- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.506
- 598
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Annesine söyle sevdiği, yemekleri yapsın deepfreez e stokla, böylece yemek derdindende kurtulmuş olursuneski konularımı bilenler bilir eşimle ilgili olan sorunları. daha onbeş dakka evvel olan bir olaydan çıakamadım ben mi suçluyum haksız mıyım yoksa haklı mıyım? bana nolur bir akıl verin.......işten daha yeni gelmişti. kızım bu aralar biraz mızmız bakıcımız yemek yapmaya fırsat bulamadım dedi. bende çok güzel bir tarif öğrenmiştim onu yapayım madem dedim. benim eşim yemek konusunda çok acayip huyları var. yumurta,tereyağı,süt,yoğurt asla yemez. evde sevmediği yemek varsa çıkar dışarıda yer gelir. bana getirme olayını falan geçtim zaten uzun süre evvel. artık çok yoruldum ona göre yemek düşünme olayından. et yemez,evde annem patılcan seviyor diye karnıyarık yapar çok ağır bu der yemez ama aynı yemeği dışarıda lokantada yer....... ifrit olurum bu duruma. sanki yemeklere zehir koyuyorum. annemden ben hep akdeniz mutfağı tarzını gördüm. evime zeytinyağı arada tereyağ dışında yağ sokmam: asla kızartma pişmez. sadece hamurişini severiz o kadar.
Neyse eşim gelmeden evvel başladım patatesli kek diiye birşey. bana zaten dünden çorba vardı eşimede dolma pişirecektim buzluktan. içeri girdi kaba baktı ve iğrendiği herhalinden belliydi. ben rahatsız oldum yemeyeceksin demi beğenmedin dedim evet çok kötü görünüyor dedi. aslında pişmediği için bulamaç halindeydi. ben sana dolma pişirecem dur diyene kadar o ekmek arası atıştırmaya başladı ve suratı beş karış asıldı. bende tadına bakarsın ya bunun dedim çok güzel dedim. ama dinleyen yok bir anda parladım.zaten ben yemeklere zehir koyuyorum denemeye bile neden tenezzül etmiyorsun diye çıkıştım. oda bana ben senin yemek yapmamana kızmıyorum haber vereydin dışarıda yerdim buna sinir oluyorum dedi. bende evde yemek varken o gidip dışarıda yiyince üzülüp sinirleniyorum. benim yapı meselesi ben sevmediğim birşeyi neden yiyeyim diyor. ben aındasla zorlama derdinde değilim ama en azından denese ölür mü??? ,
aslında bunlar bahane adam benle mutlu olsa beni sevse sofrada zehir olsa oturur ama onun bu egoistçe bencil tavırları bizi bu hale getirdi soframızın bile bereketi kalmadı. bende hatalıyım,fevriyim.........inkar edemem ama çok hırpalandım,çok haksızlığa uğradım ,çok üzüldüm ve üzülüyorum. kızım için yuvamı kurtarmaya ve ttan alıyorum ama karşımda buz gibi bir adam. belki zamanından yapmadı idye,yardım etmedi diye çok kahroluyordum ama en azından o günlerde herşeyin düzeleceğine dair umudum vardı. şimdi ise resmen karanlık bir denizde yolumu kaybettim ve belki eşimin bana tutacağı ışığı görürüm diye umut ediyorum o kadar
Zaten diyorlar suratıma dedi bir arkadaşım kimseye kullandırnadığı kadar doğum izni aldın dediler. Özellikle süt iznim olmasına rağmen bunu kullandırtmayacak bit hocaya verdiler uğraşsın dursun dediler nitekim son iki ayım heba oldu gitti.eski konunuza baktim simdi su konu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-ne-yapmaliyim.890936/page-2
dr hanim biraz agir olcak ama kocaniz tam bir karaktersiz sizin hocaniza yani ustunuze ozel hayatinizi anlatmasi ne demek ustelik hocaniz biraz sert ve sorunlu biriyken ayrica hocanizla cok samimi olmasi bence yanlis hocaniz belki bunu ilerde size karsi silah olarakta kullanabilir ben belki bana kizcaksiniz ama esinizin bunu art niyetli yaptigini dusunuyorum esinizin gunahini almayayim ama belki butun bunlari sizin yukselmenizi engellemek ici yapiyor olabikir AYRICA TEKRAR SOYLUYORUM ESINIZIN HOCANIZLA SAMIMI OLMASI COK YANLIS YARIN BIR GUN YUKSELDINIZ ZAMAN ARKANIZDAN KOCASI HOCA ILE SAMIMIYDI ONDAN YUKSELDI DIYE BILIRLER
Evet sizde haklısınız eşimden sadece onbeş dakka önce işten döndüğüm için hazırlayamadığım için bütün gün tek ayağımın üstünde döndüğüm için evi organize etmeye fırsat bulamayan benim suçlu sorun çıkarmadan yaşayamıyorum haklı adamcağız.Adam eve ac gelmis daha dolma buzlukta, kapta pismemis bulamac, kotu bi sey de dememis soyleseydin disarda yerdim demis. Sen bayagi sorun cikarmayi seviyo gibisin
bence karnini disarda doyurmayi sorun etmiyorsa arada gitsin yesin ya..bosverin.
benim esimde olse disarda yemez ve bu durum beni bazen cok yoruyor.
hergun ise oglen yemegini evden goturuyor,aksam oglen yedigi yemegi istemiyor.
sabah buzdolabindan cikan seyi asla yemez..ici usuyormus
sabah oturup aksama hazirladigim dolmalari isitip yedigini cok bilirim..ya da oglum icin ayirdigim corbayi sabah kahvaltisi olarak yemis olur..
sabahi ayri dusun ogleni ayri dusun aksami ayri dusun bende bazen isyan ediyorum hatta resti cekip 1 hafta yemek yapmadigim oldu..yok adam acliktan olsede disarda karnini doyurmuyorve ac oldugunda menapozlu teyzeler gibi trip atiyor,aglamakli dolasiyor filan
bu da gercekten cok sinir bozucu.
en sonunda tuplu mangallardan aldirdim balkona koyduk,bol bol mangal yapiyor cunku ben artik yemek dusunmekten sinir krizi gecircem bigun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?