Kardeşinizin yanında olamamak üzücü olur elbette ama bana ilk hatayı onlar yapmış gibi geldi. Özellikle yurt dışında olduğunuz dolayısı ile size de sormaları gerekirdi. Benim abim de yurt dışında, hep onların müsait zamanlarına göre yaptım ben bu tarz organizasyonlarımı. Kardeşiniz yani yurtdışında olmasanız bile en son ve ondan duymamış olmanızda sizi suçlu yapmaz.Soran olmadi,bunuda sahibinden duymadim
tatili erteleyebilirsiniz sonuçta birlikte gideceğiniz kişi diğer kardeşiniz onunda olması gereken ortak yere gitmek için tatili erteleyebilirsiniz ?Gitmemek için bahane üretmiyorum ,kimseyi kirmadan nasil cözerim diye düşünüyorum.
Elbette böyle bir günde bulunmak isterim .
Nişan tarihinide kimse bize uymasinida beklemedik ,keşke sadece iki hafta önce haberim olsaydi asla tatil planlamazdim.
size uygunmusunuz diye soran olmadı mı soruları sorulmuş bu da yanlış insan evlenirken başkalarına ne zaman müsaitsin diye sormaya kalkarsa hiç evlenemez teyze kadar dayı da önemli onun kadar amca da kuzende, biri müsait olsa diğeri müsait olmaz. hangi birini memnun etmeye çalışsınlar . onların başı telaşlı kendileri zaten müsait olmak için uğraşıyor evlilik telaşı kolay mıSoran olmadi,bunuda sahibinden duymadim
Tatili değil yeğeninizi seçmelisiniz.Merhabalar,
Ablamin ikinci kizin nişani olacak.çok kötü tessadüfler oldu ve kiz istemedede yanlarinda olamadim.
Ne yalan söyliyeyim ,üç gün önce kiz isteme merasi yapacaklarini haber verdiler .
Bana çok iyi getirisi olan iş teklifi almiştim iptal etmeye elim varmadi .
Şimdi bir hafta önce kiz kardeşimle tatil ayarladik .Biz zaten en son 2019 tatile gitmiştik .yurtdişinda yaşiyoruz.
Yeğenim nişani tam ayni tarihe denk geliyormuş yeni öğrendik .
Mekan sorunlari yok ,çünkü damatin amcasinin .
Kafam karişti bir yandan kiz kardeşim hamile beraber zaman geciricektik ve tatile gidebilmek için hatta eşim ile kavga ettik ,bir yandan üzülüyorum ne kiz istemede ne nişanda ablamin yeğenimin yaninda olamadiğimdan.
Siz ne yapardiniz?
Ben sormuştum çünkü yurtdışından gelmek ha deyince olmuyor. Amcaya dayıya normalde sorulmaz özel bir durum olmadıkça ama böyle durumlarda senelik izinlerini aylar öncesinden ayarlıyor insanlar.size uygunmusunuz diye soran olmadı mı soruları sorulmuş bu da yanlış insan evlenirken başkalarına ne zaman müsaitsin diye sormaya kalkarsa hiç evlenemez teyze kadar dayı da önemli onun kadar amca da kuzende, biri müsait olsa diğeri müsait olmaz. hangi birini memnun etmeye çalışsınlar . onların başı telaşlı kendileri zaten müsait olmak için uğraşıyor evlilik telaşı kolay mı
kişi gün belirler bizlerin düğün sahibine uyması gerekir.
O kardeşin de teyze değil mi, o ne düşünüyor?Iptal etsem kardeşim bana küsecek ,sana güven olmaz diyecek
Yok artıkBence sorun bastan en yakinlara sorulmadan tarih belirlenmesi. Insan az cok kardeslerine bir sorar "bu hafta yapmaya planliyoruz herkes müsait mi" diye. Insanlarin tatili olur, işi olur, saglik sorunlari olur. Kafaya göre gün belirlersen olacagi bu. Ben dügün tarihini dayinin ölüm yildönümüne koyani gördüm. Yani madem aile insan ona göre önceden iletisime gecer. Sahsen tatili baska tarihe alma imkanim varsa yapardim. Bari dügün tarihini önceden bildirsinler
Öz ablanızın kızının nisanında iki kardes tatile mi gidiyorsunuz?Merhabalar,
Ablamin ikinci kizin nişani olacak.çok kötü tessadüfler oldu ve kiz istemedede yanlarinda olamadim.
Ne yalan söyliyeyim ,üç gün önce kiz isteme merasi yapacaklarini haber verdiler .
Bana çok iyi getirisi olan iş teklifi almiştim iptal etmeye elim varmadi .
Şimdi bir hafta önce kiz kardeşimle tatil ayarladik .Biz zaten en son 2019 tatile gitmiştik .yurtdişinda yaşiyoruz.
Yeğenim nişani tam ayni tarihe denk geliyormuş yeni öğrendik .
Mekan sorunlari yok ,çünkü damatin amcasinin .
Kafam karişti bir yandan kiz kardeşim hamile beraber zaman geciricektik ve tatile gidebilmek için hatta eşim ile kavga ettik ,bir yandan üzülüyorum ne kiz istemede ne nişanda ablamin yeğenimin yaninda olamadiğimdan.
Siz ne yapardiniz?
Teyzeleri olarak cocuklarla da mı iletisiminşz yok?Malesef aile ilişkilerimiz çok sicak değil .Herkes herşeyi olduktan sonra anlatiyor
Kuzen için abartı bence ama kardeş konusunda evet gidilmeliKardeş bu kardeş. Böyle bir günde yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?? Kusura bakmayında yarın öbürgün sizin özel gününüzde o zaman ablanızda gelmesin?? İş farklı bir durum ama bu farklı. Geçen sene nişanımda kuzenım vs teyzemlerle küslükleri vardı gelmedi şu an ölseler cenazelerıne gitmem. Özel günlerde aile olamıyorsak diğer günlerde de olmayalım.
birçok akrabam yurt dışında, tarihim belli olduğunda şu gün dedim nişanda da istemede de söyledim ama hepsine ayrı ayrı gelemeyeceklerini düşünerek direkt düğünde bekledim . hatta yurt dışında olan dayım 2 kez aradı planda değişiklik yok değil mi ona göre bilet alıcam diye teyit etti canı gelmek yanında olmak isteyenin hali tavrından belli oluyor zaten ki uymaz gelemezlerse de kırılmazdım fakat düğünüme gelmeyip tatile gitseler kırılırdım. yurt dışındakilere insanlar anlayış gösteriyor zaten gelemediklerinde ama tıutupda akrabalara tek tek müsait misiniz düğün yapıcam diye sormak çok komikBen sormuştum çünkü yurtdışından gelmek ha deyince olmuyor. Amcaya dayıya normalde sorulmaz özel bir durum olmadıkça ama böyle durumlarda senelik izinlerini aylar öncesinden ayarlıyor insanlar.
Yok artıkdüğün tarihi belirlerken tek tek herkesi aramak müsaitseniz şu zaman düğün planlıyoruz müsait degilseniz siz bir tarih soyleyin ona göre yapalım düğünü demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?