ben ne kadar beğensemde almazdım yaa
yinede siz bilirsiniz
dünya kadar yemek odası takımı var.ben olsam almazdım.hani sürekli değişecek bişide değil
milyarlarca modelden etınınkını mı begendın:))
onlara gitceksınız,sızın evınız..sıze gelceksınız,sızın evınız..
ben olsam asla onunkinden almazdım yooooookkk asla ıı-ıııhh!
Valla ne yalan söyliyim, ben de olsam almazdım. Kadın nezaketen birşey olmaz demiş ama sizin almamanız gerekirdi.
ben kendi çeyizime nevresim pike bile alırken ablamınkiyle aynı olmamaısna özen gösterdim kaldıki eltim yengem vs kimseyle bişeyim aynı olsun istemem birde büyük eşya yani
hadi ya zaten çok geç çoktan siparişler verildi gelecek takım; ama birde şöyle bir durum var kayınbabam eltime ne yaptıysa aynısını yapmak istiyor hani hak geçmesin anlamında hatta o yüzden eltimle fırınımız buzdolabımız çoğu şeyimiz mecburen aynı olacak yinede sağolsunlar tabiki seçimi bana bıraktılar şikayet etmiyorum hatta böyle düşünmelerine hak veriyorum birnei diğerinden fazla yapmayalım diye
sanırım aynı mağazadan almak zorunda kaldınız bu durumda.
.herkesin zamanı farklı ,şartları farklı ,maddi olarak bile değişebiliyor..abartmışlar.ama içine sindiyse güle güle otur demekten başka bişi düşmez
Şöyle ki istesem başka bi yerden başka bi model beğenme şansım vardı kimse zoraki koşmadı ama ben onlar alıyorlar diye yine aynı mağazan almak istedim birde oraya bende o takımdan alacam aynısı olsun diye gitmedim ama gittiğimde bu takımın koltuk takımını beğendim hatta nişanlım beğendi çünkü şuan piyasadaki modeller hiç hoşuma gitmiyor bu takımda koltuk takımının yemek odasıydı dikkatlice baktiğimda ayy eltimin modeli dedim bir art niyet yoktu
yinede yorum için teşekkürler
ben hayatta almazdım..
ama eltim sendekini beğendim aynısından alayım mı dersede al derdim benim için sıkıntı olmaz başkasının alması ama ben asla almazdım..
rabbim hayırlı uğurlu etsin.ağzınzın tadını bozmasın.
Bence Firmayla Görüş İptal Et Değiştir Başka Modelle İleride Sıkıntısını Çok Yaşarsın Bu Mevzunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?