Yemek beğenmeyen eş kişisi

Bazı yemek siteleri var tarifleri oylanmış uygulayanların yorumları vs var. O tarz sitelerden bi de bazı aşçılar var onların tariflerinden basitçe başlayabilirsin veya KK da yemek bölümü var tarifleri uygulayanlar vs yapamadığında tarifi veren kişye sor mesela. Tarifin iyiyse yemek aynen çıkar. Bu şekilde yap 1 sene sonra aşçısın diyeyim.

Hatayla sanırım yemeklerimiz benziyor biraz :) biberli ekmek,sıkma,saç böreği vs bilirsin sanırım.

Cok iyi yapsanda elestirecek adam elestirir gene...ben guzel yaparim genelde havam iyiyse ozellikle.. ama esim bazen not verir.. yok not kirar:) ki ben sabah sade ole recel zeytin peynirle gecistirmembile.. illa sicak birsey olur sofrada.. menemen kizartma sucuk kizartmasi hamur isi vs. bende derim madem o kdr iyi beceriosun bi gun yemegide sen yapta yiyelim :) hic sesi cikmaz..

Kardesim masallah.. gorumcen var kaynin var .. var mi bilmiyorum ama birde elti ayyy sacmis allah dertleri

Abimin esi de oyle. Beceremiyor. Makarnayi yagsiz tuzsuz lapa gibi koymustu onumuze. Yenecek gibi degildi. Beceriklilik meselesi bu. Ozaman esin yapacak begenmiorsa.

Şu an kocama şükrettim. Tost bile yapsam eline sağlık der.
Valla beğenmiyorsa gitsin anasının evinde yesin. Böyle şeyler biraz görgü işidir,o görgüyü almamışsa siz kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız.

Kendi pişirsin yesin diyen kaç kişi?

Anasının evinde yediklerini merak edenler? Görelim elleri.

Yemezse kazak gibi balkondan silkerim diyenler?

Zıkkımın kökünden girip, peşinden çıkanlar?

Show devam etsin öyleyse :)

Üstün kadınların morali asla bozulmaz yemekleri beğenilmeyip, eleştirildiğinde
Ya da
O an
Bağımsız yemek pişirme bildirgesi imzalarlar
Sonrasında yemekler ayrı pişirilir

Ya da naş yavrum diye ana evine gönderilir, karnını doyur gel diye

Aynen öyle, aynen öyleee

Tavuk parçalarını yani kelebekleri yoğurt suyu zeytinyağı soğan tuz karabiber içinde beklet canım 1saat yeterli olur. Sonra sosunu suzdur.

Patates leri kekik kırmızı biber tuz sıvı yağ ile karıştır. Isıtılmış fırına bı tarafa patatesleri diğer tarafa kelebekleri koy.
Fırın tepsisi de önemli / fırının kendi tepsisini kullan yaglarsin zaten dibini. Biraz piştikten sonra kelebekleri alt üst çevir canim

Niye bazı insanlar ısrarla dobralıkla patavatsızlığı ayırt edemiyor anlamış değilim!!!

e kendisi güzel yapıyorsa o yapsın? Yemeği siz mi yapmak zorundasınız?

Yeni evliyaen anlayış göstermek zorunda bence. Ayrıca akrabalarının yaptığı da ayıp! Hiç sevmem böyle şeyi.benim eşimde arada yapıyor üstelik annesi hiç güzel yemek yapamadığı halde :)

Mesela salataya sumak demişsin ama sumak her salataya yakismaz.
Domates salata soğan içeren çoban salatalarda güzel olur sumak.

Yarın akşam fırın kelebek yanına havuç salatası yap.

Havuç rendele, ince doğranmış sogan, maydanoz, dereotu bol limon sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…