Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşlar..bu mobilyalara göre nasıl perde yaptırmalıyım sizce oda biraz sıkışık olcak yere kadar tül yaptırmak istiyorum salonda tek pencere var ne dersiniz?Eki Görüntüle 196632
Cam önünde kanepe olunca yere kadar perde/tül pek kendini göstermiyor bana kalırsa. Sizinki gibi bir salonum varken uzun tül ve perdem vardı bana pek kullanışlı gelmemişti.
Belki zaten denemişinizdir ama, masayı cam tarafına alıp koltuklar daha enli olan kısma konursa nasıl oluyor? O zaman uzun tül daha iyi olabilir sanki.
aslında o kadar çok denedik ki hatırlayamadım ama duvarlar dümdüz değil kiriş falan var koltuklar tam oturmuyodu sanırım o şekildeyken..eşyalar bi gelsin artık deneye deneye bi karar vericez..ben uzun perdeleri ilerde başka bi eve geçtiğim zaman daha rahat kullanırım diye düşünmüştüm çünkü bu ev biraz eskii ve pencereler biraz aşağıda olmadı kestirme şansım olur diye düşündüm..