- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Haşlama tavuk değil, haşlanmış tavukPilavlıı.
Sadece haşlama suyu çok diye pilavsız dediydim yoksacığımaa pilavla tavuk damarlarımdan biridir
Bi de ekmek.Yazarken 4 kilo aldım.
Hepsini okudun mu? Canin hiç mi bişey cekmedi?Ya ben olmuşum; diyette demir iradeye ulaşmışım kendime madalya takıyorum şu an.
Çeşit çeşit yemek adı okudum, sarmalar, börekler, çörekler gecenin 3ünde ve canım çekmedi efenim.
Ironwomanım ben, spiderwomanım artık!!
Hepsini okudun mu? Canin hiç mi bişey cekmedi?
Mantıyi lahmacunla servis yapan varmis, onu bile mi canin çekmediÇekmedi. Bayıldığım mantı da dahil (Mantı denince aklıma gelen hali hele.. Tarif etmeyeyim sana zeval gelebilir ahsh).
Mantıyi lahmacunla servis yapan varmis, onu bile mi canin çekmedimantıyı elde açıyorum falan desene, şoktan şoka kosayim hdhdhd
Ay ben onu yemeye Mari Vanna'ya gidiyodum Bakü'de, efsane bişey o, Bakü de bitti, daha da gidemem, gece gece küfür sinkafBen ne açacağım ya mantı, o ayrı bi sanat.
Anlatacağım, bunu sen istedin ahshs
Kvm yapar ve evet elde açar, ancak Kayseri mantısı gibi değil. Buharda pişirilip tereyağı sosla servis edilen (Buhar sonrası tereyağında kızartıp da yapılabiliyor ayrıca) bir çeşit Rus mantısı. Boyutu daha büyük. Ben tam adını bilmiyorum, çok adı var. Kıymalı, balkabaklı çok çeşit yapılıyor. :)
Ay ben onu yemeye Mari Vanna'ya gidiyodum Bakü'de, efsane bişey o, Bakü de bitti, daha da gidemem, gece gece küfür sinkaf
Bir gece ansızın gelebilirim broGel Antalya'da yedilerim sana ahshs
Bir gece ansızın gelebilirim bronetflixte çocuk kanalında titanlar var biliyo musun?
Geçmiş olsun .
Hatlar karıştı muhtemelen.
Allah razı olsun sağolCanınız sağ olsun. Güle güle büyütün bebeğinizi.
Bana yap kekay birde özelden sizi rahatsız edecek birşey mi yaptım kendi adıma kusura bakmayın öyleyse ,her gördüğünüz yerde beğenmedim yapıyorsunuz gerginliğe gerek yok ikimizide yorar diye yazdım buna rağmen hala bana nasıl dönüş yapıyorsunuz
tek kek olmaz diyen siz misiniz bakın bakalım...
neden olmaz dedim sadece bu ne gerginlik aa sakin olur yahu ...
e size iyi forumlar madem
Pişirmeden dolapta bekleyince kırılabilir denemedim onu ama pişmiş dolmanın pirinçleri buzdolabında kırılmaz. Zaten pişmiş yani…Dolmati pişirip dolaba atınca içi kırık kırık oluyor sertlesiyor.dolma aynı günün sabahı pişirilir akşama dinlenir
çok yaşayın siz e mi, tam su içerken bu yazınızı okudum kahkaha atarken boğazıma kaçtı suBunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş
birşey soracağım da çok utanıyorum yaaHaşlama tavuk değil, haşlanmış tavuk
çok yaşayın siz e mi, tam su içerken bu yazınızı okudum kahkaha atarken boğazıma kaçtı su
birşey soracağım da çok utanıyorum yaa
haşlama ile haşlanmışın ne farkı var, ben ikisini de aynı şey sanıyordum
hmmm teşekkürler, ben haşlanmış tavuk seviyorum o zaman öğrenmiş oldumHaşlanmış tavuk
Eki Görüntüle 3087026
Tavuk haşlama
Eki Görüntüle 3087027
Benim aklıma bunlar geliyor.
Esasında ultra farklı şeyler de değiller.
Bizim müdürün eşi de böyle bilmiyorum diyor be öğrenmek için hiç bir çabası yok birde üzerine sürekli söyleniyor bizi sinir hastası etti . Yeni evlendiler hoşgeldin hayırlı olsuna gideceğiz arkadaşlar gitmek istemiyor çay demleyemez diyorlarşu zamanda yemek yapmayı bilmiyorum demek çok saçma. açın nefis yemek tariflerini seçin yapacağınız yemeği. menüyü belirleyin. kafam rahat etsin stres yapmayım diyorsanız o gün gelene kadar hergün evde o gün yapacağınız bir yemeği deneyin. tecrübe olmuş olur. tatlı da aynı şekilde. velhasıl bu çağda yemek yapmayı bilmemek diye bir şey yok. temizliği ve tatlıyı da 1 gün önceden yaparsınız. oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?