız ediyor. tabii ki arasıra istediğin kıyafetlerimi al giy,ama her gün odamdan kıyafet alman hoş olmuyor,ben çalışıyorum,devamlı giysilerimi aramak zor oluyor,üstelik habersiz alıyorsun.almak istediğinde bana söyle beraber seçelim.isytediğin zaman da alışverişe çıkalım.evdeki kıayfetlerin de -bayaa çokmuş,ablama gittiğimde gördüm. onları getir içlerinden seçelim sana uygun olanları..
bitti gitti...
siz çok anlayışlı bir teyzesiniz,4 yıldır sizinleyse anne de sayılırsınız hatta..
şunları söyleyin bence:
bak canım ,4 yıldır beraber yaşıyoruz,herşeyimizi paylaşıyoruz,çok da mutluyum ama seninle açıkça konuşmam gereken bir sıkıntım var ve bu kadar zamandır seni üzmemek adına konuşmadım.ama sen imalarımdan anlamadın. kıyafet konusu beni rahatsız ediyor. tabii ki arasıra istediğin kıyafetlerimi al giy,ama her gün odamdan kıyafet alman hoş olmuyor,ben çalışıyorum,devamlı giysilerimi aramak zor oluyor,üstelik habersiz alıyorsun.almak istediğinde bana söyle beraber seçelim.isytediğin zaman da alışverişe çıkalım.evdeki kıayfetlerin de -bayaa çokmuş,ablama gittiğimde gördüm. onları getir içlerinden seçelim sana uygun olanları..
bitti gitti...
17 yaşında genç bir kız sizin birşeyler söylemeniz onu kırabilir ya da incitebilir ne kadar da olsa ailesinin yanında olmadığı için onunda pskiolojik etkisi vardır...bence en güzeli annesiyle konuşmanız onun kendi kızını uyarması daha doğru olur..sizin dolabınızı karıştıyor olduğunu söylüyorsunuz bazı giysilerinizi başka bir bölmeye saklayın çünkü kalp kırdığınız zaman sizde üzüleceksiniz onun sizin kız kardeşiniz olduğunu düşünün çünkü kız kardeşler arasında böyle bir çekişme her zaman vardır..tabi ki siz buna katlanmak zorunda değilsiniz ama anlayışla güzellikle birşeyleri örnek göstererek söylemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum...
canım eşim odadayken girmez asla,o konuda herhangi bi hatası diyecektim ki aklıma geldi bir gece yani sabaha karşı girdiğini farketmiştim ( çok erken kalkıyor okula gitmek için galiba çorap için girmişti )yarı uykulu halde,ama normalde girmez onun dışında hiç farketmedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?