Yemek beğenmeyen eş kişisi

Sizin eşiniz baya ince rıhluymus ya .bana göstererek kendi yapıyor cogunlukla ama öğren diyede baskı yapıyor

Zamanla oturuyor demek ki :)

İnternette geziyorum hep ama tutmuyor anlamadım .ailesiyle cok görüsmüyorum zaten onlar cok önemli değil ama eşimde genel olarak memnuniyetsizlik var bunu neden böyle yaptın sunu neden böyle yaptın

Kaynım bekar kız arkadası var okuyor kız yemek biliyor mu bilmiyorum ama hanımına öyle yapacanı sanmıyorum .

İnternette geziyorum hep ama tutmuyor anlamadım .ailesiyle cok görüsmüyorum zaten onlar cok önemli değil ama eşimde genel olarak memnuniyetsizlik var bunu neden böyle yaptın sunu neden böyle yaptın
Sen elinden geleni en iyi şekilde yaptığını düşünüyorsan eşine de güzelce söyle. Eleştirmek yerine yol göstermesi gerektiğini mesela..

Canım öncelikle bazısının el lezzeti de var.
Tarifler önemli ama mesela yağ salça soğan yapacağın zaman soğanları çok minik minik dogruyormusun ?
Ben mesela yemek salata meze yaparken ay yaptım bitti demem surekli içine bsyler eklerim olmamış az daha baharat vs diye
Hamur yaparken mesela çok iyi yogrullmasi gerek.
Şöyle yapalım sen yarın bir yemek yap. Ama bize şöyle ne yapicagini biz sana ince püf noktaları verelim yada tarif edelim ona göre yap

Sen elinden geleni en iyi şekilde yaptığını düşünüyorsan eşine de güzelce söyle. Eleştirmek yerine yol göstermesi gerektiğini mesela..
Bekarken ailem her şeyimi begenirdi ara sıra yapardım yemek hatta öğrenciykende üniv.de de yapardım ara sıra kimse şikayet etmedi bu zamana kadar bunlardan başka demek ki diğerleri kalbim kıralmasın diye güzel diyormus :):) yemek yaoarken yanına cagrıyor bak böyle böyle diye o kadar

Eliniz yapa yapa alışır. Yani yemeği daha çok eşiniz yaparsa sizde o rahatlığa alışıp yapmazsınız yapmadıkça da beceremezsiniz.
Bir de yemek yaparken ilk aşamalarında tencerenin başında olmalısınız eşinizin dediği gibi telefon vs. Ugraşmamalisiniz
Tabi siz gönülden,içten, severek yapmak istiyorsanız. .

Dobralık ve patavatsızlık arasında ince bir çizgi var onlar patavatsızlığın tamda ortasında üzülme sakın zamanla el lezzettin oturacak bu süreçte internetten ne yemek yapmak istiyorsan aç videosunu aynı anda yapıldığı gibi yap Eminim güzel olacak herkes anasının karnında öğrenmiyor sadece zamana ihtiyacın var onlar anlayışsız kendine güven

Evet bence bende el lezzeti yok yoksa nettekş tariflere uyuyorum bire bir mesele etde kekik kullanıyorum .salatada sumak kullanıyorum sogan salca kavuruyorum ama dediğiniz gibi cok küçük yapmıyorum yarın fırında bir seyler yapacaktım fırında kelebek

Bencede zaten kv patavatsızlıgıyla ün yapmıs biri kız istememde ben gelin olarak melekeyi istemiyordum demiş bir kadın

Firinda kelebek mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…