Yeğenimin sevgilisi beni sorun yapmış

hiç canını sıkma tatlım. kız resmen sorunluymuş. yeğenin de çok akıllı bi çocuk. iyi ki bırakmış. o tamamen huzurunuzu kaçırırdı. her şeyden mana çıkaran insandan kork.
benim kv ile eşim de öyle. çok canımı sıkarlar bazen. aman neyse hem yeğenin kendi huzuru için hem ailesinin huzuru için ayrılması çok iyi olmuş.

Orada bir yanlış anlaşılma olmuş. Yeğenim bana 'ciddiyim' gibi birşey asla söylemedi. Benimle tanıştırdığı ilk kız arkadaşı olduğu için o yorumu ben yaptım kendi kendime. Zaten öyle birşey yapsaydı yeğenim herkesten önce ben boza pişirirdim tepesinde. Gerçi bu tip şeyler karşılıklı. Yani onun da zorla yapacak hali yok da. Kız çocuğudur neticede. Benim bir de kız yeğenim var. Allah korusun yani. Zaten hiç tepki vermemeye karar verdim. Gün olur da biz kızla barıştık derse de yine başımın üstünde yeri var. Baştan başlarız derim. Ne yapayım artık. Ama inanın ben de çok üzüldüm kızın verdiği tepkilere.

Sağol vallahi yorumları okudukça biraz daha açılıyorum. Dünden beri düşün düşün kafayı yiyecektim. Benim yüzümden oldu diye.

benimde yeğenimle aramda 13 yaş var sizi çok iyi anlıyorum o nedenle ...yıllarca ona kontör atmaktan kendim ortada kalmışlığım çoktur.varrım yoğum oydu çünkü.şimdi üniversitede ve para kazanıyor ben arayınca meşgule atar şuan evliyim ve çalışmıyorum:))bebeğimde var .sen kenara koy teyze kıza harcarsın diyor....gurur duyuyorum....teyzesine bi çay bi yemek ısmarlamasından o kıza ne ??????çok tehlikeli arkadaşım bence plan yapıp buluşturmaya çalışmayın daha çok genç ne aşk acıları çekecek ilerde...hem artık salya sümük aşk acılarıda bizim devrimizde kaldı ...iki gün slow müzik dinleyip üçüncü gün dıstak dıstakkkk:)))çocuk çok akıllı ama

Sizin iyi niyetli olduğunuz belli kiz boyleseyse basta daha ilerde ne olur belli değil :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) Çok hoşsunuz:) İki gün slow müzik üçüncü gün dıstak dıstakkkk:) Gülümsedim yemin ediyorum. Teşekkürler:)

İnsan üzülür tabikide kızın hatası yok diyemem zaten
Ama bakın kız yeğeniniz varmış zaten onun erkek arkadaşı ailesinden birisiyle tanıştırsa kız yeğeninizde "ciddi" olarak bakar olaya.
Sonra tek hatasında kız yeğeninize rest çekilse sözde "ciddi" bir ilişkisi varken inanın burdakiler gibi alkış tutmazdınız aferin çocuğa ne karakterli çocukmuş demezdiniz diyemezdiniz zaten kız yeğeninizi düşünürdünüz çünkü.(şimdide alkış tuttunuz demiyorum örnek verdim sadece)
Ki zaten aileden birisiyle tanıştırmak ciddiyetini göstermek adına değilmidir bu dillendirilmese bile.. nebilim..
Hani kızın gözüde göz değilde yeğeniniz bukadar kolay rest çekiyorsa bence hiç olmasın o iş zaten
Ama siz en doğrusunu yapıyorsunuz hiç karışmayın sonra ilerde karşınıza çıkar birde mazallah

:) Çok hoşsunuz:) İki gün slow müzik üçüncü gün dıstak dıstakkkk:) Gülümsedim yemin ediyorum. Teşekkürler:)

sizde öylesiniz ...hem mükemmel bir insan (olanlara rağmen barıştırma planı yapmanız)hem mükemmel bir teyze(yeğeni için o kızı bile tekrar baştacı yaparım diyen)hemde ......üçünyü bulamadım ama sizi yakından tanısaydım kesin bulurdum güzel insansınız kısaca

Doğru tabi. Her yönden bakmak lazım olaya. O yüzden yeğenime de çok üsteledim. Ama yok teyze kesinlikle evlilikten konuşmadık. Zaten ben de çok şaşırdım diyor. Ki konuşsa, kıza ümit verse bile işin vahim yöne beni kıskanması. Yani ben onu arkadaşı değilim ki, teyzesiyim. Yani onu doğuran kadının kardeşi. Yani hata yapıyorsam Allah affetsin ama ben 'ilk hatasında' diye değerlendiremiyorum olayı. Bir de tabi olayın içinde olunca çok tarafsız da bakamıyorum. Bir aydır birliktelermiş. Düşünüyorum demek ki yeğenim gerçekten bu kızı benimle tanıştırdığına göre etkilenmiş kızdan. Zaten beni üzen asıl kısım da bu. Dediğim gibi son kararım karışmamak. Barışırlarsa da kızın yüzüne vurup başına kakmam bu olayı. Teşekkür ederim yorum için :)

teyze olmanın kriterleri mi varmış:26:

hiiiççç aralarına girme,arayıp bir taraflarını da kaldırma bana göre

Bugün karşısındaki erkeğe gidip de canı gibi sevdiği teyzesini dedikodu yapan, yarın onun annesine de laf çarpar, öbür gün babasına da, sonra kardeşlerine de, o da yetmez onu zaten bitirir sen şöylesin böylesin böyle koca mı olur diye diye. Sen niye kendinde suç arıyosun ki, kız zaten gönülden sevseydi kuzenini, diyelim ki gerçekten senden negatif elektrik almış olsun, takmazdı bile devam ederdi ilişkisine. Ayrılacak yer arıyomuş, hayırlısı olmuş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dövmelerinizden ona neymiş?

Ayrıca bence de öğretmenlik yapmasın. Böyle zihniyetteki tipler çocuk yetiştirmemeli.

Yiğeniniz kaç yaşında? Akıllı bir çocukmuş. Kız harbi fesat. Evlilik, çalışmama falan, laf arıyor sanki. Sonra da ne hakla sizin arkanızdan konuşuyor.

1 aylık ilişkinin ciddisi mi olur? Teyzesi değil, sülalesi ile tanıştırsa 1 aylık tanıdığım adam için , aa benimle evlenmek istiyor kesin demem. He baştan görücü usulu gelir, evlenme teklif eder o başka. Aranızda anlaşırsınız , o başka.

.

ayy ben konu sahibinin yerine olsaydım çalışmam deyince "zengin koca bulursan çalışma " derdim

Allah'ın dengesizine çatmışssınız. Terbiyesize bak ona mı kalmış seni sorgulamak. Senin hiçbir yanlış hareketin yok. Yeğenine helal olsun. Vicdan azabı falan da çekme sakın. Tam bir kezbanmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…