Yemeğe misafir çağırmam lazım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben haşlama olarak değil de haşlanmış tavuk diye anladım. Ha haşlamaya da uyar bence o ayrı. Aman neyse ya dolapta tavuk pilav var, şeytana uyucam şimdi gece gece

Herkes yazmış zaten olması gerekenleri, ben eli özellikle misafire yemek yaparken yavaş bir insan olarak kendi tüyolarımı vereyim.
Bir gün önceden tüm temizlik biter, akşam yemek hazırlığı başlar.
Kesinlikle ana yemek fırın yemeği olmalı, böylece bir gece önceden hazırlar, streçler ve dolaba kaldırırım, sosunu da iyi çekmiş olur.
Ardından çorbayı yaparım.
Ara sıcak ve soğukları hazırlarım.
Böreği hazırlar, pişmek için dolapta beklemeye alırım.
Misafir geleceği güne basit meze, salata, kanepe yani beklemeye dayanmayan vb şeyleri bırakarak pilavla beraber masa hazırlama kalır.

Gayet 12 de kalkarım, kahvemi de içerim, elim ayağıma dolaşmaz, en son mutfağı pırıl pırıl ederim.

Kizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Ay ben nereye yazmışım özür dilerim Mart anneleri de yazacagima
Kazen bu mesajı yanlış yere yazmışım siler misiniz
Nasıl yaptıysam bebekle ilgili yazistigimiz yere değil buraya yazmışım mart annelerine yazacaktım

Son düzenleme:
Bendende tavsiyeler:
Ana yemekle uğraşmak istemezsen en güzeli ve lezzetlisi bizim burda fırın ağzı derler kuşbaşı eti domates biber ve kuyruk yağıyla küçük parçalar halinde lezzet için bir başta sarmisak baharatı pişirir fırınlar kasap hazırlar.firin pişirir. Yy emek saat ok ne yakın eşiniz fırından alır getirir folyoyla pişiyor tepsi şeklinde olan kare büyük.bu mis gibi hazır et lezzetli.yanina tereyağlı pilav şehriyeli.
Yanına elma dilim patates.
Yada patates püresi.ana yemek hazır.
Ortaya börek yaprak sarma salata
Tatlı olarak kalbura bastı şerbetli tatlı sec.
Yada Kıbrıs tatlısı üstüne krema kaymak koyarsın yada dondurma.icecekler tamam menu

Ya ne güzelmis orasi hala o sekilde firinlar var mi ,kaldi mi. Sizin adiniza mutlu oldum. Cok severim o tür firinlari.

Sen kayısı yiyince kızın nasi kaka yaptı anlamadım ben
Yazımı yanlış yere yazmışım
Mart anneleri grubunda yazisiyoruz ya oraya değil buraya yazmışim nasıl yaptıysam
Bu arada sutumden geçti sanırım kabızlık yaşıyoruz ya sevindim fikir olsun diye yazayım derken

Ben haşlama olarak değil de haşlanmış tavuk diye anladım. Ha haşlamaya da uyar bence o ayrı. Aman neyse ya dolapta tavuk pilav var, şeytana uyucam şimdi gece gece
Haha yok haşlanmış tavukla bende severim. Bizde de akşam yemeginde kremalı mantarlı tavuk yanına pilav vardı bir güzel yedik. Ne tavukmus arkadaş valla

Kaç günde bir yapiyor annesi? Sadece anne sütü alıyorsa böyle bazen bikac gün ustuste yapmaması normal diyor doktorlar. Ama tabi yine sizin kayısı veya sıvı şeyler tuketmenizde yarar var.

Kaç günde bir yapiyor annesi? Sadece anne sütü alıyorsa böyle bazen bikac gün ustuste yapmaması normal diyor doktorlar. Ama tabi yine sizin kayısı veya sıvı şeyler tuketmenizde yarar var.
Bir haftayı buluyordu hep bende yediğimden geçti diye sevindim mart annelerine yazacagima bu konuya yazmışım ayıp oldu alakasız yerde herkez de yaziyor şimdi malum

Ya ne güzelmis orasi hala o sekilde firinlar var mi ,kaldi mi. Sizin adiniza mutlu oldum. Cok severim o tür firinlari.
Evet iki buçuk saatte pişer kasap hazırlar eti baharatiyla.agzinida folyoyla sarar firinciya veririz pamuk gibi pişirir.ana yemek olarak çok gzueldir .yanına pilav yakışır.coban salata.onden çorba tam misafir için ideal menü.
Ben yakın olsak yardım ederdim inanın.bana temizlik yaptırma 20 kişilik menü hazırlarım.yemeklerimde çok lezzetlidir.pastalarkmda herkes çok beğenir.ama temizlikten nefret geldi.ona ragmen yaparım bal dök yala.ama yemek bana daha kolay

Ya ben olmuşum; diyette demir iradeye ulaşmışım kendime madalya takıyorum şu an.
Çeşit çeşit yemek adı okudum, sarmalar, börekler, çörekler gecenin 3ünde ve canım çekmedi efenim.
Ironwomanım ben, spiderwomanım artık!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…