- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Yaa bende öyle olcakmıyım acaba kardeşi nasıl geliştirdi kendinizamanla olur
kız kardeşim ilk evlendiğinde eşi ilk ay 7 kilo aldı neden?
çünkü hergün kızartma makarna ve dışarıdan yemek :)
ama şimdi annemi solladı
Aileisni cok görmüyorum sorun değilde eşim memnuniyetsiz bir adamValla Allah sabir versin yeni evlisiniz bide eşin ve eşinin ailesinin tepkileri ay pardon onlara gore dobraliklari vallahi cekilmez ..
Ailesiyle cok gmrüsmüyorum ama eşim artık dayanılmaz oluyor bazen sanki o kadın ben erkej benden cok konusuyorNezaketsiz, kültürsüz insanlar.
Bir bardak su verilmez.
Yaa bende öyle olcakmıyım acaba kardeşi nasıl geliştirdi kendini
ne güzel kayınvalideniz var maşallahZamanla el lezzetin oturacaktır daha güzel olacaktır yemeklerin ama öyle davranmaları da çok kırıcı gerçekten insanın hevesi kalmıyor yemek yapicak.kaynanam saolsun güzel olmasa da çok güzel.olmus der yer her yaptığımi ben yok be anne olmamış derim yok yok çok güzel der herkes bir degil işte
İnterneteki tariflere tamamen uyuyorum yine olmuyor :)internette videolar izlerdi püf noktaları öğrenmeye çalıştı bana anneme teyzelerime sorardı hep
hatta o basitten bile başlamadı ilk yemeği karnıyarıktı :)
sen de yaparsın
İnterneteki tariflere tamamen uyuyorum yine olmuyor :)
Bence cokda kötü değil yemeklerim yani iyide değil.ama eşim hiçbir seyi begenmiyor elinden geldiğince öğretiyorKahve ne kadar kotu olabilir icmelilerdi ayip olmus.
Yemek icinde icinizden geliyorsa esinizden ogrenin gelmiyorsa esiniz yemek yapsin diger ev islerini siz.
Bencede b.k yesin.zaten artık nasılsa begenmeyecek diye hazırlıyorum kendimi eleştirilere :)dobralık bu değil. yapma bence yemek memek b.k yesin afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?