- 5 Mayıs 2020
- 13.489
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.485
- 598
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Ben haşlama olarak değil de haşlanmış tavuk diye anladım. Ha haşlamaya da uyar bence o ayrı. Aman neyse ya dolapta tavuk pilav var, şeytana uyucam şimdi gece geceBunu bende çok severim yorum sahibi haslama tavuk olarak yazmış ona uymaz bence dedim. Yoksa kesinlikle tavuğun yancisi pilav bende böyle düşünüyorum. Soya soslu tavuk yanına pilav ne biliyim kremalı tavuk yanına pilav, tavuğu hasla dit azıcık yagda biraz baharatla karıştır yanında pilav falan bence bunların hepsi çok güzel. Sadece haşlama tavukla uyduramadim. Çünkü orda bahsettiği bu şekilde sulu yemek.
Ay ben nereye yazmışım özür dilerim Mart anneleri de yazacagimaKizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Ya ne güzelmis orasi hala o sekilde firinlar var mi ,kaldi mi. Sizin adiniza mutlu oldum. Cok severim o tür firinlari.Bendende tavsiyeler:
Ana yemekle uğraşmak istemezsen en güzeli ve lezzetlisi bizim burda fırın ağzı derler kuşbaşı eti domates biber ve kuyruk yağıyla küçük parçalar halinde lezzet için bir başta sarmisak baharatı pişirir fırınlar kasap hazırlar.firin pişirir. Yy emek saat ok ne yakın eşiniz fırından alır getirir folyoyla pişiyor tepsi şeklinde olan kare büyük.bu mis gibi hazır et lezzetli.yanina tereyağlı pilav şehriyeli.
Yanına elma dilim patates.
Yada patates püresi.ana yemek hazır.
Ortaya börek yaprak sarma salata
Tatlı olarak kalbura bastı şerbetli tatlı sec.
Yada Kıbrıs tatlısı üstüne krema kaymak koyarsın yada dondurma.icecekler tamam menu
Yazımı yanlış yere yazmışımSen kayısı yiyince kızın nasi kaka yaptı anlamadım ben
Haha yok haşlanmış tavukla bende severim. Bizde de akşam yemeginde kremalı mantarlı tavuk yanına pilav vardı bir güzel yedik. Ne tavukmus arkadaş vallaBen haşlama olarak değil de haşlanmış tavuk diye anladım. Ha haşlamaya da uyar bence o ayrı. Aman neyse ya dolapta tavuk pilav var, şeytana uyucam şimdi gece gece
3 aylık ama ben mart anneleri yerine buraya yazmışımKaç aylık ki hergün kaka yapması lazım zaten
Kaç günde bir yapiyor annesi? Sadece anne sütü alıyorsa böyle bazen bikac gün ustuste yapmaması normal diyor doktorlar. Ama tabi yine sizin kayısı veya sıvı şeyler tuketmenizde yarar var.Yazımı yanlış yere yazmışım
Mart anneleri grubunda yazisiyoruz ya oraya odaklanmadim değil buraya nasıl yaptıysam
Bu arada sutumden geçti sanırım kabızlık yaşıyoruz ya sevindim fikir olsun diye yazayım derken
Pilavlı mi pilavsiz mi?Saat 2 ve canım soslu tavuk çekti. Hepinize de
Yazıklar olsun.
Pilavlı mi pilavsiz mi?Bu pilavsiz gitmez bak
Bir haftayı buluyordu hep bende yediğimden geçti diye sevindim mart annelerine yazacagima bu konuya yazmışım ayıp oldu alakasız yerde herkez de yaziyor şimdi malumKaç günde bir yapiyor annesi? Sadece anne sütü alıyorsa böyle bazen bikac gün ustuste yapmaması normal diyor doktorlar. Ama tabi yine sizin kayısı veya sıvı şeyler tuketmenizde yarar var.
Evet iki buçuk saatte pişer kasap hazırlar eti baharatiyla.agzinida folyoyla sarar firinciya veririz pamuk gibi pişirir.ana yemek olarak çok gzueldir .yanına pilav yakışır.coban salata.onden çorba tam misafir için ideal menü.Ya ne güzelmis orasi hala o sekilde firinlar var mi ,kaldi mi. Sizin adiniza mutlu oldum. Cok severim o tür firinlari.
Olsun ya insanlık hali belki birisi görüp fikir verirBir haftayı buluyordu hep bende yediğimden geçti diye sevindim mart annelerine yazacagima bu konuya yazmışım ayıp oldu alakasız yerde herkez de yaziyor şimdi malum
Konuyla alakasız ya herkes dalga geçiyor gibi algıladı belki inşallahOlsun ya insanlık hali belki birisi görüp fikir verir
Olsun ya insanlık hali belki birisi görüp fikir verir
Sen kayısı yiyince kızın nasi kaka yaptı anlamadım ben
Yanlış topige yazdım kızlar ama evet sütten geçiyor diye sevindim cidden sıkıntı yaşıyordukKesin emziriyor ve sütten kayısının bebeğe geçtiğine inanıyor hahahahaha
3 aylık ama ben mart anneleri yerine buraya yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?