• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğe misafir

Moonse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
633
2.228
28
Kızlar danışmalık bir konum var. Nişanlım memlekete geldi. Annesi o geldiği hafta şehir dışındaydı biz de babasını ve nişanlımı yemeğe aldık. Sonra annesi geldikten sonra bizi ailece yemeğe davet etti. Akabinde de nişanlım bu hafta görevine döneceği için biz nişanlımı tek başına yemeğe aldık. Çünkü aileler bu kadar sık görüşsün kimse istemez. Yani vakti kısıtlı olduğu için iki günde bir aile yemeği düzenlemek bana abes geldi ancak babam tekrar sordu. Moonse, eğer istersen nişanlını tekrar ailesiyle birlikte ağırlayalım diye. Ben reddettim. Şimdi aklıma takılan şu ki bizi davet etmelerinden sonra nişanlımı tek başına ağırlayarak yanlış mı yaptım? Ancak mazeretim de bana göre haklıyım. Siz ne diyorsunuz?

Bence iki ihtinalde de sorun yok..eger sorun mu oldu acaba diye dusunur bunu karsi tarafa hissettirseniz hic sorun yoksada aaa sorun var olur...yani tabiri caizse esegin aklina karpuz kapugu dusurmek gibj bence bu konuyu hic dillendirmeyin kayinvalideyide gunduz oturmaya cagirin olsun bitsin

Bence iki ihtinalde de sorun yok..eger sorun mu oldu acaba diye dusunur bunu karsi tarafa hissettirseniz hic sorun yoksada aaa sorun var olur...yani tabiri caizse esegin aklina karpuz kapugu dusurmek gibj bence bu konuyu hic dillendirmeyin kayinvalideyide gunduz oturmaya cagirin olsun bitsin
Kesinlikle haklısın 🌸

Yemek gibi değil kahve içme gibi kv ile damadı çağırın. Art biyetli olunmadıkça anlaşılır diye düşünüyorum. Herkes halden anlar ise tabi. Fitne fesat varsa ortalık karışabilir.

Çünkü aileler bu kadar sık görüşsün kimse istemez.
Nişanlılık döneminde gayet de isterdim ben aileler bu kadar sık görüşsün, birbirlerini tanısın. Neyse

Kayınvalideye biraz ayıp olmuş gibi geldi bana. Nişanlınızı yemeğe almanızın pek önemi yok misafir sayılmaz benim gözümde çünkü, sadece kayınpederi almışsınız gibi olmuş şu anki haliyle

Bence nişanlılık döneminde aileler sık sık görüşmeli , hatta farklı zamanlarda ve ortamlarda oturmalılar . Hareketlerini iyice gözlemlemeliler .
Kayınvalideyi gündüz oturmasına çağırın bence . Çok hoş bir davranış olur .

Back
X