Yeme bağımlılığı

Kilo iyi bisey degil ve pek kimseye yakismiyo bizim turk hatunlarin cogu balik etliyim bahanesine saklaniyo bence..

Ben hayatimin belli donemlerinde alip vermisimdir.. hic oyle abarti kilolarim olmadi sukur.. ama herkesin bi kendini iyi hissettigi kilo vardir ya, o kiloda olmali insan.. kimi kolay veriyo kimi zor.. veremeyendede illa bi sorun oluyo genelde..

Amaa..Hersey bogazimizdan geciyo bu bi gercek ve bir diyet tek basina yeterli degildir bana gore hareket sart. Sen ne kadar spor yapiyosun dersen suan maalesef yapmiyorum.

Ve bence birbirini tetikleyen cok guzel 3 sey var:

Yemek yemek
Uyku
Sex..

Yaptikca yapasin, yapmadikca yapmayasin geliyo..

Anlaştık

Fazladan hobi edinebileceğim bir vaktim yok. Herseyi yaparken yemek yiyebiliyorum

yemek yemek sizde hobi haline gelmiş..
aynı benım gibi...
yemek yemeye vaktim yok diyenleri hiç anlayamadım mesela,elimde bir sürü iş olsun aynı anda 5-6 işe bölüneyim ama o yemek yeme eylemini atlamıyorum..
çare bulursanız bende sizden yararlanayım bari.takipteyim

Konuya tavsiye almak için girip acıkarak çıktım. Ne güzel anlatmışsınız o yediklerinizi valla canım çekti.

Ben de duygusal açlıktan olabileceğini ve yardımla atlatabileceğinizi düşünüyorum. Umarım çözüm bulursunuz bu duruma.

Kesinlikle. Birde herkes yavas yavas yiyor ya ben bas dakikada yemis oluyorum

Insallah çok teşekkür ederim

Kesinlikle. Birde herkes yavas yavas yiyor ya ben bas dakikada yemis oluyorum
benimki kanıtlı 'duygusal açlık' ama ben yemek yemeği sevmem
cidden bana abur cubur versinler yemek aklıma bile gelmez
hani hiçbir gün kalkıp canım şu yemeği istedi demişliğim yoktur ki
zaten çoğu şeyi sevmem misal hamur işi yemem ,şerbetli tatlı yemem,cezerye lokum türü yemem,
tavuk yemem,balık yemem,et az yerim vs vs ama sinirli olayım 4 paket çikolata yerim
,5 kase kazandibi yerim,cheesecakein tamamını yerim
diyetisyene gidiyorum kiloluyum yani hep abur cuburdan kaynaklı

Ay ben de ayniyim
Ya bi kadin spagettiyi tencereyi catallayarak yer mi? Gecen gun bir tencere spagettiyi çatallaya catallaya bitirdim.
Su zarafetten incelikten bana hic degmemis.

Cheesecakekin hepsi mi:)massallah ablam:)

demir eksikliği klo vermeyi etkiliyormy? bende de hem kansizlik hem demir eksikliği var bu yüzden mi veremiyorum bende acaba

çok sinirliysem yerim ama alt tabanı değil dedim ya hamur işi sevmem diye yaş pastanın da tamamını yerim ama kekine dokunmam ailede herkes bilir mesela benim tabakta hep kekleri durur pastaların
Ay tatliyi biraksan cillop gibi olcan yani.. ben hrpsini severim ya.. hamur sevilmez mi yaa? Su boregi bazlama lahmacun.. bi insan bunlara nasil hayir der valla aklim almiyo :)))

Ay tatliyi biraksan cillop gibi olcan yani.. ben hrpsini severim ya.. hamur sevilmez mi yaa? Su boregi bazlama lahmacun.. bi insan bunlara nasil hayir der valla aklim almiyo :)))
aynen çevremdeki herkes söyler bunu düzenli yemek yesen incecik olursun diye
diyetisyene gidiyorum ama bazen ağlayacak gibi oluyorum canım tatlı istiyor diye

aynen çevremdeki herkes söyler bunu düzenli yemek yesen incecik olursun diye
diyetisyene gidiyorum ama bazen ağlayacak gibi oluyorum canım tatlı istiyor diye
Kac kilo vermen gerek? Bak o tatli isteginin belli sebebi yoksa eger baska seylerle gecistir.. kuru incir kayisi.. meyve mesela.. gercekten super olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…