yemek derdinden gerçekten bezdim

Bekarken yetişmesinden kaynaklanıyor da olabilir.Annesi yemiyor diye yeni tarifler deneme yerine yediği basit yemeklere devam etmiş,damak tadı gelişmemiş olabilir.

Benim eşimde birçok şeyi yemez.O yüzden gündüz konuştuğumda akşam yiyeceği yemeği sorup öyle yapıyorum.Hatta bi ara yediği yemekleri liste yaptığımıda hatırlıyorum.Ona sorup yaptığım için beğense de beğenmese de eli mahkum yiyor

eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız eşiniz davranıslarını yumuşatmak istiyorsanız.malesf iş kadınlara dusuyor.adam ne tarz yemek sever onları ögrenıp yapablrsınız.eşiniz sizden sevgi beklıyor sanırım ona ilgi guleryuuz gösterın tabıkı bunları yapmak zorunda değilsnız fakat yuvayı dısı kuş yapıyor işte malesf iş çogunlukla kadına dusuyor ypıcak bır sey yok.eger esınızden eve once gelıyorsnız ıstedıgı yemeklerı yapın kapıda onu guleryuzle karsılayın öpun onu sevdıgınızı soyleyın yumusak dılle konusun.problemı yumusak ses tonuyla anlatın hayatım yemek konusunda hassas oldugunu bılıyorum bende dıkkat edıcem ona göre yemek yapmaya tarzında konusn mesela,yapıcı olmaya calısın.yanı bunları yapmak zorunda deglsınız kızablrsnız ama eger evlılıgı mutlu götrmek ıstıyorsnız işin çogunlugu kadına dusuyor işte dunyanın cogu yerınde böyle snırım.bıde bunları deneyın kızmayın tartısmayın surat asmayın kesınlkle.1 aya yakın böyle guler yuzlu sıcak yakın davranın temas halınde olun gözlerının ıcıne bakın göz kontagı onemlı uzun sure bakın sevdıgını söyle eşine.ne bılım aklıma bunlar geldı.bide bu tarz seylerı dene belkı faydası olur .) kendınıze ıyı bakın

eski konunuza baktim simdi su konu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-ne-yapmaliyim.890936/page-2
dr hanim biraz agir olcak ama kocaniz tam bir karaktersiz sizin hocaniza yani ustunuze ozel hayatinizi anlatmasi ne demek ustelik hocaniz biraz sert ve sorunlu biriyken ayrica hocanizla cok samimi olmasi bence yanlis hocaniz belki bunu ilerde size karsi silah olarakta kullanabilir ben belki bana kizcaksiniz ama esinizin bunu art niyetli yaptigini dusunuyorum esinizin gunahini almayayim ama belki butun bunlari sizin yukselmenizi engellemek ici yapiyor olabikir AYRICA TEKRAR SOYLUYORUM ESINIZIN HOCANIZLA SAMIMI OLMASI COK YANLIS YARIN BIR GUN YUKSELDINIZ ZAMAN ARKANIZDAN KOCASI HOCA ILE SAMIMIYDI ONDAN YUKSELDI DIYE BILIRLER

Ben de hiç hoşlanmam yemek yaparken eşimin başımda olmasından, iğrenebilir yani çok normal yemek yaparken ortalık dağılıyor kokular çıkıyor bi sürü çöp oluyor.. Bence hergün o gelmeden hazır pişmiş yemeğin olsun yemezse kendi tercihi kaç yaşında Ada'm sen veremezsin ona yemek alışkanlığı.. Ama seni sevmesiyle ilgisi yoktur, midesi hassastır olabilir alınma hiç

Neyseki hiç böyle yemek seçen görmedim. Babam, eşim, dedem, büyükbabam, amcam, dayım, eniştelerim.... vb. Bizim çocuklarımız seçse belki anlarım seçenek çok bir sürü abur cubur çıktı hamburger şu bu var ev yemeği daha itici gelebilir. Ya da midesinde sorun olsa anlarım. Ama görünüşü iğrenç ne demek. O zaman yemekleri yapan kadınlar hiç yiyemesin. Yuvayı da dişi kuş yapıyo diyorlar ama yuvayı yapacağım kurtaracağım diye uğraşırken dişiliğinden geriye ne kalıyodur bilmem. Ben aslında bir de kendi çıkıp dışarda yemesine ve size getirmemesine takıldım. Allah sabır versin. Yalnız çocuğunuz da dahil kimse size madalya vermeyecek ilerde hatta daha fenası belki " anne niye katlandın" diyecek

Annesine söyle sevdiği, yemekleri yapsın deepfreez e stokla, böylece yemek derdindende kurtulmuş olursun

eşin gıcık bildiğin ya böyle erkek mi olur yemek seçen ne varsa o yenir yokluk görmemiş anlasılan

Simartmayın şunları ya , kendi yapsın yesin o zaman .
Ben de yemek seçerim ama annem ya da başkası bana özel yapmaz yani öyle bir istekte bulunmam .
Sofrada bakarım uygun birşey illaki vardır olmadı suyunu ekmekle yerim sofraya kahvaltılık getiririm vs vs.
Dışarda yiyip gelmek falan aile yapısına uygun değil. Bence asker olduğu için yurtlarda alışmış aileden de pek sevgi görmemiş olabilir . Bence psikolojik tedavi görmeli eşin çok zor biri eski konularına da bakınca.

Adam eve ac gelmis daha dolma buzlukta, kapta pismemis bulamac, kotu bi sey de dememis soyleseydin disarda yerdim demis. Sen bayagi sorun cikarmayi seviyo gibisin

Ayyy çok zor yemek seçen insan. Erkek kardeşim seçer ve annem nolacak bu çocuğun hali diye dertlenir devamlı.
Kvalideniz yakınsa onda yensin yemekler :) Annesi onun hakkından gelir :)

Bekarken nasıl yapıyormuş? Annesinin yemeklerini de mi yemiyormuş? Yemek seçmeyi ben şımarıklık olarak görüyorum. Benim de sevmediğim yemekler var ama yapıldıysa istemeyerek de olsa yerim onu..

Dünyayı kendi karnının etrafında dönüyor zanneden beyinsizlere gerçekten tahammül edemiyorum. Yapılan yemeğin eleştirilmesine, burun kıvırılmasına hiç dayanamıyorum. Yani diyorum ki tuz yerine şeker konmadıysa, olmadık baharatlar karıştırılmadıysa, dişi kıracak derecede çiğ kalmadıysa bir yemek ne kadar kötü olabilir ki? Ha daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap, ya da kadının daha iyisini yapmasını istiyorsan buna teşvik et insan gibi. Bana göre en kabiliyetsiz insan dahi aynı yemeği üçüncü beşinci denemeden sonra mükemmele yakın iyi yapar/yapabilir. Beddua etmeyi sevmem ama nimete ve verilen emeğe nankörlük yapanların hayatlarında en az bir kere açlıkla sınanmalarını diliyorum; öyle akşama ziyafet çekeceğini bile bile oruç tutmak değil kastım. Bir lokma kuru ekmeğin ne büyük nimet olduğunun dank etmesi... Terbiyesiz...

zıkkımın kökünü ye ne güzel bi sözmüş, bu söze uygun davranıyo. nimete iğrenç denirmi, millet açlıktN ölürken bu burun kıvırıyo.
sen hala niye ona yemek yapmaya uğraşıyosun ne hali varsa görsün

Bunlatıb
Zaten diyorlar suratıma dedi bir arkadaşım kimseye kullandırnadığı kadar doğum izni aldın dediler. Özellikle süt iznim olmasına rağmen bunu kullandırtmayacak bit hocaya verdiler uğraşsın dursun dediler nitekim son iki ayım heba oldu gitti.
Çok kıymetlidir amirim onun gözünde yükselme işimi sabote edecek kadar alçak birisi değildir buna eminim eğer yaptıysa böyle bir boşboğazlık tamamen bana olan sinirindendir.yoksa ben hiçbir zaman ben Doktorum diye ona böbürlenmedim.sadece bir iki kere neden beni hiç övmüyorsun benle gurur duymuyorsun diye sitem etmişimdir. Ben heryerde ondan gurur ur la bahsederim bir asker eşi olmak onurdur benim için ama hepside böyle değil işte. Bilmiyorum gerçekten bilmiyorum çok yorgun ve mutsuzum boşanma fikri artık kafama o kadar yerleştiki yuvam nasıl kurtulur bilmiyorum bilsemde bişey yapmak içimden gelmiyor

Sofra demek bütünlük demek.. Sohbet demek.. Günün yorgunluğunu stresini atmak demek.. Paylaşmak demek. Ben ne demek istediğinizi öyle güzel anladım ki.. İnşallah zamanla eşiniz düzelir. Bu kavramı niyeti anlamaya çalışır.

Adam eve ac gelmis daha dolma buzlukta, kapta pismemis bulamac, kotu bi sey de dememis soyleseydin disarda yerdim demis. Sen bayagi sorun cikarmayi seviyo gibisin
Evet sizde haklısınız eşimden sadece onbeş dakka önce işten döndüğüm için hazırlayamadığım için bütün gün tek ayağımın üstünde döndüğüm için evi organize etmeye fırsat bulamayan benim suçlu sorun çıkarmadan yaşayamıyorum haklı adamcağız.

Hakikaten Allah sabır versin.

Ben şunu merak ettim neden onu doyurmak için bu inaan üstü çaban? O doysun o beğensin o mutlu olsun. ...yarattığın canavarın farkında misin?
yapma çabalama kıymet bilmeyi öğrenene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…