Yemek sepeti sitesi/ sevgiliye yemek göndermek

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Sevgilim İstanbul'da öğrenci. Bugün konuşurken ev yemeklerini özlediğinden bahsetti. Öğrenci evinde kaliyor.

Ben de kıyamadım yemek göndermek istiyorum. Güzel bir jest olur diye düşündüm. Biraz araştırdım yemek sepeti diye bir site buldum. Daha önce kullanmadığım icin bilemiyorum. Güvenilir mi? kredi kartım yok, bankadan havale yoluyla ödeme yapma şansım var mi?
Ya da bu siteyi kullanmadan direkt olarak bi lokanta ile mi iletisime geçsem.

Belki daha önce böyle şeylee yapan vardır bir fikir alirim diye yazmak istedim. Teşekkür ederim herkese

Hı hı evet tatlim veresiye yazdırcam
Allah aşkına siteyi kullanmadan lokantayla mı iletişime geçsem yazmışsın. Adama havale sormayacaksın herhalde ? Hiç mi çevrende kredi kartı olan yok. Rica et bilindik siteyi herkes kabul eder. Sonra nakit olarak ver

Bak eğer konuyu okudunsa siteyi daha önce kullanmadım güvenilir mi bilmiyorum yazmişim.
Bi kere senin üslubun yanlış, dön de yazdiğini kendin oku.

Arkadaşının kredi kartından öde,ona nakit ver. Eğer kart bilgilerini öncesinde girmezsen yemek gider ama parayı o öder
Ayrıca restoranla falan konuşman çok saçma olur. Onların bankasına mi havale göndereceksin? Kim sana bu yüzden kendi kart numarasını atar,geldi mi gelmedi mi kim uğraşır? Kaldı ki mesai saatleri dışında ve haftasonu havale gitmiyor.
Hiç mi yakın arkadaşın yok seninle kartını paylaşacak? Çok da güvenilir bir site. Hiç birşey olmaz

Bak eğer konuyu okudunsa siteyi daha önce kullanmadım güvenilir mi bilmiyorum yazmişim.
Bi kere senin üslubun yanlış, dön de yazdiğini kendin oku.
İlk yazdığım cümlede demek istediğini anlamadığıma dair bi ifade geçmiş. Karşılığında verdiğin cevaba istinaden üslubumu yanlış buluyorsun :)

Sürekli yemek sipariş ediyorum güvenilir bir site. Online ödeme ile bir banka veya kredi kartını kullanarak ödeme yapın. Kartınız yoksa çevreden birinden ödeyip nakit verebilirsiniz. Ancak önce uygulamadan sevgilinizin adresini tanımlayın.

Her daim sipariş verdiğim bir site, güvenilirlik konusunda sıkıntı yok ama kredi kartı ile ücretini ödemezseniz gönderdiğiniz kişiden ücret talep ederler.

Sorunsuz ve hızlı bir sitedir. Sık sık kullanırım. Yapmanız gereken, sipariş edilecek yemeği sepete ekleyip, sevgilinizin adresini girmek. Ödeme ekranında kapıda mı yoksa kartla mı ödeneceğini soruyor. Kartla öderseniz erkek arkadaşınızdan ücret almazlar. :)

Banka kartında mı yok? Kart yoksa biri aracılığıyla sipariş ver.

Sevgilinin hesabına nakit gönder çıksın istediğini yesin.
Ayağına ne gönderiyorsun hem ev arkadaşlarının canı çeker biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diyim sanağ

Güvenilir bir site ama havale/eft seçeneği yok sanırım. Kredi kartı veya kapıda ödeme yapabilirsiniz

Site guvenilir de
Muhtemelen erkek arkadasiniz da koskoca yemeksepetinin farkindadir,isterse oradan ev yemegi siparis edebilecegini biliyordur yani. Cazip bir jest olmaz.
Ha derseniz ki bir tepsi borek acayim,bir tencere sarma sarayim gondereyim,daha mantikli bence.

Konu sahibesi pek bi agrasif. Önerilere açık değil :) şimdi tutupta konum onla ilgili değil teşekkür ederim minvalinde paylayabilir

Sevgiliye yemek göndermek, bana da gereksiz geldi.
Mahrumiyet bölgesinde değil, askerde değil.
Canı ev yemeği çektiyse, çıksın, yesin bu tarz yemek yapan bir yerde.
Bu erkeklere, evlenmeden bu tip gereksiz jestler yapıp bir taraflarını kaldırmayın.

O sitedeki çoğu yemek de ev yemeği olmuyor .. ya da bir çorba , bir türlü yemeği sipariş edip gidene kadar bir anlamı pek kalmıyor

Ama site güvenilir, iş yerinde sürekli sipariş veririz ..

Bir arkadaş daha söylemiş bence börektir, sarmadır çabuk bozulmayacak yemeklerden kargolaman daha iyi olabilir ..

Benim eski erkek arkadaşım da Türkiye’de askerlik yaparken canı künefe çeken bana gecenin köründe künefe sipariş etmişti :) nasıl yaptı bilmiyorum ama sanırım online ödeme yapmış

Site güvenilir ama ev yemeği bulmanız zor. Ödemeyi karttan yapmanız gerek. Para göndermek de biraz garip kaçar bence. Ama onun için bulunduğu şehirdeki ev yemekleri yapan yerleri araştırıp paylaşabilirsiniz , o da isterse gider artık .

Birbirinizi göreceğiniz zaman ev yemekleri yapıp goturmeniz daha güzel olur buluşmaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…