Hı hı evet tatlim veresiye yazdırcamDirek lokantayla iletişime geçince veresiye mi yazdırcan anlamadım.
Allah aşkına siteyi kullanmadan lokantayla mı iletişime geçsem yazmışsın. Adama havale sormayacaksın herhalde ? Hiç mi çevrende kredi kartı olan yok. Rica et bilindik siteyi herkes kabul eder. Sonra nakit olarak verHı hı evet tatlim veresiye yazdırcam
Bak eğer konuyu okudunsa siteyi daha önce kullanmadım güvenilir mi bilmiyorum yazmişim.Allah aşkına siteyi kullanmadan lokantayla mı iletişime geçsem yazmışsın. Adama havale sormayacaksın herhalde ? Hiç mi çevrende kredi kartı olan yok. Rica et bilindik siteyi herkes kabul eder. Sonra nakit olarak ver
İlk yazdığım cümlede demek istediğini anlamadığıma dair bi ifade geçmiş. Karşılığında verdiğin cevaba istinaden üslubumu yanlış buluyorsun :)Bak eğer konuyu okudunsa siteyi daha önce kullanmadım güvenilir mi bilmiyorum yazmişim.
Bi kere senin üslubun yanlış, dön de yazdiğini kendin oku.
Konu sahibesi pek bi agrasif. Önerilere açık değil :) şimdi tutupta konum onla ilgili değil teşekkür ederim minvalinde paylayabilirSite guvenilir de
Muhtemelen erkek arkadasiniz da koskoca yemeksepetinin farkindadir,isterse oradan ev yemegi siparis edebilecegini biliyordur yani. Cazip bir jest olmaz.
Ha derseniz ki bir tepsi borek acayim,bir tencere sarma sarayim gondereyim,daha mantikli bence.
Eh o da dogruKonu sahibesi pek bi agrasif. Önerilere açık değil :) şimdi tutupta konum onla ilgili değil teşekkür ederim minvalinde paylayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?