- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi princessofdarkness
-
Yeğeniniz bana bi garip geldi:44:
Kızla ciddi ama asla evlilik konuşmadık diyor çok seviyor ama tek harekette ayrılıp gidiyor..
O iş olmazmış zaten olmasında kızada yazık
Siz birşey yapmayın arayada aileler girmiş olsa bir söz birşey olsa arayı bulun derdim dee
bu durumda hele hele yeğeninizin hareketleri bukadar tutarsızken hiçbirşey yapmayın ortada "ciddi" bir ilişkiden eser yok zaten
hiç canını sıkma tatlım. kız resmen sorunluymuş. yeğenin de çok akıllı bi çocuk. iyi ki bırakmış. o tamamen huzurunuzu kaçırırdı. her şeyden mana çıkaran insandan kork.
benim kv ile eşim de öyle. çok canımı sıkarlar bazen. aman neyse hem yeğenin kendi huzuru için hem ailesinin huzuru için ayrılması çok iyi olmuş.
Ben de anlamadım ki nedir derdi. Aynen böyle söylemiş. Özetleyerek yazdım tabi ben söylediklerini. Daha bunun gibi bir sürü şey var. Mesala 'Teyze olacak hesabı bile sana ödetti' demiş. Bu arada böyle şeyler söylenmez ama yeğenim üniversiteden daha yeni mezun oldu ve işe de yeni girdi. Kızın yanında mahcup olmasın diye bir gün önceden ben para vermiştim. Ki vermesem ne olur. Yeğenim o benim ya. Hesabı ödese ne olur ödemese ne olur. Geldiğinde çok ama çok sinirliydi. Bir de onu sakinleştirmeye uğraştım. Neyse şimdilik hayırlısı olsun diyorum.
benimde yeğenimle aramda 13 yaş var sizi çok iyi anlıyorum o nedenle ...yıllarca ona kontör atmaktan kendim ortada kalmışlığım çoktur.varrım yoğum oydu çünkü.şimdi üniversitede ve para kazanıyor ben arayınca meşgule atar şuan evliyim ve çalışmıyorum:))bebeğimde var .sen kenara koy teyze kıza harcarsın diyor....gurur duyuyorum....teyzesine bi çay bi yemek ısmarlamasından o kıza ne ??????çok tehlikeli arkadaşım bence plan yapıp buluşturmaya çalışmayın daha çok genç ne aşk acıları çekecek ilerde...hem artık salya sümük aşk acılarıda bizim devrimizde kaldı ...iki gün slow müzik dinleyip üçüncü gün dıstak dıstakkkk:)))çocuk çok akıllı ama
Orada bir yanlış anlaşılma olmuş. Yeğenim bana 'ciddiyim' gibi birşey asla söylemedi. Benimle tanıştırdığı ilk kız arkadaşı olduğu için o yorumu ben yaptım kendi kendime. Zaten öyle birşey yapsaydı yeğenim herkesten önce ben boza pişirirdim tepesinde. Gerçi bu tip şeyler karşılıklı. Yani onun da zorla yapacak hali yok da. Kız çocuğudur neticede. Benim bir de kız yeğenim var. Allah korusun yani. Zaten hiç tepki vermemeye karar verdim. Gün olur da biz kızla barıştık derse de yine başımın üstünde yeri var. Baştan başlarız derim. Ne yapayım artık. Ama inanın ben de çok üzüldüm kızın verdiği tepkilere.
:) Çok hoşsunuz:) İki gün slow müzik üçüncü gün dıstak dıstakkkk:) Gülümsedim yemin ediyorum. Teşekkürler:)
İnsan üzülür tabikide kızın hatası yok diyemem zaten
Ama bakın kız yeğeniniz varmış zaten onun erkek arkadaşı ailesinden birisiyle tanıştırsa kız yeğeninizde "ciddi" olarak bakar olaya.
Sonra tek hatasında kız yeğeninize rest çekilse sözde "ciddi" bir ilişkisi varken inanın burdakiler gibi alkış tutmazdınız aferin çocuğa ne karakterli çocukmuş demezdiniz diyemezdiniz zaten kız yeğeninizi düşünürdünüz çünkü.(şimdide alkış tuttunuz demiyorum örnek verdim sadece)
Ki zaten aileden birisiyle tanıştırmak ciddiyetini göstermek adına değilmidir bu dillendirilmese bile.. nebilim..
Hani kızın gözüde göz değilde yeğeniniz bukadar kolay rest çekiyorsa bence hiç olmasın o iş zaten
Ama siz en doğrusunu yapıyorsunuz hiç karışmayın sonra ilerde karşınıza çıkar birde mazallah
sizde öylesiniz ...hem mükemmel bir insan (olanlara rağmen barıştırma planı yapmanız)hem mükemmel bir teyze(yeğeni için o kızı bile tekrar baştacı yaparım diyen)hemde ......üçünyü bulamadım ama sizi yakından tanısaydım kesin bulurdum güzel insansınız kısaca
Selam arkadaşlar. Bu aralar yeğenimin sevgilisiyle ilgili bir sorunum var. Ablamın oğlunu ben büyüttüm sayılır. Aramızda 11 yaş var. Yani o doğduğunda ben de daha çocuktum. Aramızda çok özel bir bağ vardır. İkimiz de tüm sırlarımızı birbirimizle paylaşırız ve aramızdaki sevgi inanılmaz büyüktür. Yeğenim şimdiye kadar özel hayatında ne yaşadıysa hep bana anlattı ama geçen hafta ilk defa bir kız arkadaşıyla tanıştırdı. Ben de ilk defa bir kız getirdiğine göre yeğenim için gerçekten ciddi olduğunu düşünüp buluşmaya çok özenerek gittim. Hem kıyafetlerime hem de oradaki konuşmalarıma çok dikkat ettim. Kızcağız benden korksun ya da çekinsin istemedim. Olabildiği kadar yakın davranmaya çalıştım. Ama benim insanlarla tensel ilişki kuramama gibi bir durumum var. O yüzden sadece elini sıktım. Konuşmalarımda ise gayet cana yakındım. Bir ara konu işten güçten açıldı. Kız öğretmenlik yapıyormuş, sınıf öğretmeni. Bence çok güzel bir meslek. Daha önceden yeğenimden öğrendiğim kadarıyla şu anda evlilik gibi bir düşünceleri yok zira ilişkileri çok yeni. Ama kız konuşmanın ortasında birden 'evlenince işi bırakıcam' gibi bir laf söyledi. Ben de bir büyüğü olarak ama inanın çok iyi niyetle kesinlikle böyle birşey yapmasını tavsiye etmediğimi. Bir kadının ne olursa olsun ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini, ekonomik özgürlüğün kadın için çok önemli olduğunu söyledim. Neyse aradan bir hafta geçti. Dün yeğenim bana geldi konuşmak için. Surat beş karış asık. Kızla kavga etmişler. Kız benim hiç teyze gibi olmadığımı, teyze gibi durmadığımı söylemiş. Hatta benim dövmelerim vardır, kız 'dövmeli teyze mi olur' demiş. Bir de bu iş konusuyla ilgili 'o ne karışıyor benim işime gücüme. Senin paranı yerim diye mi kıskanıyor' demiş. Bir de 'lütfedip öpmedi bile teyzen beni' demiş. Yeğenim de sinirlenmiş ve bir daha görüşmeyelim deyip çıkıp yanıma gelmiş. Yeğenim kızla bir daha görüşmeme konusunda çok kararlı. Ben insanlara yakınlaşma konusunda zorluk çektiğimi anlatıp anlatmadığını sordum. 'Anlattım teyze biliyor. Gelirken de biliyordu' dedi. Şimdi sorunum şu. Gerçekten yeğenim ilk defa bir kızı benim yanıma getirdi yani kızın onun için önemli olduğunu biliyorum. Ve dünden beri içim içimi yiyor yeğenim benim yüzümden ayrıldı diye. Şimdi ben nasıl davranmalıyım. Acaba kızla arasını düzeltmek için yeğenimin haberi olmadan bir buluşma ayarlasam mı diye düşünüyorum. Ha bu arada evlilik konusunu tekrar sordum Tarık'a 'yok teyze kesinlikle evlilik konuşmadık şimdiye kadar. Kendi kendine böyle düşünmüş. Benimle ilgisi yok dedi."
teyze olmanın kriterleri mi varmış:26:
hiiiççç aralarına girme,arayıp bir taraflarını da kaldırma bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?