- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.921
Anladım canım yine anlamazsam sana sorarım olur mu?Kuzum uygulamasını indirdim telefonuma. Kayıt oldum. İngilizcen yoksa google translate e yaz ingilizcesini karşılığında türkçesini veriyor zaten.
Ateşini her sabah gözünü açtığın gibi konuşmadan ve hareket etmeden ölçmen gerekiyor aynı saat aralıklarında. Ben yatağımın başında tutuyordum sabah elimi atıp ölçüyortdum hemen ama aynı saatte yapmamıştım hiç, ne zaman uyanırsam ölçüyotdum. Çıkan sonucu da programda yer alan takvime giriyorsun.
Benim de kasıklarımda ağrı var acaba yine mi yumurta büyüyorBenimse reglden önce hiç bir ağrım olmaz. Ne zaman ilk kan gelir, 1 saat sonra ağrılarım başlar. Bugün baya ağrım var bacağıma bacağıma vuruyo sızım sızım sızlatıyor.
Tabiki her zaman.Anladım canım yine anlamazsam sana sorarım olur mu?
Bizim seninle aynı gidiyor niyeyse. Aynı zamanlarda öğreneceğiz gibi. Bende de ağrı gittikçe ağrtmaya başladı. Kötü değilim öyle ama arada giriyo duruyo. Bir şey tırtıklıyor gibi.Benim de kasıklarımda ağrı var acaba yine mi yumurta büyüyorokul çıkışı yine ovulasyon yapcam bakcam
Aynı ben işte aynı. Ay kuzum İnşallah pozitif haberlerle gidelimBizim seninle aynı gidiyor niyeyse. Aynı zamanlarda öğreneceğiz gibi. Bende de ağrı gittikçe ağrtmaya başladı. Kötü değilim öyle ama arada giriyo duruyo. Bir şey tırtıklıyor gibi.
Fala inanma falsız kalma, uygulamalara inanma uygulamasız kalma demişler.Kızlar dünü adet olarak girdim program 2 mart yumurtama gününü öne çekmiş ama bi tuhaf 3 gün sadece verimli gün görünüyor
Amiiin inşallah Allahım herkese nasip etsin bu sayfadaki o kadar şaşırdım ki umudumu kesmiştim ben hala inanamıyorum Allah kucaklarımızı ömrü güzel bebeklerle doldursun inşallahAyy allahım bizimde böyle çizgiler görmemizi nasip et yarabbim
Biz zevk -ü sefa için takılıyoruz artıkAynı ben işte aynı. Ay kuzum İnşallah pozitif haberlerle gidelimpeki sen daha değerlendirecek misin
Fala inanma falsız kalma, uygulamalara inanma uygulamasız kalma demişler.
Bu uygulamaya çok takılma kuzum, bunlar otomatik hesaplamalar yapıyor. Mesela benimkini hep yanlış gösteriyo
Bence sen düşük yapmıyorsun kuzum.
İnşAllah bi yanlışlık vardır canım da herşey güzel olur haber ver bizede
Hadi hayırlısı kızlar haber ederim size iyi ya da kötü
Benim de bugun bacagıma vuran sızılı agrı varBenimse reglden önce hiç bir ağrım olmaz. Ne zaman ilk kan gelir, 1 saat sonra ağrılarım başlar. Bugün baya ağrım var bacağıma bacağıma vuruyo sızım sızım sızlatıyor.
AhahahahahahhaBiz zevk -ü sefa için takılıyoruz artıkKocama bir haller oldu bu ay. Bana da oldu niyeyse, hava değişimimidir nedir töbe yarabbim kudurduk.
İyi haber bekliyoruz canım en son kan vereli kaç gün olduHadi hayırlısı kızlar haber ederim size iyi ya da kötü
Allahhhhhh mavi testKızlar burda sılık cızgı var mı ? Kuruma cızgısıdir dıye yıkadım hala var goruyorum sız goruyormusunuz 8 martta yumurtlama akıntısı ve agrısı cektım
Ay hamiş olabilirsinIkı gun once sılıklessmıstı ovulasyon testınde t cızgısı bugun ıkı tane yaptım ıkısıde kıpkırmızı
Ay kahkaha attım mart ayında olmamız da Biraz manidar olduBiz zevk -ü sefa için takılıyoruz artıkKocama bir haller oldu bu ay. Bana da oldu niyeyse, hava değişimimidir nedir töbe yarabbim kudurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?