- Konu Sahibi esraylmz03
-
sen neler yapabiliyorsun mesela:))Kızlar merhaba 2 senelik evliyim yemek yapmayı bilmeden evlendim elim çok ama çok ağır şimdi çalışıyorum 1 senedir hergün dışarda yemek yiyoruz eşim acıkınca hiç dayanamıyor ve hemen dışarda yemek istiyor kızlar sizden ricam pratik tarifler verin bana ne yapabilirim hergün dışardan bıktım artık
1 senedir hergün dışarda yemek yiyoruz
E niye eşin acıkmadan hazırlamış olmuyorsun hazırlayabilirsen?Ya ben hazırlarım aslında ama eşim ben acıktım dayanamıyorum diyor kendimizi restorantta buluyoruz
şekeri mi var eşinin?Ya ben hazırlarım aslında ama eşim ben acıktım dayanamıyorum diyor kendimizi restorantta buluyoruz
Üşengeç şef var internette; acemiler için. O kadar detaylı anlatıyor ki; çok kolay onunla yemek yapmak.Kızlar merhaba 2 senelik evliyim yemek yapmayı bilmeden evlendim elim çok ama çok ağır şimdi çalışıyorum 1 senedir hergün dışarda yemek yiyoruz eşim acıkınca hiç dayanamıyor ve hemen dışarda yemek istiyor kızlar sizden ricam pratik tarifler verin bana ne yapabilirim hergün dışardan bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?