- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Onu da yaptım kendi istediğim yemeği yaptım bakıcıma yaptırdım onun yaptığı ise çıkabiliyorsa dışarıda yedi yoksa evde domates peynir yedi ama benim karşımda surat beş karış birde ev kredisi onda maaşından pek kalmıyor Dışarıda yemek masraflı geliyor oda ayrı bir sorun.Ben şunu merak ettim neden onu doyurmak için bu inaan üstü çaban? O doysun o beğensin o mutlu olsun. ...yarattığın canavarın farkında misin?
yapma çabalama kıymet bilmeyi öğrenene kadar
Size ne istediğini söylemiş. Nekadar güzel aslında, neden bunu goremiyorsunuz?sizden sevgi istiyor bunu dile getiriyor.sevgiyi başka yerde aramıyor, siz vermeyince.acikca söylüyor. Hiçbir şeyi umursamayin. Ondan bir ışık gorebilsem demissiniz Hayır ondan beklemeyecekiniz. O ışığı siz göstereceksiniz. Onun sizi sevmesini beklemeden siz onu gerçekten seveceksiniz.cocugunuzu sever gibi yani karşılıksız. Gözünün içine bakarak konuşun onunla sakince. Yavaş hareket edin .zaman ayırın ona.sevginizi gösterin. Doyurun sevgiye. Hepsi düzelir. Tecrübeyle sabittirGerçekten bezdim hergün huzursuzluk gırla gidiyor, ben bu olayın üstüne sessizce içeride ağlamaya başladım o ise umurunda değil dün gece nöbetçiydi şimdi koltukta sızdı evliliğimizin sorunlarında bile ven tek başımayım o bana güven ve sıcaklık vermiyor bahaneside benim Ona sevgi göstermememmiş
Doğrudur haklsınız dediklerinizde ama ne için devamlı bana sevgi göstermedin, devamlı bana onu yapmadın,beni kağıda karşılamadın,bana şurda sarılmadın benim için istifa etmedin,benim için iki saat ayakta yol gidip gelmedin..........yeter daaaa Rabbena hep bana.....Size ne istediğini söylemiş. Nekadar güzel aslında, neden bunu goremiyorsunuz?sizden sevgi istiyor bunu dile getiriyor.sevgiyi başka yerde aramıyor, siz vermeyince.acikca söylüyor. Hiçbir şeyi umursamayin. Ondan bir ışık gorebilsem demissiniz Hayır ondan beklemeyecekiniz. O ışığı siz göstereceksiniz. Onun sizi sevmesini beklemeden siz onu gerçekten seveceksiniz.cocugunuzu sever gibi yani karşılıksız. Gözünün içine bakarak konuşun onunla sakince. Yavaş hareket edin .zaman ayırın ona.sevginizi gösterin. Doyurun sevgiye. Hepsi düzelir. Tecrübeyle sabittir
Mrb diğer konularınıda biliyorum sizin en baştaki sorununuz iletişimsizlik bence sanki bunu aşsanız diğerlerinide halledebilirsinizBirde bende ayrı yemek yemesi çok dokunuyor ya diyorum sorun para ise ben ısmarlarım ama mesela pazar günü kar kış kıyamet om gündür evden çıkışta dışarı falanda gidemedik birde tüm tatil evde oturma canıma tak etti bebe küçük çıkamıyorum ev işleri çok yoğun bunaldım. O gün göreve gitti öğlen geç geldi ben öğlrni ayak üstü geliştirdim o dışarıda Afiyetle tek başına yemiş ama bize yok yav kalsın getireceği yemek ama sor en azından sorar insan aç mı karım tok mı
Zaten Darmaduman olduk Allah kızımızın yüzüne baksın çok üzülüyorumMrb diğer konularınıda biliyorum sizin en baştaki sorununuz iletişimsizlik bence sanki bunu aşsanız diğerlerinide halledebilirsiniz
İkinizin işide çok stresli evdeki durumda böyle giderse toparlayamazsınız
Hiç oturup birbirinizi dinlemeyi denediniz mi?
Birbirinizden beklentileriniz neler?rahatsız olduğunuz şeyler?
Karşılıklı adımlarla çözülebilecek sanki
Umarım düşündüğüm gibidir halledebilirsiniz
Aslında onun için yazdım yani elbette mutsuz evliliktense ayrılınması taraftarıyım ama sanki sizin evliliğinizin temel sorunu iletişimsizlik ve beraber halledebilirsiniz gibi geliyorZaten Darmaduman olduk Allah kızımızın yüzüne baksın çok üzülüyorum
Biliyorum ama iki gün yapsam üçüncü gün benden habersiz veya tasvip etmediğim birşeyi yapınca çıldırıyorum. Daha biz başta hata verdik cinselliğimiz neredeyse yok gibi başlarda ben yanıma yaklaştırmazfım ama toparlamak adına ben bile yanaşsam geri çevriliyorym bu da Üzüyor beni. Ben bilmşyorum bu iş nolacak.Bence üzülmeyin o sizi seviyor ama sanırım fazla gururlu ya da eskide yaşadığınız bir takım şeylerden dolayı yanaşmıyor şikayet ettiği seyler hep sizin ilginizle alakalı sizin ilginizi istiyor şımartılmak istiyor kapıda karşılanmak değer görmek ya da ne biliyim siz daha iyi hissedersiniz bence bu kadar üzülmeyin Nasıl çocuğunuza sabrediyorsanız onada edin karşılıksız bir süre sevin onu bir hafta mesela taş mıyım neden ben yıpranıyorum diyeceksiniz haklısınız ama değmez mi hiçbir sey için değilse kızınız için.. Emek istiyor bazı seyler bence denemeye değer..
Haksızsın bence. Benim eşimde çok yemek seçer. Yemeğin içinde parça et yemez illa kıyma olacak. Ispanak patlıcan yer. Eti et olarak ayrı yer. Sebze yemez vs. E ben şimdi bu adamın huyunu biliyoken niye yemeyeceği seyi yapıyım ki? Sonra da bi lokma alsa ölür sanki tribine niye giriyim?
1.hatan bu. 2.si de adam işten gelmiş yemek hala hazır değil bulamaç halde diyosun. Adam aç zaten. Senin pişirmeni mi beklicek. Orda ekmek arası yapar yer. Haklı..
benım esımde yemek secer o evdeyken onun yıyecegı seylerı yaparım, tadı kotu bıle olsa yer elıne saglık der kalkar sofradan, aslında yemekle de arası yoktur pek daha cok aperatıf takılmayı sever bazen çok aç değilse falan o kendıne sandvic yapar ben kalan yemek varsa yerım yada kahvaltı turu yaparız ama asla ben bu yemegı sevmıyorum deyıp dısarda yemek yemez..eski konularımı bilenler bilir eşimle ilgili olan sorunları. daha onbeş dakka evvel olan bir olaydan çıakamadım ben mi suçluyum haksız mıyım yoksa haklı mıyım? bana nolur bir akıl verin.......işten daha yeni gelmişti. kızım bu aralar biraz mızmız bakıcımız yemek yapmaya fırsat bulamadım dedi. bende çok güzel bir tarif öğrenmiştim onu yapayım madem dedim. benim eşim yemek konusunda çok acayip huyları var. yumurta,tereyağı,süt,yoğurt asla yemez. evde sevmediği yemek varsa çıkar dışarıda yer gelir. bana getirme olayını falan geçtim zaten uzun süre evvel. artık çok yoruldum ona göre yemek düşünme olayından. et yemez,evde annem patılcan seviyor diye karnıyarık yapar çok ağır bu der yemez ama aynı yemeği dışarıda lokantada yer....... ifrit olurum bu duruma. sanki yemeklere zehir koyuyorum. annemden ben hep akdeniz mutfağı tarzını gördüm. evime zeytinyağı arada tereyağ dışında yağ sokmam: asla kızartma pişmez. sadece hamurişini severiz o kadar.
Neyse eşim gelmeden evvel başladım patatesli kek diiye birşey. bana zaten dünden çorba vardı eşimede dolma pişirecektim buzluktan. içeri girdi kaba baktı ve iğrendiği herhalinden belliydi. ben rahatsız oldum yemeyeceksin demi beğenmedin dedim evet çok kötü görünüyor dedi. aslında pişmediği için bulamaç halindeydi. ben sana dolma pişirecem dur diyene kadar o ekmek arası atıştırmaya başladı ve suratı beş karış asıldı. bende tadına bakarsın ya bunun dedim çok güzel dedim. ama dinleyen yok bir anda parladım.zaten ben yemeklere zehir koyuyorum denemeye bile neden tenezzül etmiyorsun diye çıkıştım. oda bana ben senin yemek yapmamana kızmıyorum haber vereydin dışarıda yerdim buna sinir oluyorum dedi. bende evde yemek varken o gidip dışarıda yiyince üzülüp sinirleniyorum. benim yapı meselesi ben sevmediğim birşeyi neden yiyeyim diyor. ben aındasla zorlama derdinde değilim ama en azından denese ölür mü??? ,
aslında bunlar bahane adam benle mutlu olsa beni sevse sofrada zehir olsa oturur ama onun bu egoistçe bencil tavırları bizi bu hale getirdi soframızın bile bereketi kalmadı. bende hatalıyım,fevriyim.........inkar edemem ama çok hırpalandım,çok haksızlığa uğradım ,çok üzüldüm ve üzülüyorum. kızım için yuvamı kurtarmaya ve ttan alıyorum ama karşımda buz gibi bir adam. belki zamanından yapmadı idye,yardım etmedi diye çok kahroluyordum ama en azından o günlerde herşeyin düzeleceğine dair umudum vardı. şimdi ise resmen karanlık bir denizde yolumu kaybettim ve belki eşimin bana tutacağı ışığı görürüm diye umut ediyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?