yemek derdinden gerçekten bezdim

Ben şunu merak ettim neden onu doyurmak için bu inaan üstü çaban? O doysun o beğensin o mutlu olsun. ...yarattığın canavarın farkında misin?
yapma çabalama kıymet bilmeyi öğrenene kadar
Onu da yaptım kendi istediğim yemeği yaptım bakıcıma yaptırdım onun yaptığı ise çıkabiliyorsa dışarıda yedi yoksa evde domates peynir yedi ama benim karşımda surat beş karış birde ev kredisi onda maaşından pek kalmıyor Dışarıda yemek masraflı geliyor oda ayrı bir sorun.

Birde bende ayrı yemek yemesi çok dokunuyor ya diyorum sorun para ise ben ısmarlarım ama mesela pazar günü kar kış kıyamet om gündür evden çıkışta dışarı falanda gidemedik birde tüm tatil evde oturma canıma tak etti bebe küçük çıkamıyorum ev işleri çok yoğun bunaldım. O gün göreve gitti öğlen geç geldi ben öğlrni ayak üstü geliştirdim o dışarıda Afiyetle tek başına yemiş ama bize yok yav kalsın getireceği yemek ama sor en azından sorar insan aç mı karım tok mı

Size ne istediğini söylemiş. Nekadar güzel aslında, neden bunu goremiyorsunuz?sizden sevgi istiyor bunu dile getiriyor.sevgiyi başka yerde aramıyor, siz vermeyince.acikca söylüyor. Hiçbir şeyi umursamayin. Ondan bir ışık gorebilsem demissiniz Hayır ondan beklemeyecekiniz. O ışığı siz göstereceksiniz. Onun sizi sevmesini beklemeden siz onu gerçekten seveceksiniz.cocugunuzu sever gibi yani karşılıksız. Gözünün içine bakarak konuşun onunla sakince. Yavaş hareket edin .zaman ayırın ona.sevginizi gösterin. Doyurun sevgiye. Hepsi düzelir. Tecrübeyle sabittir

Doğrudur haklsınız dediklerinizde ama ne için devamlı bana sevgi göstermedin, devamlı bana onu yapmadın,beni kağıda karşılamadın,bana şurda sarılmadın benim için istifa etmedin,benim için iki saat ayakta yol gidip gelmedin..........yeter daaaa Rabbena hep bana.....

Mrb diğer konularınıda biliyorum sizin en baştaki sorununuz iletişimsizlik bence sanki bunu aşsanız diğerlerinide halledebilirsiniz
İkinizin işide çok stresli evdeki durumda böyle giderse toparlayamazsınız
Hiç oturup birbirinizi dinlemeyi denediniz mi?
Birbirinizden beklentileriniz neler?rahatsız olduğunuz şeyler?
Karşılıklı adımlarla çözülebilecek sanki
Umarım düşündüğüm gibidir halledebilirsiniz

Zaten Darmaduman olduk Allah kızımızın yüzüne baksın çok üzülüyorum

O zaman tercih sizin huzursuz mutsuz yaşamaya razi olacaksınız. Ya da biraz cabayla huzur mutluluk. Şöyle dusunseniz o sizi cok onemsiyor sizden ilgi bekliyor .güzel bir şey aslında .Erkekler herzaman biraz çocuktur bunu unutmayın tercih sizin

Zaten Darmaduman olduk Allah kızımızın yüzüne baksın çok üzülüyorum
Aslında onun için yazdım yani elbette mutsuz evliliktense ayrılınması taraftarıyım ama sanki sizin evliliğinizin temel sorunu iletişimsizlik ve beraber halledebilirsiniz gibi geliyor
Henüz vazgeçmeyin lütfen

Bunu dert etme tamam insana bi noktadan sonra dokunuo benim eşimde binbir hevesle beğenicek mi acaba die özenerek yaptığım şeyleri çatalının ucuyla yer gerisi kalır bi acayip yani benimde moralim bozulurdu mutfağa hevesim kaçardı evlenmeden önce mutfakta türlü türlü şeyler yapardım mesela mutfağımda her zaman fanusta kek bulunurdu ama evlendim kek hak getire adam akıllı yemel bile anca yani çünkü iştahla yiyen bir adam yok napak :) bende fırsata çeviriyorum artık mutfakta harcadığım zamanı kendime vakit ayırıyorum

yemek seçen erkek çok zor
benim eşim de yemek seçer ama beğenmediyse dışarı çıkıp yemez yada ısmarlamaz yer gibi yapar ya da çayın yanında tost yer ben de bazen çok sinir oluyorum daha önce tatmadığı bir şeyi asla denemez içinde bildiği şeyler olsa bile

Bence üzülmeyin o sizi seviyor ama sanırım fazla gururlu ya da eskide yaşadığınız bir takım şeylerden dolayı yanaşmıyor şikayet ettiği seyler hep sizin ilginizle alakalı sizin ilginizi istiyor şımartılmak istiyor kapıda karşılanmak değer görmek ya da ne biliyim siz daha iyi hissedersiniz bence bu kadar üzülmeyin Nasıl çocuğunuza sabrediyorsanız onada edin karşılıksız bir süre sevin onu bir hafta mesela taş mıyım neden ben yıpranıyorum diyeceksiniz haklısınız ama değmez mi hiçbir sey için değilse kızınız için.. Emek istiyor bazı seyler bence denemeye değer..

Haksızsın bence. Benim eşimde çok yemek seçer. Yemeğin içinde parça et yemez illa kıyma olacak. Ispanak patlıcan yer. Eti et olarak ayrı yer. Sebze yemez vs. E ben şimdi bu adamın huyunu biliyoken niye yemeyeceği seyi yapıyım ki? Sonra da bi lokma alsa ölür sanki tribine niye giriyim?
1.hatan bu. 2.si de adam işten gelmiş yemek hala hazır değil bulamaç halde diyosun. Adam aç zaten. Senin pişirmeni mi beklicek. Orda ekmek arası yapar yer. Haklı..

yemek konusunda herkes bir değil.
kimi amaç karnı doysun neolduğu önemli değil, kimi de hergün taze ve güzel yemek ister.

ben asla ısıtılmış yemek yemem görüntüsü güzel olacak. yumurta balık asla işim olmaz elimde yanık olsa hastada olsam hergün taze taze yaparım.

ama bazı insan akşam yemeği diye kırar 2 yumurta oturur yer.

zeytinyağı sevmiyo olabilir ayçiçek alın mısır alın bide öyle deneyin.

zehir değil zeytinyağı olabilir ğroblem

Biliyorum ama iki gün yapsam üçüncü gün benden habersiz veya tasvip etmediğim birşeyi yapınca çıldırıyorum. Daha biz başta hata verdik cinselliğimiz neredeyse yok gibi başlarda ben yanıma yaklaştırmazfım ama toparlamak adına ben bile yanaşsam geri çevriliyorym bu da Üzüyor beni. Ben bilmşyorum bu iş nolacak.

Eeee işten geç gelmiş yemek yapamayan kadını napacaz onu da deyiver

Sevmediğim, kokusundan, görünümünden kötü olduğum yemeği ben de asla yiyemem. Bin yıldır bezelye yiyorumdur mesela bir kere kötüsüne gelip tiksinirim kalır öyle.. Et, balık, deniz ürünü, yumurta, tereyağı, fındık, çay, karabiber, lahana, mantar ilk aklıma gelen yiyemediğim şeyler. Annem pişiriyor, onu sevmiyor muyum tabii ki seviyorum. Ama kendime göre bir şey hazırlıyorum, o gün sadece çorba içiyorum, pilav yiyorum.. Eşinizin tutumu çok yanlış, benim gibi insanlar da çok zor.
Muhtemelen öfke kontrolü sorunu olan bir insan, istediği gibi olmamışsa sinirleniyor. Yoksa bunu alttan almak zor değil. Dolmayı alsa masaya otursa veya düzgün üslupla söylese siz de sorun etmezsiniz. Eşiniz değişmezse takmamayı öğrenin..

Aslında eşine azcık hak verdım
Çünkü bende böyleyım mesela tavuk yparken eger derisini görürsem yiyemıyorum
Et yerken içinden yağ çıkarsa yıyemıyorum Gibi Gibi .
Tabii kimseyı ıncıtmem. Yemeklerı kendım yaptığım içnde çok dıkkat ederım. Misafirlikte böyle bırsey başıma gelirsede çaktırmadan ekmek falan yerım doyurum karnımı :))

benım esımde yemek secer o evdeyken onun yıyecegı seylerı yaparım, tadı kotu bıle olsa yer elıne saglık der kalkar sofradan, aslında yemekle de arası yoktur pek daha cok aperatıf takılmayı sever bazen çok aç değilse falan o kendıne sandvic yapar ben kalan yemek varsa yerım yada kahvaltı turu yaparız ama asla ben bu yemegı sevmıyorum deyıp dısarda yemek yemez..
sevmedıgı yemeklerı ben o yokken yaparım, o evdeyken sevmedıgı bırsey yapıldıysa da o kendıne bırseyler hazırlar, ben ve evde olan dıger kısıler yer o yemeklerı..
sızın esınızın yaptıgı sıze saygısızlık bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…