- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
Gerçekten üzüldüm size, bilemediniz tabii burada kocişko konusu riskli; birim zamanda herhangi bir kocişkonun "tehlike" altında olması olasılığı ortalığı karıştırır
Evli ve çalışan bir kadınım; ben de birçok erkek arkadaşımla "baş başa" (bu da ne demekse, hahahah) yemeğe gitmişimdir, yeri gelir ben öderim, yeri gelir onlar öder. Birbirimize kitap da almışızdır, başka hediye de, kahve de. Eşim de bunların heeeepsini (tüm ahlâksızlıkları
) yapabilir ve yapıyor da; hiç takılmam. Sizde bir anormallik yok, bakmayın insanlara.
Öte yandan adam salak herhalde, aptal aptal laflar etmiş. Bir daha onunla yemeğe çıkmayın bence. Evli bir erkek olduğu için değil, salak olduğu için :) Merhaba-merhaba yeterli bir düzey gibi görünüyor bu arkadaş için.
Evli ve çalışan bir kadınım; ben de birçok erkek arkadaşımla "baş başa" (bu da ne demekse, hahahah) yemeğe gitmişimdir, yeri gelir ben öderim, yeri gelir onlar öder. Birbirimize kitap da almışızdır, başka hediye de, kahve de. Eşim de bunların heeeepsini (tüm ahlâksızlıkları
) yapabilir ve yapıyor da; hiç takılmam. Sizde bir anormallik yok, bakmayın insanlara.Öte yandan adam salak herhalde, aptal aptal laflar etmiş. Bir daha onunla yemeğe çıkmayın bence. Evli bir erkek olduğu için değil, salak olduğu için :) Merhaba-merhaba yeterli bir düzey gibi görünüyor bu arkadaş için.