Yeme bağımlılığı

Yemek yemek hic aklimdan cikmiyor. Sexle de aram kotu degil ama su uyku bana hic ugramiyor.
Simdi bi de sicaklar basladi. 4 saat uyursam sukrediyorum...
Uyumadikca enerjim dusuyor enerjim dustukce yiyorum :/
Babam diyor ki senin yediklerinle 5 kisilik aile doyar.

Canim yemegimi yerim ustune abur cubur. Olmaz öyle midem yanar :)

Kanalın birinde bi Dr eline seffaf kocaman bi poset alip gun boyunca yediklerimizi posetin icine döktü inanin midem bulandi ne kadar igrenc yaaa..
Tabi yemek yerken aklima gelmiyo o iğrençlik (

Yeme bağımlılığınız stres, dürtü kontrol bozukluğu gibi durumlar yüzünden olabileceği gibi "tıkınırcasına yeme bozukluğu" denilen bir bozukluk da var; tabi buradan ben size tanı koymuyorum yanlış anlaşılmasın. Madem bu kadar yaşam kaliteniz düşüyor tabi ki bir uzmana danışabilirsiniz. ODTÜ Ayna kliniğini tavsiye ederim, hem ODTÜlü psikologlar çalışıyor hem de özel muayenehanelere göre daha ucuz seansları.

Aradigim tam.boyle bişey çok teşekkür ederim

Ben gün boyu yediğim her kıymık tabu yiyecek için kendime 1000 adım ceza yazıyorum ve bunları zaten hergün attığım 10000 adım a ekliyorum, bende ișe yarıyor 41 yaşındayım ve 56 kiloyum boyum 1,63

Ben gün boyu yediğim her kıymık tabu yiyecek için kendime 1000 adım ceza yazıyorum ve bunları zaten hergün attığım 10000 adım a ekliyorum, bende ișe yarıyor 41 yaşındayım ve 56 kiloyum boyum 1,63
Ya bu fikre bayildimmmmm. Önce bunu deneyeceğim olmazsa psikologa gidip onuda yiyeceğim :)

Bende takipteyim konuyu... Ben kalori sayimindan sonra karatay diyetine basladim 23 kilo verdim fakat oyle bi tuhaf oldum ki sekere odaklanip yedim yiyorum durduramiyorum. diyet yapmaktan biktim cidden. Karatay diyetini sonlandirdiktan sonra 5kilo aldim hergun bugun diyetteyim diyip geri cikolata ya dusuyorum... Karatay diyeti bende asiri kabizlik yasatti... Suan hangi diyeti yapsam diye arastirmaktan biktim en sonunda mideyi kestircem o olacak daha 30 kilo fazlam var (((

Ben hiç denemedim. Bir arkadasim agiz kokusu yapıyor demisti temelli soğudum o işten

Ben hiç denemedim. Bir arkadasim agiz kokusu yapıyor demisti temelli soğudum o işten
Buyuk ihtimalle acliktan kokuyordur bende asiri kabizlik yapti yalniz yasiyorsn cok guzel yapilir ama esin varsa birde asiri tempolu ve yogun bi ise sahipsen mahvediyo insani...

Canim devlet hastanelerinde var birsuru yer ama beyinde biten bisey bende yasadim 47 sondurum 65 oldum 1 58 boyum cocuk sikintisi yuzunden ama diyetise gitmedim gitmek istersen troitine falanda baktir yari devlet yari ozel baskent univ var gataya git zubeydede var diskapi hastaneside iyi

Bi uyumaya baslasan uyursun iste:))

Aynı ben yemek yerken izliyorum özellikle

Asırı yemek yeme ve istah psikolojiktir. Mesela ben stresliyken cok yiyorum. Beni ne bu ladar yediriyor stres mi muysuzluk mu asırı baskı altında miyim diye düşunmek faydalı

1000 adim derken lesli mi yapıyordun? 1000 adim 1 mil demek demi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…