- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Sevdim bunuValla kizlar diyeti diyetisyeni bosverin bol bol yiyerek hareket ederek zayıflayın. Takinti haline de getirmeyin. Kahrolsun diyetler yaşasın yemek yemek!
Canim benim bilmez miyim. Kac beden giydiğimi bilmiyorum. Yada bilmek istemiyorum :)Konu sahibi dertdaşım... ben de sizi gibiyimyoruldum artık konuyu takipteyim. 36 38 bedenden 5 beden büyüdüm 2 senede.
AnlaştıkCanım konundan ben de destek alıyorum. Bir tavsiye vermek isterim. Buradaki belgeseller gerçekten bana ayna vesilesi oldu. Bir arkadaş da bahsetmiş muhakkak izlemeni tavsiye ederim. Hastaların hayatlarında ailevi problemler, istismar, boşanma.. ve bundan sebep alınan kilo hikayeleri var bol bol. Bir de önü alınmazsa nereye gider bunun sonu onu da gösteriyor, etkileyici bu bakımdan. Bu kadar olmasa da yemekler bizim hayatımızda bizi durduran engelleyen prangalar haline dönüşüyor ve bunu tokat gibi çarpıyor ayrica. Ben izlediğim zaman yemek yiyemiyorum. Midem bulaniyor yemeklerden ciddiyim.
https://www.tlctv.com.tr/program/agir-yasamlar
Yalnız eline yiyecek alıp izleme o zaman yiyeceğin o güzel tadı programdan etkilenme eşiğini düşürüyor bende böyle oldu :) yemeksiz izlediğimde ve yemeklere yuzumu dondugumde donemiyorum
Fazladan hobi edinebileceğim bir vaktim yok. Herseyi yaparken yemek yiyebiliyorum
Kesinlikle. Birde herkes yavas yavas yiyor ya ben bas dakikada yemis oluyorumyemek yemek sizde hobi haline gelmiş..
aynı benım gibi...
yemek yemeye vaktim yok diyenleri hiç anlayamadım mesela,elimde bir sürü iş olsun aynı anda 5-6 işe bölüneyim ama o yemek yeme eylemini atlamıyorum..
çare bulursanız bende sizden yararlanayım bari.takipteyim
Insallah çok teşekkür ederimKonuya tavsiye almak için girip acıkarak çıktım. Ne güzel anlatmışsınız o yediklerinizi valla canım çekti.
Ben de duygusal açlıktan olabileceğini ve yardımla atlatabileceğinizi düşünüyorum. Umarım çözüm bulursunuz bu duruma.
benimki kanıtlı 'duygusal açlık' ama ben yemek yemeği sevmemKesinlikle. Birde herkes yavas yavas yiyor ya ben bas dakikada yemis oluyorum
Ya bir ben miyim o proğramı elinde cips kola yada bişiler yiyerek izleyen:)))evet internetten eski bölümlerini de izledim,1.5 senedir takip de ediyorum,dr Now’a da bayılıyorum,Allahım sen bu gibi ve tüm şifa bekleyen insanlara yardımcı ol da diyorum,ama yok program başlıyor ne yesem kii acaba diye mutfak da buluyorum kendimi
Cheesecakekin hepsi mi:)massallah ablam:)benimki kanıtlı 'duygusal açlık' ama ben yemek yemeği sevmem
cidden bana abur cubur versinler yemek aklıma bile gelmez
hani hiçbir gün kalkıp canım şu yemeği istedi demişliğim yoktur ki
zaten çoğu şeyi sevmem misal hamur işi yemem ,şerbetli tatlı yemem,cezerye lokum türü yemem,
tavuk yemem,balık yemem,et az yerim vs vs ama sinirli olayım 4 paket çikolata yerim
,5 kase kazandibi yerim,cheesecakein tamamını yerim
diyetisyene gidiyorum kiloluyum yani hep abur cuburdan kaynaklı
çok sinirliysem yerim ama alt tabanı değil dedim ya hamur işi sevmem diye yaş pastanın da tamamını yerim ama kekine dokunmam ailede herkes bilir mesela benim tabakta hep kekleri durur pastalarınCheesecakekin hepsi mi:)massallah ablam:)
hamur gibi mayaladim diyen sen misin:) önceki konudan biliyorum herkes bişey demişti uygulayamadin herade..
bende kiloluyum. veremedim.. demir ekskiliği sorunu yaşiyorum.
artık çok sıkıldım çeşit çeşit diyet denemekten.
evet etkiliyo..demir eksikliği klo vermeyi etkiliyormy? bende de hem kansizlik hem demir eksikliği var bu yüzden mi veremiyorum bende acaba
türkçe altyazılı yokmu ya. anlayamiyorum tv de dedikleriAğır yaşamlar programının 2-3 bölümü izleyin bence, direkt diyete girersiniz
Ay tatliyi biraksan cillop gibi olcan yani.. ben hrpsini severim ya.. hamur sevilmez mi yaa? Su boregi bazlama lahmacun.. bi insan bunlara nasil hayir der valla aklim almiyo :)))çok sinirliysem yerim ama alt tabanı değil dedim ya hamur işi sevmem diye yaş pastanın da tamamını yerim ama kekine dokunmam ailede herkes bilir mesela benim tabakta hep kekleri durur pastaların
türkçe altyazılı yokmu ya. anlayamiyorum tv de dedikleri
aynen çevremdeki herkes söyler bunu düzenli yemek yesen incecik olursun diyeAy tatliyi biraksan cillop gibi olcan yani.. ben hrpsini severim ya.. hamur sevilmez mi yaa? Su boregi bazlama lahmacun.. bi insan bunlara nasil hayir der valla aklim almiyo :)))
Kac kilo vermen gerek? Bak o tatli isteginin belli sebebi yoksa eger baska seylerle gecistir.. kuru incir kayisi.. meyve mesela.. gercekten super olursunaynen çevremdeki herkes söyler bunu düzenli yemek yesen incecik olursun diye
diyetisyene gidiyorum ama bazen ağlayacak gibi oluyorum canım tatlı istiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?