Yemeğe misafir çağırmam lazım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlerinde yemek pişmiyor mu yani? Siz teklif edin gelmek istiyoruz diye, çay demleyememesi kendi sorunu başka ikram düşünür bu durumda

Bilmiyorum yapamiyorum demek daha kolay cunku

Bizim bi abla der: cok eskiler zaten cok becerikliydi, cok yeniler zaten internet nesli tarif bakip yapiyolar.. biz arada kalan nesil beceriksiz

Ne yapabiliyorsaniz onu yapın az olsun temiz olsun kasmayın

Evlerinde yemek pişmiyor mu yani? Siz teklif edin gelmek istiyoruz diye, çay demleyememesi kendi sorunu başka ikram düşünür bu durumda
Balayından döndüler 1+1 e yerleşeceklerdi annesini aramış 1500 km uzaktan kadını getirtti çünkü evi tek halledemezmiş. Kadın 2 aydır burada ilk geldiklerinde piknik yapmıştık orada yemek bilmiyorum dedi bende bilmiyorum diye birşey yok ki nefis yemekler.com var ayrıca annen 1 aydır burada sen yap o kontrol etsin dedim mızır mızır sinir geldi bana da . Bizim arkadaşlara dedik ki 1+1 ev birşey yapamıyor bizde toplanalım dedik eşimle hoşgeldine bizim evde yapın dedik . Baktım ki sinir oldum mız mız banane dedim ya 12 kişiyi eve neden toplayayım 2.5 yaşında koltuk Petek tepelerinde gezen çocukla dedim herkes ne hali varsa görsün Öğrensinler zor değil ki bizde anamızın karnında öğrenmedik

o yolunu bulmuşAllah bilir ben okudum annem iş yaptırmadı da diyordur değişik şu çağda youtube gibi bi platform varken bilmiyorum demek bence ciddi anlamda ya tembellik ya da zeka problemi

vallahi ben bekarken mutfağa yemek yemek harici girmezdim
ilk evlendiğimde de eşime çiğ tavuk yedirmişliğim vardır

nefis yemek tarifleri sağolsun şimdi millet benden tarif istiyor çok güzel yapmışsın diye
isteyen çok da güzel öğreniyor yani

Yemek bilmeyerek ömür geçmez ki her halükarda öğrenmek lazım. Her gün dışarıdan yemeyi sevmiyorum, her gün fast food da yiyemem sağlığım bozulur. Evli bekar olmak önemli değil tencere yemeği (en sağlıklısıymış) olmadan nasıl olur düşünemiyorum…

o yolunu bulmuşAllah bilir ben okudum annem iş yaptırmadı da diyordur değişik şu çağda youtube gibi bi platform varken bilmiyorum demek bence ciddi anlamda ya tembellik ya da zeka problemi
İşini bilip iş bilmiyorum diyenlerdende olabilir.
Böyle ortak etkinliklerde ben çok bir şey yapamam, ailem bana hiç bir şey yaptırmadı diye gezinip kendi ailesine sarma, hünkar beğendi falan yapan bir tanıdık biliyorum.

Bilmediği o kadar belli ki sen görsen sen tanımadan anlarsın

İki gündür okuyorum tavsiyeleri. Bugün kuru patlıcan dolması yaptım. Sanırım yarında tavuk haslayacagim. Yanına da pilav
Bende biraz önce haşladım pilav üzeri tavuk haftalık menü güncellemesi yapayım bir sürü fikir geldi

Kaç yaşında bu insanlar ? Kadın bilmiyorsa da , adam kendi kendine yetebiliyordur inşallah.
94 doğumluymuşlar. Adamın kafasını kaşıyacak bir saniyesi yok hazır yerler herhalde kızın annesi zaten bunlarla hala gittiği de yok kız bilerek yollamıyor bence 1+1 evde 3 kişi

Aynen arkadaşım var, hazır sarılmış yaprak sarma götürdüm, pişirip getirseydin ya dedi bende mutfağa girmedim evlenmeden, netten baka baka değişik yemekler yapıyorum, eşim de öyle 6 yaşında kızım yanımda köfteyi yoğurup yuvarliyor. insanların işine geliyor mizirdanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…