- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Hatayla sanırım yemeklerimiz benziyor biraz :) biberli ekmek,sıkma,saç böreği vs bilirsin sanırım.Biz güneydoğuluyuz ama 60 yıl önce göç etmişiz ama mutfağımız aynı.. yemekler acılı ekşili salçalı ve etli olur.. eşimin ailesi de hataylı..bende ne beğensem öğrenir dener yaparım.. valla her yöreden yemek yapıyorum ben hangisini beğenirsem..
Hahaha super :)Ben de çok dobrayım, zıkkım yiyin deseydin keşke.
Tövbe tövbe..
Çok nezaketsizler.
Aynen cnm bilirim :)) bu ara unuttum ama diyetteyim :))Hatayla sanırım yemeklerimiz benziyor biraz :) biberli ekmek,sıkma,saç böreği vs bilirsin sanırım.
Tarcın uzum yazmadım zaten onlar zeytinyaglı sarma dolmaya konurBizim memlekttede dolmanın sarmanın içi kavrulmaz aynen bol salçalı,domatesli yeşillikli olur sizin yazdığınız gibi tarçın,üzüm fıstık konulmaz.
Zeytinyağlıyada koymuyoruz biz yine aynı salçalı vs yapılıyor bizde oda.Tarcın uzum yazmadım zaten onlar zeytinyaglı sarma dolmaya konur
Abimin esi de oyle. Beceremiyor. Makarnayi yagsiz tuzsuz lapa gibi koymustu onumuze. Yenecek gibi degildi. Beceriklilik meselesi bu. Ozaman esin yapacak begenmiorsa.Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Tavuk parçalarını yani kelebekleri yoğurt suyu zeytinyağı soğan tuz karabiber içinde beklet canım 1saat yeterli olur. Sonra sosunu suzdur.Evet bence bende el lezzeti yok yoksa nettekş tariflere uyuyorum bire bir mesele etde kekik kullanıyorum .salatada sumak kullanıyorum sogan salca kavuruyorum ama dediğiniz gibi cok küçük yapmıyorum yarın fırında bir seyler yapacaktım fırında kelebek
e kendisi güzel yapıyorsa o yapsın? Yemeği siz mi yapmak zorundasınız?Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
Yeni evliyaen anlayış göstermek zorunda bence. Ayrıca akrabalarının yaptığı da ayıp! Hiç sevmem böyle şeyi.benim eşimde arada yapıyor üstelik annesi hiç güzel yemek yapamadığı halde :)Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?