- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Aileden öyle görmüş sanırım, hepsi aynı olduğuna göre. Üzüldüm size. Nisan zamanlarımız, kayınvalidemde yemek yedik. İki oğlu ve kocası kvme o kadar cok eline saglik, Allah razı olsun senden, bugün de doyurdun bizi dediler ki sok oldum, dedim ne oluyoruz, bir kere eline saglik denir biter olay. Evlenene kadar da yadırgadım durumu, abartı geldi. Evlendik, esimin önüne dışardan söylediğimiz pideyi bile koysam, eline saglik, Allah razı olsun der. Gayet gurur okşayıcı, boyle olunca da daha özenli oluyorum. Ailesinde gördüğünü yapıyor. Cok pis bir huyum var, yaptığıma bahane bulanın önüne su bile koymam. Eline saglik desin esin, sonra da eksik gördüğü ne varsa, kirmadan söyle yapsan daha şahane olurmus falan desin. Üslup cok yanlış.Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Bence kabalar dobra degılHer şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Canim ne ezdiriyosun ki kendini bu aileye begenmeyebe mutfak orda herkesin 2 eli 2 ayagi bir beyni var. Onlar yapsin madem kendini zorunlu hissedip stresle gecirme gunlerini. Esin guzel yapiyomus o yapsin sende bulasigi temizlersin.Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Yemek yapmayı bilmiyorsanız öğrenmeniz gerekiyor,bu eşiniz veya ailesi için değil sizin için gerekli bir durum. Belediyelerin yemek ve tatlı kursları var oralara yazılın tüyo kapın. Öyle soğanı salça ile kavurmakla bitmiyor demek ki iş.Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Aileisni cok görmüyorum sorun değilde eşim memnuniyetsiz bir adam
Haklısınız teşekkür ederim ♡Memnuniyetsiz birini ne yaparsanız yapın zaten hoşnut edemezsiniz..yemek, deneyim kazandıkça güzelleşiyor..eşinize beğenmese bile başkalarının yanında bunu dile getirmesinin kırıcı olduğundan bahsedin..çenesini tutar diye tahmin ediyorum.canınızı sıkmayın kimse aşçı doğmadı..Sevgiler.
Bütün baharatlar sever eşim ama artık az yapmayı de icem bakalım olur inşallah TeşekkürlerYemek içten gelerek ve emek vererek yapınca güzel olur
Sizi gerdikçe güzel olmaz
Bir de damak zevki var o yıllar içinde oluşuyor
İlk yıllar annelerinin yemeğini ararken sonraki yıllar onu yiyemiyorlar
Önerim sulu yemeklere az su kat önce kavrulacağı kavur az su ike pişir suyu çok azalırsa kaynar su koy
Yani bir litre suyu tencereye atıp içine çorbalık atma önce çorba malzemelerini ve bir bardak suyu koy o kaynadıkça azaldıkça kaynar su ekle ve tadına da bak arada
Mesela tuzu boca etme biraz koy biraz pişince bak azsa yine az ekle vs cs
Baharat vs de tek tek dene adam ne sever
Eşim dışarda vs de çok yemek yer ama kimyona çok zor alıştı bu ağır kokuyor der oğlum ise bunun neden kimyonu yok der zira o hep benim yemeğim ile büyüdü
Az az yap bir de bir kazan yemek yaparsan lezzetli olmaz iki kişiye iki kepçe çorba yeter o tarifler vs çok olur
İfşa olurum diye korktum Hpsi icin ceza aldım :)Neden bütün konularınızı sildiniz acaba
madem en başından yazmayın bu nedir Yani boşuna mı yasak konu silmekİfşa olurum diye korktum Hpsi icin ceza aldım :)
Zehir hafiye maşallahNeden bütün konularınızı sildiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?