Yeme düzenim kendime ve çevremdekilere dert oldu 🤔

Psikolojik bi sıkıntınız oldu mu? Sizi yemeye iten bir sebep?
Olmadı hiç. Normal, sıradan herkesin yaşayacağı şeyler. Hatta son zamanlar da herşey çok fazla yolun da. Sanırım bu kitap okumak, TV izlemek gibi bir bağımlılık. Bazı insanlar yaşamak için yer, ben yemek için yaşıyorum diyorum.

Aç gezdiğim günler oluyor ama bir gram veremiyorum. Sizin kadar yesem neler olur düşünemedim şu an.
67 kilodan sevgilerle

Yiyorum zaten çocuklarla sürekli sorun şurda ki hem kilo almıyorum hemde yediklerim yüzünden midem genişlemiştir ilerde ne olur halim hiç bilemiyorum en kötüsü kendime hakim olamam yeme deseler yemeden duramam
Yaa demi, bugün yediğin hurmalar diye bir söz var. İlerde tombiş bişey olcaz gibi geliyor bana.

Rahatca yemek yemek için spora giden arkadaşlarım var benim.
Spor yapmasanız alma ihtimaliniz yüksek,sporla dengeliyorsunuz belkide sizde farkında olmadan.

Yaa demi, bugün yediğin hurmalar diye bir söz var. İlerde tombiş bişey olcaz gibi geliyor bana.
En çok korkumda o zayıflıktan şikayetçiyim korkumdan doktora gitmiyorum kilo almak için birşey yaparsam bu seferde önüne geçemem tıka basa yiyorum bir saat sonra gözüm mutfakta acaba ne yesem diye eşim bile diyor yakında bizi yicen diye bazen şakayı abartıp iflahım kurudu çalışa çalışa doyuramadım seni dye bende diyorum bişey yesem halimden belli olur zayıflıktan dökülüyorum nerem yemek yiyo diye geçinip gidiyoz 😂

Offf kıskançlıktan ölüyorum şu an. ÇAAT çatladım işte.
Kızım ne güzel sağlık sorunun yoksa ye, keyfini sür. İleride bir sağlık sorunu ya da kilo problemi olursa düşünürsünüz.

Offf kıskançlıktan ölüyorum şu an. ÇAAT çatladım işte.
Kızım ne güzel sağlık sorunun yoksa ye, keyfini sür. İleride bir sağlık sorunu ya da kilo problemi olursa düşünürsünüz.
Öylemi diyorsun ya, ben biraz evhamlı bir insanım. İnsanların bu konu da sürekli bilir kişi gibi yorum yapması bana dert oldu

Merhaba bayanlar ;
Evet!. Çok yiyorum ve hiç doymuyorum. İnanılmaz aç hissediyorum kendimi. Mutluyken, üzgünken hep yiyorum. İştahımın kapalı olduğu tek bir anım bile yok. Takıntım kilo değil. O kadar yememe rağmen 173 boy, 60 kilodayım. Boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum ama bir 58 olsam fena olmaz diyorum.

Gelelim konuma etrafımdaki insanlar bu konudan çok müzdarip, özellikle iş arkadaşlarım ilerde bu yeme bozukluğumun başıma dert olacağını ve bir süre sonra kilo alacağımı, sağlığımın bozulacağına inanıyor. O kadar çok bu durumu söylüyorlar ki evhamlanıp ay da bir rutin kan testi yaptırıyorum. Tartıdan hiç inimiyorum 😵hiçbir şey çıkmıyor sonuçlarımda.

Sağlık çalışanıyım yeme düzenim iş hayatım da bozuldu, nöbet usulü çalıştığım için gece uyanık kalma adı altında elime ne geçerse çantama koyar, aralarda sürekli ağzıma birşeyler tıkıştırırdım. İş hayatıma ilk başladığım da 54 kiloydum, 2 doğum yaptım 60 oldum.

Tatlı krizlerim vardır mesela, hiç affetmem. Artık tatlıyı kararın da yiyeceğim dediğim vakitler de bile en fazla 1 gün dayanabiliyorum. Sevdiğim bir yemeği tabak tabak yerim (hoş sevmediğim yok gibi). Ayrıca spor da yapıyorum. Spor hocam mola dediği vakit götürdüğüm çikolatalara saldırıyorum, spor hocamın manalı bakışlarının altın da iki tane çikolatayı anın da yiyorum.

İştahımı açıyorsun, senin yüzünden kilo alıyorum diyen arkadaşlarımı hiç saymıyorum. Eşim desen o da ayrı bi sıkıntı oldu, ona da bulaştı bu durum. Akşam yemeği, tatlı, çayın yanına kek, kolanın yanına çekirdek, kahvenin yanına lokum, meyve olarak günü kapatıyoruz. Şu sıralar kafama haylice takılıyor, iler de bi sıkıntı olur mu acaba? Yeme düzeni bu şekilde olup şeker, tansiyon, kolesterol gibi sağlık sorunları yaşayan oldu mu? Ya da kilo olarak geri döner mi bana? İştahımı nasıl kesebilirim ya da?
aynı kılo aynı boydaymısız sızle :)
vucudunuzda vıtamın eksıklıgınız de olabılır ya da bagırsak kurdu olabılır :) onlarda boyle cok yedırır
mıde bagırsak sorunu yasamıyorsanız sadece karbonhıdrat ve seker agırlıklı beslenmıyorsanız genel olarak esıt dagılımdaysa genelde de bu kılodaysanız bence kafanıza takmayın

keske bızde yesek yesek de almasak :)

Her türlü testleri yaptırdım sıkıntı yok. Hareketli bir hayatım var ve spor yapıyorum. Biraz da genetik sanırım 😂
aldıgınız enerjı yaktıgınızdan azmıs demek kı ya da yaktıgınız daha fazla ıste aynı sey :)
yanı bu demek oluyor kı hareket kısıtlansa yaglar hızla yerlesecek

Boğazlı biriyim gelir gider atıştırmalık yerim kilo almam kayinvalideme sorsan hiç birşey yemiyorum zayıf kalmak için aç kalıyorum falan kadın psikoloji mi öyle bozdu ki kendime hastalık aramaya başladım herkese göre manken gibiyim ona göre verem hastasıyım kimseyi dert etme ne derse desinler sağlıklı olduktan sonra istediğin kadar ye can boğazdan gelir 😂

179boya 68kiloyla ıkızlere hamıle kaldım guncel kılom 71.5an ıtıbarıyle🙄
Bende bu gıdısle bı +30la dogururum gıbıme gelıyor. 9+3te daha 3kılo aldım. Bulantıdan bayılcak kadar kotu oluyorum sureklı kusuyorum fakat +3.5kılo nerden geldı allahım ya😪

Merhaba bayanlar ;
Evet!. Çok yiyorum ve hiç doymuyorum. İnanılmaz aç hissediyorum kendimi. Mutluyken, üzgünken hep yiyorum. İştahımın kapalı olduğu tek bir anım bile yok. Takıntım kilo değil. O kadar yememe rağmen 173 boy, 60 kilodayım. Boyuma göre kilomun normal olduğunu düşünüyorum ama bir 58 olsam fena olmaz diyorum.

Gelelim konuma etrafımdaki insanlar bu konudan çok müzdarip, özellikle iş arkadaşlarım ilerde bu yeme bozukluğumun başıma dert olacağını ve bir süre sonra kilo alacağımı, sağlığımın bozulacağına inanıyor. O kadar çok bu durumu söylüyorlar ki evhamlanıp ay da bir rutin kan testi yaptırıyorum. Tartıdan hiç inimiyorum 😵hiçbir şey çıkmıyor sonuçlarımda.

Sağlık çalışanıyım yeme düzenim iş hayatım da bozuldu, nöbet usulü çalıştığım için gece uyanık kalma adı altında elime ne geçerse çantama koyar, aralarda sürekli ağzıma birşeyler tıkıştırırdım. İş hayatıma ilk başladığım da 54 kiloydum, 2 doğum yaptım 60 oldum.

Tatlı krizlerim vardır mesela, hiç affetmem. Artık tatlıyı kararın da yiyeceğim dediğim vakitler de bile en fazla 1 gün dayanabiliyorum. Sevdiğim bir yemeği tabak tabak yerim (hoş sevmediğim yok gibi). Ayrıca spor da yapıyorum. Spor hocam mola dediği vakit götürdüğüm çikolatalara saldırıyorum, spor hocamın manalı bakışlarının altın da iki tane çikolatayı anın da yiyorum.

İştahımı açıyorsun, senin yüzünden kilo alıyorum diyen arkadaşlarımı hiç saymıyorum. Eşim desen o da ayrı bi sıkıntı oldu, ona da bulaştı bu durum. Akşam yemeği, tatlı, çayın yanına kek, kolanın yanına çekirdek, kahvenin yanına lokum, meyve olarak günü kapatıyoruz. Şu sıralar kafama haylice takılıyor, iler de bi sıkıntı olur mu acaba? Yeme düzeni bu şekilde olup şeker, tansiyon, kolesterol gibi sağlık sorunları yaşayan oldu mu? Ya da kilo olarak geri döner mi bana? İştahımı nasıl kesebilirim ya da?
Aynen ben 45 kiloydum bı ara şuan 60 kiloyum kendimi durduramiyorum.ben de nobetli çalışıyorum izin gunlermde evde az yiyim diyorum nöbette ne bulursam yiyorum arkadaşlar şok oluyor . Elim ayağım tutmuyor güçten düşüyorum bazen.ama keyfen yiyorum bir tabak beni asla kesmiyor . Off yarama tuz bastın .en son kan tahlillermde açlık sekerim yüksek çıktı .illaki vücut bir yerden alarm vermeye başlıyor .

Back
X