- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
haftaya yapma işte sen gerçekten abartıyorsun 2 hafta sonra yap birdaha et köfteyi ,
ama sorun çözülmüş olmasına sevindim ,
Tesekkur ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya yapma işte sen gerçekten abartıyorsun 2 hafta sonra yap birdaha et köfteyi ,
ama sorun çözülmüş olmasına sevindim ,
hahahhaa ben 26 yaşındayım temmuzda evlendim eşimle şu ara işi dolayısı ile ayrı yaşıyoruz bir an önce sağlıkla evimize dönmek istiyoruz. Doğu görevinde siirtteyiz belki mayısta tayinimiz çıkabilir hiç bilmiyoruz sürekli birşey bilmeden saçma şekilde bekliyoruz. Birlikte kahve içsek şahane olur ama ben yaparım sakın sen yapma valla kemik suyu koyarsın içine diye korkuyorum şuanolalım valla :)) konyadan katılıyorum 32 yaşındayım. Çok kotu yemek yapıyorum , kocamı çok sinirlendiriyorum, kimseyle anlaşamıyorum , kahve içmeyi çok seviyorum :)))
Bisey sorcamda.. illa herseye kemik suyu koymak zorunda misin?
O zaman zeytinyağı ile harmanlayıp fırında yapın kızartmayı. Sosa yağ da koyabilirsiniz bu sayede hemde daha hafif olur ama kızartma zaten her gün yapılmaz. 2 haftada 1 gün kızartma haliyle yeseniz çok ta sıkıntı olmaz bence. Akşama daha hafif birşeyler yapar dengeyi oturtursunuz diye düşünüyorum.ya bugün öğlen kızartma yaptım. Simdi kızartma zaten yağlı oluyor. O yüzden domates sosuna yağ koymazdım. Ama bu sefer domates sosunu da yağla pişirdim bitirdi hepsini. Ben sağlıklı olsun diye kendimce yöntemler yapmaya çalışıyorum sonra da aç kalıyoruz.
Şunu okuyunca yanlışlıkla ben de kanka oldum sizinlehahahhaa ben 26 yaşındayım temmuzda evlendim eşimle şu ara işi dolayısı ile ayrı yaşıyoruz bir an önce sağlıkla evimize dönmek istiyoruz. Doğu görevinde siirtteyiz belki mayısta tayinimiz çıkabilir hiç bilmiyoruz sürekli birşey bilmeden saçma şekilde bekliyoruz. Birlikte kahve içsek şahane olur ama ben yaparım sakın sen yapma valla kemik suyu koyarsın içine diye korkuyorum şuan![]()
haha sende gel valla senle de olalım . Bende hiç ifşaa olurum korkusu yok maşallahŞunu okuyunca yanlışlıkla ben de kanka oldum sizinleKendi arkadaşlarım hakkında bu kadar bilgim yok
Kemik suyunu yapıp minik porsiyonlar halinde buz kaliplarında dondurup 2şer 3er kullansanız yemekte bu kadar ağır olmaz.aslında kemik suyunu kendim için yapıyorum. Gebelik düşünüyorum. İlk bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim, kan değerlerim çok düşüktü. Simdi vücudumu toplasın diye kullanıyorum. Zorunda değilim ama.
hahahhaa ben 26 yaşındayım temmuzda evlendim eşimle şu ara işi dolayısı ile ayrı yaşıyoruz bir an önce sağlıkla evimize dönmek istiyoruz. Doğu görevinde siirtteyiz belki mayısta tayinimiz çıkabilir hiç bilmiyoruz sürekli birşey bilmeden saçma şekilde bekliyoruz. Birlikte kahve içsek şahane olur ama ben yaparım sakın sen yapma valla kemik suyu koyarsın içine diye korkuyorum şuan![]()
onun damak tadına mı uymuyor acepay ne bileyim acaba çok.mu kotu yemek yapıyorum diyorum ama arkadaşlarım bayıla bayıla yiyor ne yapsam. Adamın damak tadı bozuk.
ırak mı inanamıyorum benim eşimde 2016 aralık 2017 aralık arasında ıraktaydı. şimdi yine ırağa gidecekler nöbet değişimi var . biraz sıksak tanıdık çıkacaz aaaaahahaha yuksek sesle kahkaha attım valla :)) benim eşim de geçen sene 1 yıl ırakta kaldı. Nasıl zor oluyor bilirim. Ama ben evimde kaldım. Gitmedim ailemin yanina. Ne olursa olsun insanin kendi düzeni kendi hayati olmalı. Ailem yanıma geldi bir süre. Hatta biz eşimle ilk defa aynı çatı altında yaşıyoruz diyebilirim. 4 yil onun görevleri yüzünden ayrı kalıyorduk.3 yil da benim atamam olmadı o sebepten ayrı kalmistik. Simdi şükürler olsun birlikteyiz
O zaman zeytinyağı ile harmanlayıp fırında yapın kızartmayı. Sosa yağ da koyabilirsiniz bu sayede hemde daha hafif olur ama kızartma zaten her gün yapılmaz. 2 haftada 1 gün kızartma haliyle yeseniz çok ta sıkıntı olmaz bence. Akşama daha hafif birşeyler yapar dengeyi oturtursunuz diye düşünüyorum.
sen çok tatlısın yaolalım valla :)) konyadan katılıyorum 32 yaşındayım. Çok kotu yemek yapıyorum , kocamı çok sinirlendiriyorum, kimseyle anlaşamıyorum , kahve içmeyi çok seviyorum :)))
Anldm cnm haklisinaslında kemik suyunu kendim için yapıyorum. Gebelik düşünüyorum. İlk bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim, kan değerlerim çok düşüktü. Simdi vücudumu toplasın diye kullanıyorum. Zorunda değilim ama.
onun damak tadına mı uymuyor acep
witch hunt arkadaşıma ister istemez takıldım
ona yemeği birlikte yapmayı teklif etsen
başka problemleriniz var mı?
ırak mı inanamıyorum benim eşimde 2016 aralık 2017 aralık arasında ıraktaydı. şimdi yine ırağa gidecekler nöbet değişimi var . biraz sıksak tanıdık çıkacaz aaaa![]()
haha sende gel valla senle de olalım . Bende hiç ifşaa olurum korkusu yok maşallah![]()
çok tatlısınız gerçektenEşimle başka sorunum yok çok şükür bu da büyük sorun değil aslında. Ben onu çok kizdiriyorum çoğu zaman ama alıştık artik bana :))
aman ifşa olayım isterse hiç umrumda değil ya tek derdim bu olsunahaha paylaşırken ayni şeyi ben de düşündüm :))
aman ifşa olayım isterse hiç umrumda değil ya tek derdim bu olsun![]()
aaa ciddi mi yaaaa hahahah nedense güldüm şuanvalla bir kaç tanıdık ifşa etti beni ama çok da umrumda değil :)) milletin işi gücü yok beni mi takip edecek sanki :)) etseler de çok da fifi