Yemek beğenmeyen eş kişisi

Maalesef erkekler nasıl alıştı ise öyle devam etsin istiyor. Biz de yakın ama ayrı illerdeniz eşim yeniliğe pek açık değil ama idare etmeye çalışıyorz.
Aslında sadece onun sevdiği yemeklerde olmamalı orta yolu bulunmalı

Teşekkür ederim canım sonucu yazıcam

Terbiyesizlik başka.. dobra olmak başka. .

o kadar da dobralik olmaz eşim de ilk başlarda boyleydi

Yemegi isteyerek yapmadiginiz zaman bu cok cabuk anlasiliyor bazi kisiler tarafindan mesela ornek ben... bir yemegi birinin sevgisini katmadan yaptigi i hemen anlarim :) esimde oyle cevremce ve esimce guzel yemek yaparim ama bazi zamanlar yapasim gelmiyor ve esim hemen bu yemege sevgini katmamişşin der...

Yemek bana gore yapilmasi icin zorunlu gorev olarak yapilmaz severek isteyerek yapmak gerekir. Nasil yaptiginizi tabiki bilemem :)

Genelde yemek programlari izliyorum resmen askla yapiyorlar yemegi izleyin tavsiyemdir :)

Hiç birimiz annemizin karnında öğrenmedikki canım üzülme.ilk başlarda kimse mükemmel yemekler yapamıyor.zamanla kavrarsın iyice pes etme

Eşimde öyle diyor cocuk muamelesi yap yemeğe ilgilen diyor ama hergün ne pişirsem diye düşümdüğüm icin pek istekli olamıyorum :)

İki buçuk yıllık evliyim, benim eşimde ilk zamanlar öyleydi hiç bişeyi begenmezdi acayip üzülürdüm bu konu yuzunden çok kalbimi kırdı benim boşanma aşamasına geldik bi yılda, çok güzel yapıyordum diyemem ama sürekli eleştirilmekte insanın canını sıkıyor emek veriosun sonuçta.. zamanla düzeldi o huyunu düzeltti bnde sanırım yemek yapmayı öğrendim:) şimdi bazen ben begenmiyorum yaptığımı o hayır çok güzel olmuş diyor begenmesede gıkı çıkmıyor:) bide hep annesyle kıyaslardı şimdi artık annesini geçmişim öyle diyor.. seninkide düzelir canım az sabır, uyar güzelce kırıldığını söyle zamanla vazgeçer o huyundan sende zaten zamanla ister istemez geliştirirsin

Eşiniz düzelimce sizin yemeklerde düzeldi demek tamamen morale bağlı sevimdim senin adına .eşim annemin yanında bir kaç ay kalalım yemek öğren dedi sırf yemek icin kv ile kalcakmısım olduuuu bir bagırdım ne diyorsun sen diye daha diyemiyor beraber kalalım diye :):)

Esinin ve ailesinin nezaket gereği davranişlarını hoş bulmadım. Ama eşinin yemek yaparken telefonla oynama demesi yemek yaparken biraz özensiz dyapıyormussun gibime geldi.

Zamanla olur bir de damak zevki öenmli
Benim yemegimi çevremdekiler çok begenir ama farklı memleketten olan enişte bey yemez biz salçalı yaparız onlar pul biberli bizim yemeklerimiz daha agırdır iiçli köfte tarzında mantı tarzında onlar tavuk kızartma tarzı yerler
Ya da senin bebegndiğin bir yemegi başkası begenmeyebilir gibi ama tamamen katılıyorum nezaket meselesidir.
Ben de bir gün şehriye çorbası yaptım sebzeli başka yemeklerde vardı beklediği için koyulastı geç oldu ana yemek görümcemin eşi elinin tersiyle yitti çok zoruma gitmişti tamam begenmesen de bu kadar belli etmeyin.
Sizinki de o hesap
Takmayın herkez yemek konusunda aşçı olmak zorunda değil ben de bugun soslu kızartma yaptım mesela her gün ne yemek bulacagım diye kendimi paralıyorum.

Esinin ve ailesinin nezaket gereği davranişlarını hoş bulmadım. Ama eşinin yemek yaparken telefonla oynama demesi yemek yaparken biraz özensiz dyapıyormussun gibime geldi.
Yemek pişene kadar başında beklememi kontrol etmemi istiyor bütün günüm mutfakta geçiyor zaten

Ayy o enişte ne öyle ya afedersin odun ya cok düşüncesix bazı erkekler malesef..liste yapmaya karar verdim ben ya artık bakıp secicem ordan :)

İnanmıyorum onu benimkide söyledi cinnet geçirdim resmen.. çok şükür düzeldi sizinkide düzelir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…