- 11 Mart 2013
- 33.559
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.753
- 798
- 32
Eee bende onu diyorum işte üf valla konu sahibi nerede merak ettikOnce hasliycan koycan:)) yaw yogurt corbasina kafnabahar olur mu hic :) olmamali bence:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bende onu diyorum işte üf valla konu sahibi nerede merak ettikOnce hasliycan koycan:)) yaw yogurt corbasina kafnabahar olur mu hic :) olmamali bence:))
Ama bir insanin da hayatta yaptığı güzel birşey olsun dimi onun elindende yumurta yiyelimal benden de o kadar ben hayatta böyle hafif sıvı yumurtaya dayanamam o yüzden de sürekli karıştırarak her yerini pişirmeye çalışırım ama eşim de hiç ellememiş ama eşit pişmiş yumurta ister nasıl yapılıyor hala çözemedim
Hahaha gelmiim demi :) bu sitede huyumuzdur bilmion mu:) olanlar olmayana nispet yapar:)) tam topicinide bulduk.. yazik kizcaazzz yenek yemio kocam dio bizde ha bire tuz basiyoz yarasina:)) sen yediremion bah bizimkileri kuru ekmegi yiyo diye:)) haha saka saka yanlis anlasldysam kusura bakmayin. Nispet gibi huylarim yoktur sukur. bacilar toplasip gelseniz bana valla coluk cocuk.. bi hamur yogursam size yapsak lahmacunlari ayranlari yisek :))) hahahaBitiremedi kendi yemeklerini övmeyi
İyi ki maşallah dendi :))
Diyette olan var(ben)
Elinin lezzeti olmayan var(ben)
Nazara gelme :)))
Bir değil çok güzel şey var o konuda hakkını yemem eski aşçı çünkü :)Ama bir insanin da hayatta yaptığı güzel birşey olsun dimi onun elindende yumurta yiyelimherşeyi biz yaparsak olmaz
![]()
Ince hamurlu bir lahmacun asla hayır diyemem geliyorummmHahaha gelmiim demi :) bu sitede huyumuzdur bilmion mu:) olanlar olmayana nispet yapar:)) tam topicinide bulduk.. yazik kizcaazzz yenek yemio kocam dio bizde ha bire tuz basiyoz yarasina:)) sen yediremion bah bizimkileri kuru ekmegi yiyo diye:)) haha saka saka yanlis anlasldysam kusura bakmayin. Nispet gibi huylarim yoktur sukur. bacilar toplasip gelseniz bana valla coluk cocuk.. bi hamur yogursam size yapsak lahmacunlari ayranlari yisek :))) hahaha
Aşk olsunHahaha gelmiim demi :) bu sitede huyumuzdur bilmion mu:) olanlar olmayana nispet yapar:)) tam topicinide bulduk.. yazik kizcaazzz yenek yemio kocam dio bizde ha bire tuz basiyoz yarasina:)) sen yediremion bah bizimkileri kuru ekmegi yiyo diye:)) haha saka saka yanlis anlasldysam kusura bakmayin. Nispet gibi huylarim yoktur sukur. bacilar toplasip gelseniz bana valla coluk cocuk.. bi hamur yogursam size yapsak lahmacunlari ayranlari yisek :))) hahaha
Yaaaa ben onu zaten kendi eşim için söylemiştimBir değil çok güzel şey var o konuda hakkını yemem eski aşçı çünkü :)
Bende takiliorum cnm benim :)Aşk olsun
Takılıyorum ben :)
Ellerine sağlık
Kiz az kalin yapiom bazen cabuk doysun millet:)))Ince hamurlu bir lahmacun asla hayır diyemem geliyorummm![]()
Yok ben istemem kalın ince olacakKiz az kalin yapiom bazen cabuk doysun millet:)))
Nasil istersen ole ocakbasi :)Yok ben istemem kalın ince olacak
Tavuk yada köfte yapacak sanırım yarınNasil istersen ole ocakbasi :)
Konu sahibi nerdeki? Yarinin menusunu dusunuodur belkim:)
Tavuk yada köfte yapacak sanırım yarın
Ben bugün köfteli bamya yaptım makarna ve salatayla yarına Allah kerim düşünüyorum şuan tavuk çorbası yaparım o kesinde yanına bilmiyorum ki ben düşünmem öyle kocam çok değişken yemek gunduz yaparım akşamüstü Rar benim canım et istedi balık istedi köfte istedi diye o yüzden düşünmeyi bıraktım yarınki ruh halime bagliBakalim kocasi bugunkuleri yedi mi:) sen napacan yarin fikir ver gii:))
bana kremalı ve kekikli bi tarif verir misiniz
Mesela en son büyük tartışmamız oldu. Şehir dışına çıkacağım için sabah kahvaltıda içsin diye muzlu ballı süt yaptım dolaba koydum. Öğlen de atistirsin diye patatesli börek yaptım. Çünkü beyefendi ıspanaklı börekten sıkılmış. Aksam yemeğini de birlikte yeriz diye düşündüm. Eve bi geldim muzlu sut aynen duruyor , böbreklere dokunmamış gitmiş dışardan yemiş. Neden yemedin dedim, unuttum diyor. Sinir bozucu değil mi,? Bir daha sana börek yok dedim ama kıyamadım bugün yine börek yaptım.
Bir de sonucu yazarsan merak ediyorum. Eşin yedi mi? Yorum yaptı mı?
Ay ben sevindim burdan valla:)çorbayı yedi maşallah :)) ya ben çok kotu yemek yapıyormuşum berbatmış benim yemeklerim. Yazıklar olsun arkadaşlarıma. Hiçbiri de uyarmadı beni. Hepsi bayıla bayıla yiyordu, biri de çıkıp demedi ki olmamış diye. Tuz koymadım salçasını bol koydum ama tabak bitti. Erişte çok iyi değildi arttı ama olsun çorbayı içti sonuçta. Artik hedefim güzel yemek yapmak.
O da ii degil bee.. yemek yapion herif baska bisey istiyo:)))Ben bugün köfteli bamya yaptım makarna ve salatayla yarına Allah kerim düşünüyorum şuan tavuk çorbası yaparım o kesinde yanına bilmiyorum ki ben düşünmem öyle kocam çok değişken yemek gunduz yaparım akşamüstü Rar benim canım et istedi balık istedi köfte istedi diye o yüzden düşünmeyi bıraktım yarınki ruh halime bagli![]()