- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 133
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.961
Ay görüyorum hafif bir çizgi varKızlar burda sılık cızgı var mı ? Kuruma cızgısıdir dıye yıkadım hala var goruyorum sız goruyormusunuz 8 martta yumurtlama akıntısı ve agrısı cektım
hayırlı olsunn guzelımm :) Saglıkl al kucagına:) bırde anlat bıze neler yaptın hangı gunlerı degerlendırdın ❤
bende şubatta çekildim hsg temiz çıktı mayısta gel dedi doktor yumurta takibi yapalım diye bana da klomen vercek heraldeBen bu ay hsg çekilcem klomen kullanamicam
Amin canımAmin kuzumm rabbım senınde bebegını sana bağıslasın ınsallah
Ovulasyon yapmadım bitanem sadece akıntım olduğu günleri değerlendirdik geçen ay 19 gün gecikmişti reglim cok heveslenmiştim ama baya hayal kırıklığı yaşadım hep negatif bu ay odaklanmadım 9 gün gectı suan reglim ve ben rüyamda gördüm hamile olduğumu bebeğimi emziriyodum uyanınca bugun çok ağladım imkan vermedim çünki ama gittim test aldım baktım inanamadım zaten hiç belirtim de yok sadece gecen eşime dönüp durma yatak sallanınca mıdem bulanıyo dedım burda 3 4 aydır beraberiz Allahım sanada nasip etsin inşallah bütün dualarım sızın le ilk sizle paylastımhayırlı olsunn guzelımm :) Saglıkl al kucagına:) bırde anlat bıze neler yaptın hangı gunlerı degerlendırdın ❤
Ayyyy çok heyecan yaptım ama sakin olmalıyımmmm erkenden öğrenmemeliyimmmmAy görüyorum hafif bir çizgi var
9 gün geçti canım kasık agrım felan hiç olmadı sadece geçen eşim yatakta dönerken yatak sallanınca çok hafıf midem bulanır gibi oldu herkeste farklı oluyor demekkiRegl gecikti mi kaçıncı gün belirti varmıydı biraz bahseder msiin?
Ay bende uc gece once dişi kedim var doğum yaptı rüyamda . Sımdı baktım hamılelıge yoruluyormussOvulasyon yapmadım bitanem sadece akıntım olduğu günleri değerlendirdik geçen ay 19 gün gecikmişti reglim cok heveslenmiştim ama baya hayal kırıklığı yaşadım hep negatif bu ay odaklanmadım 9 gün gectı suan reglim ve ben rüyamda gördüm hamile olduğumu bebeğimi emziriyodum uyanınca bugun çok ağladım imkan vermedim çünki ama gittim test aldım baktım inanamadım zaten hiç belirtim de yok sadece gecen eşime dönüp durma yatak sallanınca mıdem bulanıyo dedım burda 3 4 aydır beraberiz Allahım sanada nasip etsin inşallah bütün dualarım sızın le ilk sizle paylastım
Dış gebeliktede sağlıksız artıyor diye duymuştum inişli çıkışlıKanama neden gelmiyo 2 gün önce 93tü beta şimdiye düşmesi gerekmez miydi? Geçen sene 213e düşünce beta kanama başlamıştı 3 günde de 100e düşmüştü. Ne kanama var ne bişe. Kanama var diye koşa koşa tuvalete gidiyorum bi beyaz bi sarı akıntı geliyor. Kafam çok karışık
9 günden önce yapmışmıydın hiç?9 gün geçti canım kasık agrım felan hiç olmadı sadece geçen eşim yatakta dönerken yatak sallanınca çok hafıf midem bulanır gibi oldu herkeste farklı oluyor demekki
Tamam bebeğimCanım hemen yaz bize cok merak ediyorum sonucu
Sanmıyorum bebeğimKuzum tabiki de hayırlısı bizim dileğimiz o yönde inş öyledir de
Hiç sanmıyorum kuzumkuzum allah askına gıt bı kan ver belkıde yukselıyor kii insallllaaaah oyledır.❤
Yok kullanmadım ya benim de gelse bir an önce keşkeprogestan kullandın mı canım. Benim değerim 12,79 du 6 gün sonra kanamam geldi.üzülerek söylüyorum ama akıntım çok yoğundu benimde günlük pedimde sadece akıntı oluyordu.
İnşallah o değildirDış gebeliktede sağlıksız artıyor diye duymuştum inişli çıkışlı
Bu ay bişi kullanmadın mı canımbende şubatta çekildim hsg temiz çıktı mayısta gel dedi doktor yumurta takibi yapalım diye bana da klomen vercek heralde
Sen 11inde vermedin mi kan ne zaman kanaman geldi canım?progestan kullandın mı canım. Benim değerim 12,79 du 6 gün sonra kanamam geldi.üzülerek söylüyorum ama akıntım çok yoğundu benimde günlük pedimde sadece akıntı oluyordu.
Anestezili mi çekildin bide ne kadara canımbende şubatta çekildim hsg temiz çıktı mayısta gel dedi doktor yumurta takibi yapalım diye bana da klomen vercek heralde
ayy maşallahh canımm benımmmm Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cok sevındım senın adına ❤ sadece mutluluktan ağlaOvulasyon yapmadım bitanem sadece akıntım olduğu günleri değerlendirdik geçen ay 19 gün gecikmişti reglim cok heveslenmiştim ama baya hayal kırıklığı yaşadım hep negatif bu ay odaklanmadım 9 gün gectı suan reglim ve ben rüyamda gördüm hamile olduğumu bebeğimi emziriyodum uyanınca bugun çok ağladım imkan vermedim çünki ama gittim test aldım baktım inanamadım zaten hiç belirtim de yok sadece gecen eşime dönüp durma yatak sallanınca mıdem bulanıyo dedım burda 3 4 aydır beraberiz Allahım sanada nasip etsin inşallah bütün dualarım sızın le ilk sizle paylastım
Laboquick mi bunlar canim. Ben de baslicam bi kac gun sonraSelamm ben ovülasyon testlerimle devam ediyorum bu ay inşallah pozitifleri görürüz
tebrikler, gözünüz aydın:)Yeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
Bir gebenin günlüğüne benziyor testLaboquick mi bunlar canim. Ben de baslicam bi kac gun sonra
Hayırlı olsun inşallahYeni test yaptım aynı marka bebe time eczaneden aldım sanırım pozitif mii Allahım sen isteyen herkese nasip ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?