Yemek konusunda ciddi yardım lazım :)

Aaa ne cok sevinirim :) bunu soyledigine pisman edebilirim ama bak eminsin di mi :) annem bile ugrasmio off tamam ben yaparım diyio gecio artık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi canııım, yaz sen herbi anlatırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cumartesi basliyorum insallah sinavdan cikar cikmaz o vakitten sonra rahatsiz ederim. Sana burada ulasabilir miyim?

Oluur, burdan yazarsak başkaları da okur faydalanır. Özelden de yazabilirsin istersen. :))

Merhaba canim.tel.den yaziyrm.bazi harflerim yok.idare ediverin gari:)
Sogan icin ben media maRketten hani boyle tutup cekiliveren aletlerden var ya onu kullaniyem cok pratik oluo valla:))
Bu arada cok guzel puf noktalari okudum kizlar harikasiniz:).

İstemekle alakali severek yaparsan tum yemekler guzel olur

İstemekle alakali severek yaparsan tum yemekler guzel olur

Cok olmasa da denemelerimde keyif aldım hep meraklandim daha cok pasta börek oldu ama yemekte stres oluyor insallah dediginiz şekilde olur benimde..

Bende bilmiyorum yemek yapmayı 4 aylık evliyim ama ne istedim yapıyorum internetten bakıyorum falan çokda güzel.oluyo eşim bayilars yiyor hiç sorun yapma evlenince onlar pek sıkıntı olmuyor Allah geçimdillik versin canım bnim his strese sokma kndini bnde yeniyim ama yemek konusunda zorlanmiyorum :)

Hersey yemek gibi olsa canim keske.. bu is yapa yapa olacak elbette.. gozunde buyutmen snlamsiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…