Yemek sorunu

al benden de o kadar ben hayatta böyle hafif sıvı yumurtaya dayanamam o yüzden de sürekli karıştırarak her yerini pişirmeye çalışırım ama eşim de hiç ellememiş ama eşit pişmiş yumurta ister nasıl yapılıyor hala çözemedim
Ama bir insanin da hayatta yaptığı güzel birşey olsun dimi onun elindende yumurta yiyelim:KK70: herşeyi biz yaparsak olmaz:KK70:

Bitiremedi kendi yemeklerini övmeyi
İyi ki maşallah dendi :))

Diyette olan var(ben)
Elinin lezzeti olmayan var(ben)

Nazara gelme :)))
Hahaha gelmiim demi :) bu sitede huyumuzdur bilmion mu:) olanlar olmayana nispet yapar:)) tam topicinide bulduk.. yazik kizcaazzz yenek yemio kocam dio bizde ha bire tuz basiyoz yarasina:)) sen yediremion bah bizimkileri kuru ekmegi yiyo diye:)) haha saka saka yanlis anlasldysam kusura bakmayin. Nispet gibi huylarim yoktur sukur. bacilar toplasip gelseniz bana valla coluk cocuk.. bi hamur yogursam size yapsak lahmacunlari ayranlari yisek :))) hahaha

Hahaha gelmiim demi :) bu sitede huyumuzdur bilmion mu:) olanlar olmayana nispet yapar:)) tam topicinide bulduk.. yazik kizcaazzz yenek yemio kocam dio bizde ha bire tuz basiyoz yarasina:)) sen yediremion bah bizimkileri kuru ekmegi yiyo diye:)) haha saka saka yanlis anlasldysam kusura bakmayin. Nispet gibi huylarim yoktur sukur. bacilar toplasip gelseniz bana valla coluk cocuk.. bi hamur yogursam size yapsak lahmacunlari ayranlari yisek :))) hahaha
Ince hamurlu bir lahmacun asla hayır diyemem geliyorummm:KK70:

Aşk olsun
Takılıyorum ben :)
Ellerine sağlık

Bir değil çok güzel şey var o konuda hakkını yemem eski aşçı çünkü :)
Yaaaa ben onu zaten kendi eşim için söylemiştim :KK70:şaka bir yana benimkide bazı şeyleri gerçekten çok güzel yapar patates kızartması odun ocağında gözleme en güzel yaptığı şeyler kendisinin ocak başına geçip karıştırmaya bayilir:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bakalim kocasi bugunkuleri yedi mi:) sen napacan yarin fikir ver gii:))
Ben bugün köfteli bamya yaptım makarna ve salatayla yarına Allah kerim düşünüyorum şuan tavuk çorbası yaparım o kesinde yanına bilmiyorum ki ben düşünmem öyle kocam çok değişken yemek gunduz yaparım akşamüstü Rar benim canım et istedi balık istedi köfte istedi diye o yüzden düşünmeyi bıraktım yarınki ruh halime bagli:KK70:

bana kremalı ve kekikli bi tarif verir misiniz

bazı markaların baby piliç tava diye satılan tavukları var, ben onu tercih ediyorum ne kuru oluyor ne de beni uğraştıracak kadar deri yağ vs. sotelenecek gibi küp küp doğruyorum az yağda biraz pişince, üstüne küp küp doğranmış mantar. suyunu çekene kadar pişince tuz, biraz pul biber, bolca kekik. ve son da bir kutu krema döküyorum. krema birazcık kaynayıp kıvam alınca tamamdır. bunun yanında genelde makarna yaparım. makarnaya da sadece tereyağ koyuyorum. zaten tavuk soslu diye. ister yanyana servis edin, isterseniz kremalı tavuğu direkt makarnayla karıştırın

Mesela en son büyük tartışmamız oldu. Şehir dışına çıkacağım için sabah kahvaltıda içsin diye muzlu ballı süt yaptım dolaba koydum. Öğlen de atistirsin diye patatesli börek yaptım. Çünkü beyefendi ıspanaklı börekten sıkılmış. Aksam yemeğini de birlikte yeriz diye düşündüm. Eve bi geldim muzlu sut aynen duruyor , böbreklere dokunmamış gitmiş dışardan yemiş. Neden yemedin dedim, unuttum diyor. Sinir bozucu değil mi,? Bir daha sana börek yok dedim ama kıyamadım bugün yine börek yaptım.

Neden bu kadar dert edindiniz ?
Bırakın yemesin yani
üSTELİK ZİYAN OLUYOR!
Tamam kedi ,köpekleri doyurmakta güzelde insan biraz emiğinin karşılığını pohpohlanarak görmek ister.

Bir de sonucu yazarsan merak ediyorum. Eşin yedi mi? Yorum yaptı mı?

çorbayı yedi maşallah :)) ya ben çok kotu yemek yapıyormuşum berbatmış benim yemeklerim. Yazıklar olsun arkadaşlarıma. Hiçbiri de uyarmadı beni. Hepsi bayıla bayıla yiyordu, biri de çıkıp demedi ki olmamış diye. Tuz koymadım salçasını bol koydum ama tabak bitti. Erişte çok iyi değildi arttı ama olsun çorbayı içti sonuçta. Artik hedefim güzel yemek yapmak.

çorbayı yedi maşallah :)) ya ben çok kotu yemek yapıyormuşum berbatmış benim yemeklerim. Yazıklar olsun arkadaşlarıma. Hiçbiri de uyarmadı beni. Hepsi bayıla bayıla yiyordu, biri de çıkıp demedi ki olmamış diye. Tuz koymadım salçasını bol koydum ama tabak bitti. Erişte çok iyi değildi arttı ama olsun çorbayı içti sonuçta. Artik hedefim güzel yemek yapmak.
Ay ben sevindim burdan valla:)

Ben bugün köfteli bamya yaptım makarna ve salatayla yarına Allah kerim düşünüyorum şuan tavuk çorbası yaparım o kesinde yanına bilmiyorum ki ben düşünmem öyle kocam çok değişken yemek gunduz yaparım akşamüstü Rar benim canım et istedi balık istedi köfte istedi diye o yüzden düşünmeyi bıraktım yarınki ruh halime bagli:KK70:
O da ii degil bee.. yemek yapion herif baska bisey istiyo:)))

Bugun patates musakka yaptim ben :) isteyen patatesini yesin isteyen kiymasini:))

Back
X