- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
Ben bakıcıya bir şey demiyorum. Mutlaka ihtiyaçtan devam ediyordur çünkü anne herşeyden sorun çıkartıyor izlenimi veriyor.
İnsanin bir hali bir halini tutmayabilir. iyi de olsa özensiz tarafları olabilir. Sonuçta çocuk söz konusu özenli davranmalı yavaş yavaş alıştırmali. Şimdi daha mı iyi oldu durumu? Dünyanın sonu değil tabi ama dikkat edilmeli.çabuk yedirip nereye yetişecek acaba bu dadı? çabuk yedireyip bitsin şu eziyet diyecek bir dadı değilmiş . kendileri aylarca izleyip emin olmuşlar ama en ufak sıkıntı da cani dadıya dönüşmüş farkında mısınız?
Siz 2 aydir bu sekil de yedigini nerden biliyirsun ?2 aydır yemediğini görmedimi ?
Bence kötü niyet var. Çünkü 4 aydır bakıyor çocuğa son 2 aydır da yemek kasıgi kullanıyor. Çocuk da küçük kaşıyan büyük kaşığa geçince yememeye başlıyor. O zaman değişimi fark edip küçük kaşığı dönmeli veya az az yedirmeliydidolu dolu çorba kaşığını ağzına tıkmıyor heralde. ucundan veriyorsa kadın haklı olabilir, düşünememiştir.
Ayy okudum. Bakıcıya sabırlar diliyorum.
ben olsam çocuğun huyu derim .zaten çocuğu da yeni tanıyor.o da bu şekle alışacak diye bekliyordur.ne denirse denilsin rahatsız olan tarafın gözünden anlatılmasına karşın olumsuz hiçbir şey görmüyorum. iyi, tanıdık birini bulmuşlar bunamasınlarİnsanin bir hali bir halini tutmayabilir. iyi de olsa özensiz tarafları olabilir. Sonuçta çocuk söz konusu özenli davranmalı yavaş yavaş alıştırmali. Şimdi daha mı iyi oldu durumu? Dünyanın sonu değil tabi ama dikkat edilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?