- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi princessofdarkness
-
Yiğeniniz kaç yaşında? Akıllı bir çocukmuş. Kız harbi fesat. Evlilik, çalışmama falan, laf arıyor sanki. Sonra da ne hakla sizin arkanızdan konuşuyor.
1 aylık ilişkinin ciddisi mi olur? Teyzesi değil, sülalesi ile tanıştırsa 1 aylık tanıdığım adam için , aa benimle evlenmek istiyor kesin demem. He baştan görücü usulu gelir, evlenme teklif eder o başka. Aranızda anlaşırsınız , o başka.
.
Allah'ın dengesizine çatmışssınız. Terbiyesize bak ona mı kalmış seni sorgulamak. Senin hiçbir yanlış hareketin yok. Yeğenine helal olsun. Vicdan azabı falan da çekme sakın. Tam bir kezbanmış
Yeğenim 21 yaşında. Öyle kızlara ümit verip yarı yolda bırakacak falan bir tip de değil çünkü öyle yetiştirmedik. Hep kadına saygı duymak öğretildi. Neyse hayırlısı olsun bakalım. İnşallah Allah önüne iyilerini çıkarır yavrumun.
Sevgilisinin teyzesi için hesap ödemesine bile laf eden terbiyesizden hayır gelmez.Allah korumuş ciddi ciddi.Evlense bırak parayı görüştürmez bile.Daha 1 aylık ama hadsizliğe bak.
İlk defa görüştüğünüz insana çalışıp çalışmaması hakkında öğüt vermişsiniz. Ve gelininiz konumundaki birine. Bu kişi sizin niyetinizi bilemez ve polyannacılık yapmak zorunda değil. Haddinizi aşan bir konuşma yapmışsınız. Böyle öğütler samimi olunmayın insana yapıldığında sinir bozar.
Çoğu insan benim gibi tokalaşmaya öpüşmeye bayılmıyordur eminim, ilk kez buluşacağınız özel bir tanışmada öpüşmenin sizi kanser yapmayacağı aşikar. Bence psikoloğa gitmelisiniz.
Yeğeninizin sizi tercih etmesi, kızla ayrılır ayrılmaz sizin yanınıza gelmesi sizi onure etmiş anlaşılan. Ama maalesef ayrılmalarına sebep olmuşsunuz.
Kısaca, çalışması gerektiğini samimi olmayan bir dille söyleyerek negatif enerji vermişsiniz. Dövme falan da yeğeninizin ters çıkması üzerine tuzu biberi olmuş gibi gözüküyor.
Burada başka türlü bir konu açıp, kimseyle tokalaşırken öpüşemiyorum diye konu açsaydı daha anlaşılır olurdu bir sorun olduğu.İlk tanıştığınız kişi sizden büyükse öğüt verebilir; doğal yetkibundan alınılmaz herkes bilir
ikincisi siz psikoloğa gitmelisiniz derken?? Şaşırdım kaldım gayet mizacı aşırı nahif bir insan var benim gördüğüm burada biraz fazla sert olmuş
Burada başka türlü bir konu açıp, kimseyle tokalaşırken öpüşemiyorum diye konu açsaydı daha anlaşılır olurdu bir sorun olduğu.
Çok özel bir günde bile öpemeyen bir insanın bu davranışı bir sorun değil midir sizce? Bence sorun. Naif bir insan olması olumsuz takıntıları olmasına engel değil ki.
Dediğim gibi ben kendi açımdan bakıyorum. Eşimin ailesinden ilk kez tanıştığım biri bana böyle öğütler veremez. Ama şuan tanıdım ettim belli bir samimiyete eriştik, verebilirler. Ki ona rağmen bana bu güne kadar eşimin ailesinden öğüt veren olmamıştır.
Kötü bir niyetim yok ben bu açıdan bakıyorum, size göre maalesef.
Kız niye teyzenin dövme yaptırma tercihini eleştiriyor derken siz de kızın çalışıp çalışmama tercihini eleştiriyorsunuz.neden ki otobuste bile insanlar aman kızım çalış kendi ayakların üstünde dur diyor sanki başka tavsiyeler vermiş gibi söylemişsiniz ben bunda hiç art niyet sezmiyorum.ayrıca bir ögretmenin evlenince işi bırakıcam demesi bana çok garip geliyor hem de erkek arkadasının teyzesine bunu söyluyor.
İlk defa görüştüğünüz insana çalışıp çalışmaması hakkında öğüt vermişsiniz. Ve gelininiz konumundaki birine. Bu kişi sizin niyetinizi bilemez ve polyannacılık yapmak zorunda değil. Haddinizi aşan bir konuşma yapmışsınız. Böyle öğütler samimi olunmayın insana yapıldığında sinir bozar.
Çoğu insan benim gibi tokalaşmaya öpüşmeye bayılmıyordur eminim, ilk kez buluşacağınız özel bir tanışmada öpüşmenin sizi kanser yapmayacağı aşikar. Bence psikoloğa gitmelisiniz.
Yeğeninizin sizi tercih etmesi, kızla ayrılır ayrılmaz sizin yanınıza gelmesi sizi onure etmiş anlaşılan. Ama maalesef ayrılmalarına sebep olmuşsunuz.
Kısaca, çalışması gerektiğini samimi olmayan bir dille söyleyerek negatif enerji vermişsiniz. Dövme falan da yeğeninizin ters çıkması üzerine tuzu biberi olmuş gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?