- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
zaten kırmak istemediğim için susuyorum bunca zamandır,ama söylediğim gibi annesinede birkaç kez söyledim,anneme söyledim,diğer ablama söyledim,
rahatsız oluyorum artık siz birşeyler söyleyin diye,söyledilermi söylemedilermi bilmiyorum ama bi değişme yok yeğenimde
arkadaşlar dert değil çok şükür de,bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var,
benim yeğenim lise öğrencisi,ve liseye başladığından beri bizde kalıyor şehir merkezinde oturduğum için,
neyse sorun bu değil tabii,
yeğenim bu yıl dershaneye de başladı,ve benim kıyafetlerimi çok fazla kullanıyor,
eskiden böyle bi sorun yoktu sadece ihtiyacı olduğunda kullanıyordu ve bu beni rahatsız etmiyordu,
şimdi hem dershanede sivil giyinmesi hemde artık iyice gençkız olduğundan galiba sürekli benim dolabımda,
yani genç kız heves ediyor filan diyorum ama,ama artık giymeyi düşündüğüm şeyi onda görünce yada kirli sepetinde çok kızıyorum ( tabii kendi kendime kızıyorum )
inanın abartmıyorum yeni aldığım birkaç şey var benden çok o giymiştir,
bu durum beni iyice rahatsız ediyor artık,ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum,çokta alıngandır kendisi,
nasıl yaklaşmalıyım nerden başlamalıyım sizce ?
Kusura bakmayın ama söz konusu kişi sizin yeğeniniz.yani kendi kızınız sayılır bi yerde.teyze demek anne yarısı demektir.ne var yani genç kız heves ediyor demekki maddi durumu istediği gibi alişveriş etmesine izin vermiyor o da teyzesi olduğunuz için herhalde sizden yüz bulduğu için sizin giysilerinizi kullanıyor.benim de 4 yaşında bir yeğenim var ve onu kendi kızımdan ayırmıyorum.o da benim canım.Allah korusun yarın bi gün kardeşime bişey olursa yeğenimin ilk yanında olacak ona kol kanat gerecek kişi benim.ona annesini aratmam.biraz da bu açıdan düşünün...
cok rahatsız olmaya basladıysan kalbını kırmadan soyle.mesela benım yegenlerım benım canımdır evladımdır.onların kılına zarar gelsın uzulsunler ıstemem.emınım sız de oylesınızdır.onun ıcın corap,gomlek vs ıcın canımızım kalbını kırmaya degmez dıye dusunuyorum
arkadaşlar dert değil çok şükür de,bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var,
benim yeğenim lise öğrencisi,ve liseye başladığından beri bizde kalıyor şehir merkezinde oturduğum için,
neyse sorun bu değil tabii,
yeğenim bu yıl dershaneye de başladı,ve benim kıyafetlerimi çok fazla kullanıyor,
eskiden böyle bi sorun yoktu sadece ihtiyacı olduğunda kullanıyordu ve bu beni rahatsız etmiyordu,
şimdi hem dershanede sivil giyinmesi hemde artık iyice gençkız olduğundan galiba sürekli benim dolabımda,
yani genç kız heves ediyor filan diyorum ama,ama artık giymeyi düşündüğüm şeyi onda görünce yada kirli sepetinde çok kızıyorum ( tabii kendi kendime kızıyorum )
inanın abartmıyorum yeni aldığım birkaç şey var benden çok o giymiştir,
bu durum beni iyice rahatsız ediyor artık,ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum,çokta alıngandır kendisi,
nasıl yaklaşmalıyım nerden başlamalıyım sizce ?
şöyle yapmayı düşünüyorum ; ( durup dururken konuyu açamam,yine bi kıyafetimi giydiğinde filan )
teyzoş bu izinsiz kıyafet kullanmak konusunda bi konuşma yapmalımıyız sence ?
büyük ihtimalle gülümseyecek ( öyle umut ediyorum )
teyzecim ihtiyacın olduğunda kullan tabii ama ben ne giyeceğimi şaşırıyorum bazen,bi bakıyorum aradığım şey ya da kirli,
sen benim yerimde olsan nasıl davranırdın,düşün ki arkadaşların özel günlerde filan senin kıtafetlerini sık istiyorlar daralıp bunalıyorsun,
birde benim açımdan bak vs gibi konuşmayı düşünüyorum,asla kızarak filan söylemem söyleyemem,
yani kelimeler tam bu şekilde olurmu bilmiyorum,ama şu an hayal ettiğimde böyle olur gibi geliyor
bakalım göreceğiz
şöyle yapmayı düşünüyorum ; ( durup dururken konuyu açamam,yine bi kıyafetimi giydiğinde filan )
teyzoş bu izinsiz kıyafet kullanmak konusunda bi konuşma yapmalımıyız sence ?
büyük ihtimalle gülümseyecek ( öyle umut ediyorum )
teyzecim ihtiyacın olduğunda kullan tabii ama ben ne giyeceğimi şaşırıyorum bazen,bi bakıyorum aradığım şey ya da kirli,
sen benim yerimde olsan nasıl davranırdın,düşün ki arkadaşların özel günlerde filan senin kıtafetlerini sık istiyorlar daralıp bunalıyorsun,
birde benim açımdan bak vs gibi konuşmayı düşünüyorum,asla kızarak filan söylemem söyleyemem,
yani kelimeler tam bu şekilde olurmu bilmiyorum,ama şu an hayal ettiğimde böyle olur gibi geliyor
bakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?